bursadaki arkadaşlar acil cevap bekliyorum lütfen :((

fundaacar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
58
0
46
merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim. doktora zübeyde hanım doğum evine SÜHENDAN BENDERLİ'ye gidiyodum yoğundu ama memnundum doktorumdan. hastaneden ayrılmış daha şimdi öğrendim pat diye kaldım ortada böyle. geçen kontrolüme gittiğimde bebek 2 hafta önden gidiyodu bide şimdi korku sardı beniii. bana zübeyde hanım doğum evinden başka önerebileceğiniz doktor var mı acaba ? lütfen acil cevap bekliyorum :((

şevket tılmazda kemal köroğlu var iyi bir doktor

canım beşevlerde oturuyorum ben. şevket yılmaz hem çok uzak bana hemde ben zübeyde hanımdan istiyorum doktor doğum hastanesi yaa güvenli geliyo bana. yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

bana zübeyde hanım doğum evinden başka önerebileceğiniz doktor var mı acaba ? lütfen acil cevap bekliyorum :((
kusura bakma canım böyle yazınca ben zübeyde hanım doğum evinden başka hastane önerisi istiyorsun sandım:(
bende o hastaneye pek gitmediğim için bana ters kalıyo o yüzden pek bilmiyorum.umarım gönlüne göre bulursun.
ziya çetinde ayrılmışmıydı oradan?

filiz akaltun orhan orhan özlem canıtez iyi olduklarını duydum ama hiç gitmedim cnm normal doğum olcaksa zaten kim nöbetçiyse o gelir sezeryan olcaksa bilemiyorum tabi...

sühendan benderli çekirge dorukta görev yapacakmış....

bana zübeyde hanım doğum evinden başka önerebileceğiniz doktor var mı acaba ? lütfen acil cevap bekliyorum :((
kusura bakma canım böyle yazınca ben zübeyde hanım doğum evinden başka hastane önerisi istiyorsun sandım:(
bende o hastaneye pek gitmediğim için bana ters kalıyo o yüzden pek bilmiyorum.umarım gönlüne göre bulursun.
ziya çetinde ayrılmışmıydı oradan?

haklısın canım yazdığım oyle de anlaşılablir :((
şok oldum doktorunuz hastaneden ayrıldı dediklerinde ne yazdığımı bile farketmemişim :((
ziya çetin çok olmuş ayrılalı :((

filiz akaltun orhan orhan özlem canıtez iyi olduklarını duydum ama hiç gitmedim cnm normal doğum olcaksa zaten kim nöbetçiyse o gelir sezeryan olcaksa bilemiyorum tabi...

normal istiyorum ama kesin olmadığı için doğum öncesi ve doğum sonrasıda doktor önemli bence :))
filiz akaltun u duydum bikaç kişiden iyi diye ama burda da bir fikir almak istedim herkesten :))

bülent kayhan zübeydedeyse ona gidebirsin ama normal doğum olacaksa zaten orda dr girmez bence o yüzden farketmez.
Ben ilk çocuğumu zübeydede yaptım ama bülent beyin hep mauenesine gidiyordum hiç zübeydeye gitmemiştim.
şimdi 7.5 aylık bebeğim onun doğumu medicabıl de oldu.bana daha uyguna geldi bundan 10 sene önce heray özel muayeneye dünya para veriyorduk şimdi özel hastanelerin muayenesi uygun doğumla birlikte ozamanki hesapla aynı oldu yani :_)))
zübeydede doğum yapan yada dr.giden olsa hemen arar sorardım dr.ama tanıdıklarımın çoğu özelde yaptı ve özele giden var şuandada :_)
hayırlısı olsun :_)

bülent kayhan zübeydedeyse ona gidebirsin ama normal doğum olacaksa zaten orda dr girmez bence o yüzden farketmez.
Ben ilk çocuğumu zübeydede yaptım ama bülent beyin hep mauenesine gidiyordum hiç zübeydeye gitmemiştim.
şimdi 7.5 aylık bebeğim onun doğumu medicabıl de oldu.bana daha uyguna geldi bundan 10 sene önce heray özel muayeneye dünya para veriyorduk şimdi özel hastanelerin muayenesi uygun doğumla birlikte ozamanki hesapla aynı oldu yani :_)))
zübeydede doğum yapan yada dr.giden olsa hemen arar sorardım dr.ama tanıdıklarımın çoğu özelde yaptı ve özele giden var şuandada :_)

bülent kayhan diye doktor yok malesef canım :((
teşekkürler ilgilendiğin için :))

oooo bülent bey bırakılı 1,5 sene oldu nerdeyse sühendam hnm doruga gectıyse ben ona gıtmeyı düşüne bılırım

ben 5 aydır zübeyde hanımda bülent barana gidiyordum memnundum ama yoğunluğundan ve devlet hastanesi şartlarından geçen hafta medikabilde nihat göke başladım ama bülent baranı tavsiye edebilirim

