günaydın kızlar nasılsınız ?
bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun ben de bursa hamişlerinden ama sanırım size göre doğumum cok daha yakın
kapalı carsının oradaki mobilyacılar carsısından aldım ben bebeğin yatagını... büyüyen model. belis'in kardelen modeli. büyük ısrarlarla 650 tlye vermişlerdi
sabah siftası diye ağustosta aldım. beşiğinin yanında uyku seti, yatagı ve ısrarlarıma dayanamadılar bir de kapı süsü verdiler bu fiyatın içinde hepsi dahil.
istediğiniz şekilde kulplarını da secebiliyorsunuz... tavsiye ederim yani...
diğer kıyafetlerini de genelde özlem bebeden aldım ya da carsıda nerede uygun bulduysam. suan için iki tane kalın tulum var ve 3 ay için 2 tulum 6 ay sonrası için 3 4 tulum oldu
kızımız olacağı için 4 tane elbisemiz var :) bolca cıtcıtlı bady alın, şapka, önlük, bunlar sürekli kullanılıyormus cünkü. bir de ağız mendili cok aldım ben
ıslak mendil kullanmayı pek düsünmüyorum... bebeğin altını temizlerken pamuk ve gülsuyu kullanıcam... banyo olarak j.baby aldım kamp.vardı bebe yağı ve şampuanı
birlikte aldım yanına bir de sabun aldım... küvetimiz var ve bir filesi... banyo süngeri almadım onun yerine ceyizimden yumusak narin olan sabunluklardan cıkarttım iki tane
hmmm eksik neler kaldıııı
ikeadan 30 tlye cibinlik aldım
Eki Görüntüle 516323
yatagımız cibinliğimiz ve lambamız bu kızlar :) arkadaki aydede lambası da ikeadan yanılmıyorsam ya 17,90 ya da 19,90 olmalı emin değilim...
Eki Görüntüle 516324
bu da park yatagımız... içinin antibakteriyel uyku setiyle birlikte 250 tl. aldık
bebişimiz kıs bebeği olacağı için bebek arabasını nisan ayına bıraktık. puset & ana kucağı olarak ta baby 2 go düsünüyorum 80 tl dediler bebeler sarayında ama henuz
tam karar veremedim...
sanırım baya uzun yazdım ama :) aklımıza takılan bişi olursa yine yazışırız zaten doğumum olana kadar buralardayım. Allah'a emanetsiniz