Bursa’dan mobilya alınır mı

kaderminackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
31
13
3
27
Merhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?

Merhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?
İnegöl kullaniyorum cok memnunum

Oğlumun bebek odası takımını oradan almıştık. Memnun kaldık. Ertuğrul gazi caddesine bakmanızı tavsiye ederim.

Ben inegöldeki mobilya avmsinde bir yerden aldım malesef çok kötüydü iki yıla pert oldu..iyi mağazaları da var ama uygun dediğiniz benim aldıgım yer gibi ise hiç almayın daha iyi.

İnegölde fabrikadan satış yapan bir yerden aldık koltuk takımı ve yatak odasını. İstanbul'a nakliyat ücretiyle birlikte bile İstanbul'daki mağazalara göre çok daha uygundu fiyatlar. Her türlü bütçeye uygun mobilya bulunması çok güzel bence. Bizim aldığımız mobilyaların direkt aynısını gördüğüm için kalite olarak fark olduğunu düşünmüyorum, zaten aynı fabrikadan çıkıyorlar. Direkt fabrikadan satın alırsanız fiyat olarak tasarruf etmiş olursunuz.

Hangi şehirden gideceksin bilmiyorum ama ben mobilya alırken gitmiştim İnegöl’e Ankara’da daha iyisini ve uygununu buldum.
İnegöl’in uygun fiyatlı olduğu zamanlar eskidendi

N
Nakliye parası siz aracla gidecekseniz benzin parası yada ucak otobüs ücreti aynı hesaba gelmez mi mesafe ne kadar bilmiyorum ama nakliye ücretleride az değil.

Hangi sehirdesiniz ki?

doğru ve mantıklı.. kaliteli iileri var ve diğer marka mobilyalara göre ucuz. cünkü her seyde olduğu gibi onlarda da bir miltar da markaya ödersiniz 🙄🙄

benim babamın ve abimin evi inegölden valla. babamın mobilyacı arkadası var katalogdan seciyor adam yapıp gönderiyor 🙄 hepsinden de memnunlar.

Mobilya işi ile ilgilenen bir tanıdığımız bize mobilya alacaksaniz cumartesi günü bakın indirimleri baya iyi oluyor istediğiniz fiyatlara alabilirsiniz demişti... nedeni ise cumartesi günleri ödeme günleri olduğu için gelen müşterileri kacirmamak içinmis

Inegolde oturuyorum.kesenize uygun bulursunuz ancak kalite olarak bisey diyemem.yani tanidiginiz mobilyaci yoksa tavsiye etmem.buraya gelin geldigimde almistik 3 aya sungeri coktu uzerinde oturulmadi desem yeri.2.ye aldigimiz takim 10 yil olucak taş gbi.yatildi uzerinde yani horda kullanildi 2 cocukla ama biseyi yok.

Mobilyum avm imotim vs buralarda dukkan kirasi verirsiniz..ayni urunden ertugrul gazi caddesinde bulmaniz mumkun olur.fiyat farkiyla.cesit cok model cok ama dedigim gibi kalite olarak bazi yerlerde uzulebilirsiniz gordugunuz teshirin ayni malzemesinden gelmiyor malesef.

düğün paketi almayın genelde kötü oluyor ve fazladan bir sürü mobilya konuyor atıyorum vitrin vs kiracıysanız zor olur ilk evliliğimde bende aldım yalan oldu valla

Bursa'da oturan biri olarak söylüyorum mobilya bakacak olduğumuz zaman kurumsal firmalara gidiyoruz Bellona İstikbal Mondi home gibi mağazaları geziyoruz Bursa'da diğer kendi çapında üretim yapan firmalar fahiş fiyatlar çekiyorlar böyle kurumsal firmaların malları hem kaliteli hem uygun

Back
X