Ben Ekimde Bursa Baharda Hilal Cankılıç'ın hastası olarak doğum yaptım.hem doktorum hem hastaneden çok memnun kaldık.hatt eşim rentıpa gider sürekli o bile baharı çok beğendi.hm fiyatlarıda çok uygun.sgk ilede anlaşması var.hayırlı doğumlar

Canım zübeyde hanımda doktor gerçek bey var , ben fakülteden tanıyorum kendisi iyi bir hekimdir

Bahardan da yine Dr Murat bey var,riskli gebelikler konusunda uzman

Güler hanım var yine baharda çok tatlı bir bayan

:nazar::nazar::nazar:

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için :))
ben hamileliğimin ilk aylarında baharda güler hanıma gittim ama ısınamadım pek .
şimdi zübeydede filiz akaltun var çok tatlı bir kadın ona başladım bakalım inş iyi olur :))

merhaba kızlar ben 32 haftalık hamileyim. doktora zübeyde hanım doğum evine SÜHENDAN BENDERLİ'ye gidiyodum yoğundu ama memnundum doktorumdan. hastaneden ayrılmış daha şimdi öğrendim pat diye kaldım ortada böyle. geçen kontrolüme gittiğimde bebek 2 hafta önden gidiyodu bide şimdi korku sardı beniii. bana zübeyde hanım doğum evinden başka önerebileceğiniz doktor var mı acaba ? lütfen acil cevap bekliyorum :((

bebişlerin geliş tarihleri aynı gibi görünüyo benm bebişte biraz önden gidiyo her gittiğimde doğum tarihi öne gelio anlamadım ii bişey mi doğumu o tarihlere göre mi beklicez kafam karışıyo benm doktor çekirge dorukta evrim hanm çok memnumun doğumu da orda düşünüyorum zübeyde hanım beni hep korkutmuştur nedendir bilmem :)

bebişlerin geliş tarihleri aynı gibi görünüyo benm bebişte biraz önden gidiyo her gittiğimde doğum tarihi öne gelio anlamadım ii bişey mi doğumu o tarihlere göre mi beklicez kafam karışıyo benm doktor çekirge dorukta evrim hanm çok memnumun doğumu da orda düşünüyorum zübeyde hanım beni hep korkutmuştur nedendir bilmem :)[/Q

bebeğin gelişiminin ilerde olması erken doğacak anlamına gelmiyomuş ama yine de hazırlıklı olun deniyo. zübeyde hanım beni de korkutuyodu ama bikaç arkadaşım doğum yaptı ve çok memnun kaldılar ordaki ebeler hemşireler devamlı doğum yaptırdıklarından profesyonel olmuşlar artık. tek kötü çok kalabalık olması yoksa iyi yanii

ben zübeyde hanıma gitme taraftarı değilim açıkçası. hamileliğimin başında acilden gittim kanamam var diye mecburen evime çok yakındı çünkü afedersin köpek gibi hemşireleri var hiç ilgilenmediler. eşimi hastane dışında beklettiler bir başıma acilde yattım iki göz iki çeşme. özel hastaneyi tercih edebilirsin bence. ben medicabil e gidiyorum doktorum da çok iyi. 1-2 hafta içerisinde doğumum olacak. ücretlerde piyasadaki özellere göre daha uygun geldi. bence tekrar düşünmelisin.

ben zübeyde hanıma gitme taraftarı değilim açıkçası. Hamileliğimin başında acilden gittim kanamam var diye mecburen evime çok yakındı çünkü afedersin köpek gibi hemşireleri var hiç ilgilenmediler. Eşimi hastane dışında beklettiler bir başıma acilde yattım iki göz iki çeşme. özel hastaneyi tercih edebilirsin bence. Ben medicabil e gidiyorum doktorum da çok iyi. 1-2 hafta içerisinde doğumum olacak. ücretlerde piyasadaki özellere göre daha uygun geldi. Bence tekrar düşünmelisin.

özel hastane gibi olmuyo tabii.bazen uyuz tiplere denk gelebiliyosun. Eşleri de almıyolar dediğin gibi ama ben filiz akaltuna gittim bugün çok ilgili özeldeki gibi aynı yoğun olmasına rağmen hemde. Geçen sene de çok yakın bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı ve çok memnun kaldı .umarım ben de memnun kalırım. özel ya da devlet hastanesi olsun doğum bence şans meselesi özelde doğum yapıpta memnun kalmayan insanlarda tanıyorum. Zaten 37. Haftadayım her an doğum olabilir özelde doğuma harcıcam parayı bebeğime harcarım diye düşünüyorum

Back
X