Bursa'daki Doktorlar Hakkında Bilgilerimizi Paylaşalım

benim kuzenim gidiyor ziya çetine, gayet de menun olduğunu söylüyor.iki arkadaşım daha doğum yaptı ziya çetinde menun olduklarını smylüyorlardı.

merhaba arkadaşlar bende agustos annesiyim ve bursa yıldırım doruk tıp merkezinde

dr. Ali Rıza AYDIN'na gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz

Muayene ücreti 15 Tl

ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor

birçok doktora gittim denedim fakat Dr. Ali Rıza bey en iyisi bence

canım bende 2008 agustos annalerındenım ama 6 ay once bursada medıkalparkda dogumumu yaptım cokda memnun kaldım dr doc murat aslandı buarada bebegınde hayırlı olsun canım

merhaba kızlar ben jimerde yumurta takibi oluyorum ama eşimin işleri bozuldu jimer bize pahalı gelecek ssk veya zübeyde hanımda bildiğiniz iyi bu konuda uzman bir doktor varmı bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar bu bölüm hepimiz için çok faydalı ve yararlı bir bölüm. Doktorlar ve hastaneler hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Bildiklerimizi paylaşabiliyoruz. Ancak bu bölümdeki mesajlarımızı yazarken biraz daha özenli kelime seçiminde bulunmalıyız. Memnuniyetsizliklerimizi ve eleştirilerimizi uygun kelimelerle , site kurallarının dışına çıkmadan , kimseyi rencide etmeden , karalamadan yapmalıyız. İnternet ortamında da kanunların işlediğini unutmayalım. Aynı şekilde reklama kaçan mesajlardan da kaçınmalıyız. Aşağıdaki önemli açıklamayı tekrar okumanızı , mesajlarınızı bu kriterler çerçevesinde yazmanızı , güzel paylaşımlarda bulunmanızı rica edeceğim. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...2630-bolum-hakkinda-bilgilendirme-guncel.html

canım bende bugün 11+1 haftalık hamileyim. Jımer Ahmet yılmaza gidiyorum. çok iyi bir doktro bence. Benimde kısmetse doğumum Ağustos 11. Güzel ve sağlıklı günler....

canım bende bugün 11+1 haftalık hamileyim. Jımer Ahmet yılmaza gidiyorum. çok iyi bir doktro bence. Benimde kısmetse doğumum Ağustos 11. Güzel ve sağlıklı günler....

Ahmet Yılmaz bu hafta tekrar Medical parka geçiyomuş haberin vardır ben geçen hafta kontrole gitmiştim ozaman kendisi söyledi

mrb arkadaşlar ben özel bi dr seçemedim ama büyük ihtimalle zübeyde hanım doğum evine NİHAT KURTULUŞ'a gidicem yada ÖZER KUTLU'ya

pbinaycım ewt jimer çok güzel bi hastane drlarıda çok ii ben ordaki doktorların ilgilerine hayranım eşimle anlaşırsam Melike Yıldırım'a gidebilirim

BEN DE 6 ay önce doğum yaptım dr um bülent kayhan'dı zübeyde hanımın doktoru ama ben özeline gittim.kızlar dr iyi ama hastane için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Back
X