Bursada yavru köpek sahiplenmek istiyorum

tehna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
128
30
Bilgisi olanlar bana ulaşabilir mi:? Bursada nezih bir semtte oturuyorum küçük bir köpek sahiplenmek istiyorum. Bakımıyla yakından ilgileneceğim endişeniz olmasın. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yavru köpeği tecrübeniz yoksa eğitemezsiniz.
- çiş, kaka eğitimi
- yalnız kalınca havlamama eğitimi
- ayakkabıya, terliğe, halılara... zarar vermeme eğitimi
- saldırmama eğitimi

bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Barınaklardan ücretsiz sahiplendirme oluyor, üstelik oradaki köpekler eğitimli oluyor %90

Yavru köpeği tecrübeniz yoksa eğitemezsiniz.
- çiş, kaka eğitimi
- yalnız kalınca havlamama eğitimi
- ayakkabıya, terliğe, halılara... zarar vermeme eğitimi
- saldırmama eğitimi

bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Barınaklardan ücretsiz sahiplendirme oluyor, üstelik oradaki köpekler eğitimli oluyor %90

Tecrübem var denemez ama yeterince bilgi sahibiyim zaten eğitimli bir köpek arıyorum. Barınaklara da bakacağım teşekkürler.:KK52:

Tecrübem var denemez ama yeterince bilgi sahibiyim zaten eğitimli bir köpek arıyorum. Barınaklara da bakacağım teşekkürler.:KK52:

O bilgiler genelde geçersiz oluyor, kendimden biliyorum :) Bi sıkıntınız olursa yazın, biliyorsam yardımcı olurum. Barınaklar maalesef ırk ırk, boy boy terk edilmiş canlarla dolu. Taban eğitimi veriyorlar sonra yallah :KK43: Barınağa giderken adınıza fatura lazım, unutmayın.

O bilgiler genelde geçersiz oluyor, kendimden biliyorum :) Bi sıkıntınız olursa yazın, biliyorsam yardımcı olurum. Barınaklar maalesef ırk ırk, boy boy terk edilmiş canlarla dolu. Taban eğitimi veriyorlar sonra yallah :KK43: Barınağa giderken adınıza fatura lazım, unutmayın.

İlginiz için teşekkürler çevremde çok fazla köpek eğitimcisi ya da sahibi var onlar bilgilendirdi yinede zorlandığım bir konu olursa sizi rahatsız ederim :KK54:

İlginiz için teşekkürler çevremde çok fazla köpek eğitimcisi ya da sahibi var onlar bilgilendirdi yinede zorlandığım bir konu olursa sizi rahatsız ederim :KK54:
Rahatsızlık değil, zevkle. Özellikle mamalar konusunda oldukça fazla bilgi sahibiyim; aklınızda bulunsun.
Endişelenmeyin, kesinlikle satıcı, dağıtıcı değilim; zaten farklı markalara ait mamaları beğenip öneriyorum çevreme :KK66:

X