ebryy ben de hamileyim :) Kayıtlı Üye 14 Şubat 2008 207 3 641 Bursa 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ebryy #1 Kızlar selam... Bursadaki fiyatı uygun olan estetik merkezleri hangileri?Karboksiterapi ya da mezoterapi yaptırmak istiyorum da fikir verir misiniz acaba??eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
Kızlar selam... Bursadaki fiyatı uygun olan estetik merkezleri hangileri?Karboksiterapi ya da mezoterapi yaptırmak istiyorum da fikir verir misiniz acaba??eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile
ebryy ben de hamileyim :) Kayıtlı Üye 14 Şubat 2008 207 3 641 Bursa 3 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ebryy #2 yok mu fikir verecek birileri?
E edernut Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 54 0 86 Bursa 19 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ebryy #3 esteticare var benim bildiğim ama fiyatlarının uygunluğu hakkında bi fikrim yok esteticare diye yazıp nette aratabilirsin umarım işine yarar.
esteticare var benim bildiğim ama fiyatlarının uygunluğu hakkında bi fikrim yok esteticare diye yazıp nette aratabilirsin umarım işine yarar.