- Konu Sahibi selvboylum
-
normalde tansiyonla ilgili sorunum yok çok şükür...eczaneye gittiğimde de normaldi maşallah. bazen arada sırada tansiyonum düşer gibi oluyor ama onun da tansiyonla ilgili olduğunu sanmıyorum..doktora da söyledim normaldir sıcaktan da olabilir dedi.kan ve vitamin ilaçları kullanıyorum onlar bende biraz etki yapıyor...bence bu halsizliğim falan da ilaçlardan hiçç çekilmiyor bu ilaçlar ya :)) içini de her türlü konuda rahat tut canım... :))
Dün Selim bey bebekten dolayı tansiyonun düşer ve canın tuzlu şeyler ister dedi. Ama üç aydan sonra bol proteınle beslenmen lazım tuz almaman lazım dedi.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
memnun musun peki? :)
Çok memnunum eşimle gidiyoruz hep herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösteriyor ve anlatıyor.
İçim çok ferah çıkıyorum doktorumdan.
Özel hastaneler tıklım tıklım ssk gibi.
Çekirge'de yeri konur hastanesinin karşısında şuanda. Apartman ismini pek hatırlayamadım sorarsan gösterirler. zaten tabelasıda var canım.
önce randevu al 2341926'dan.
ben de özlem hanıma gidiyorum en başından beri. sizin anlattıığınızı ben hiç yaşamadım aksine ben sormadan herşeyi anlatır,gösterir. ben en çok sakin biri olmasını ve bana da öyle davranmasını seviyorum. ultrasonda bakarken de her organını detaylı şekilde bize de anlatır. tansiyona gelince ise ona çok erken haftalarda bakmadı benim de şikayetlerim olmadığı için. 6. aydan sonra her kontrolde bakıyor. ayda bir gidiyorum zaten şükür sorunsuz bir hamileleik geçirdiğim için. doktor meselesi biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım. umarım içinize sinen birini bulursunuz.
ben de özlem hanıma gidiyorum en başından beri. sizin anlattıığınızı ben hiç yaşamadım aksine ben sormadan herşeyi anlatır,gösterir. ben en çok sakin biri olmasını ve bana da öyle davranmasını seviyorum. ultrasonda bakarken de her organını detaylı şekilde bize de anlatır. tansiyona gelince ise ona çok erken haftalarda bakmadı benim de şikayetlerim olmadığı için. 6. aydan sonra her kontrolde bakıyor. ayda bir gidiyorum zaten şükür sorunsuz bir hamileleik geçirdiğim için. doktor meselesi biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım. umarım içinize sinen birini bulursunuz.
Merhaba.6 ay once dogum yaptim. Rentip ta selim bey de. Suratsiz bir doktordur ama bana gore en iyisidir. Yine hamile kalsam ona giderim. İlk kizim i erken dogum yaptim diye 32. Haftada ciger ignesi yapmaya basladi iyikide yapmis. Bu kizimda erken dogdu ama solunum problemi yoktu. Cok enfeksiyonu var diye yogunbakimda yatti 7 gun. O igneleri vurdurmasaydi kuzum belkide nefes alamicakti. Bide onceden tansiyonum oldugu icin ilac ta baslamisti. Yani kisaca ben cok cok memnundum doktorumdan...
Merhaba gecen sene doruk yildirimda dogum yaptim.doktorum nuray boyardi.sahane birisi.tansiyon ve kilo takibini ilk gunden itibaren surekli yapti.Allah korkusu olan birisi.meslegini insanlarin hayir duasini almak icin yapiyo.hastasina ilgilidir.hastayi bilgilendirir.ben cok memnun kaldim.hala gorusuruz.kesinlikle tavsiye ederim.
gerçekten de öyle birisi mi yıldırım doruk bana daha yakın oluyor gerçekten de öyleyse ben de ona gitmek isterim...öneri için teşekkürler
Amin inşallah. .. çok teşekkür ederim. ..Pisman olmiycaksiniz inaniyorum.2 hafta once arkadasim nuray hanimda dogum yapti o da cok memnun.rabbim hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah
önerin için teşekkür ederim canım:
işte demek istediğim de buydu. ben de bir arkadaşımın çok ısrarı ile nuray boyara gittim. o da bana soğuk geldi. çok ilgilenmedi. bilmiyorum belki de 7. aydan sonra gitiiğim içindir. en baştan kime başlarsan onda rahat ediyorsun. hem hastanın doktora,hem de doktorun hastaya alışması öenmli bence. zor iş... ben de çok ikilemler yaşadım değiştirsem mi diye okuldan tüm arkadaşlarım jimeri övüyordu.ama olmadı bir şekilde bu aya kadara geldik. allah bebeğimin yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah. hepimizin de...
siz daha yolun yarısındasınız. bir an önce kararvermeniz daha iyi olur bence. allah kolylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?