Bursa'da yaşayıp da hamile olanlar var mı :)

bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
432
16
68
Bursa
Aynı şehirde olupda aynı duyguları paylaştığım birileri varsa tanışmak isterim :)

canım hayırlı olsun bebişin..bende bursada yaşıyorum şuan ankarada olsamda...

ben hamile değilim ama inşlh yakın zamanda burada olurum; çünkü bende bursadayım arkadaşlar.inşlh yakın zamanda bnede bursalı hamiş olurum yaa:emir_bebek:

kızlar bende bursadayım çekirge doruk - melike yıldırim a gidiyorum 15+4 olduk bugün kızlar :)

medicabil zuhal hanım ilk doktorum..birde bülent kayhanın özel muaynehanesine gidiyorum kızlar bende...nasıl gidiyor hamilelik..cinsiyetlerimizde belli oldu artık.benim oğlum geliyor..şuam 21. haftamda olmama gerekiyor ama bir hafta geriden geliyoruz biz.en son ayrıntılı ultrasona girdim ve dörtlü testi yaptırdım...bir sorun yok şimdilik bizde..sizlerin nasıl bakalım..

Özel Hastane olarak Medical'e Bahar hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Ona sürekli gidemediğim için rutin kontroller için Zübeyde Hanım'a gidiyorum fakat değiştirip Çekirge'ye gitmeyi düşünüyorum. Oranın daha iyi olduğunu duydum.

Bu arada Bursa'nın nerelerinde oturuyorsunuz?

Özel Hastane olarak Medical'e Bahar hanıma gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Ona sürekli gidemediğim için rutin kontroller için Zübeyde Hanım'a gidiyorum fakat değiştirip Çekirge'ye gitmeyi düşünüyorum. Oranın daha iyi olduğunu duydum.

Bu arada Bursa'nın nerelerinde oturuyorsunuz?

kizlar ben osmangazide oturuyorum namikkemal mah. dorukte melike hanima gidiyorum doktor olarak cinsiyetimizi henüz bilmiyoruz kismetse 23 temmuzda öğrenicez:49:

merhaba kızlar.bende bursa hamişiyim :1: bugün 22+1 olduk çok şükür.Allahın izniyle bir kızım olcak inşallah.Ben acıbademde aylin karahasana gidiyorum.çok memnunum doktorumdan.2 li ve 4 lü tarama testlerimiz yapıldı ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşy yolunda.sizlerin nasıl gidiyor.:nazar:

bende bursadayım ve bir kızım olucak :) kendime tam olarak bir doktor bulamadım ama şimdi zübeydeye gidicem doğumu orda düşünüyorum özel hastanelerden bıktım bir daha hamile kalırsam asla gitmem

doktor işinin birazda şans işi olduğunu düşünüyorum...tavsiye üzerine gidiyoruz çok iyi deniliyor ama sen memnun kalmıyosun kişiden kişiye değişiyor işte...ama ilk hamilelğim olduğu için daha çok ilgi,bilgi,güleryüz,motivasyon ve daha fazla zaman istediğimiz kesin doktorlardan...ama onlarında günü günlerini tutmuyor işte:))

ben bursanın yenişehir ilçesindeyim ve ilçemizdeki hastanede kadın doğum anlamında sıkıntı büyük o yüzden her ay iki kere bursaya gidiş geliş yapıyoruz..hamile kalınca merkezde yaşamanın en büyük avantajınında sağlık yönünden olduğunu gördüm ben...

Bende Nilüferde oturuyorum, demirtaşpaşada çalışıyorum :) umarım buradan birileriyle tanışmak kısmet olur.

kızlar merhaba nasılsınız bende bursada oturuyorummm :3::3::3:

20 + 1 günlük olduk teyzeleri :nazar::nazar::nazar:

ben medical park ahmet yılmaza gidiyorum yarın detaylı ultrasonumuz var :49:

merhaba kızlar.bende bursa hamişiyim :1: bugün 22+1 olduk çok şükür.Allahın izniyle bir kızım olcak inşallah.Ben acıbademde aylin karahasana gidiyorum.çok memnunum doktorumdan.2 li ve 4 lü tarama testlerimiz yapıldı ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşy yolunda.sizlerin nasıl gidiyor.:nazar:

nerdesin sen bakimmm hiç topiğe uğramaz hatırımızı sormaz ooldunnn :20::19:

bende bursadayım ve bir kızım olucak :) kendime tam olarak bir doktor bulamadım ama şimdi zübeydeye gidicem doğumu orda düşünüyorum özel hastanelerden bıktım bir daha hamile kalırsam asla gitmem

canım merhaba sende kasım annesisin 2012 kasım anneleri topiğindeyiz hepimiz senide bekleriz :34:

Back
X