Bursalı anne adayları ve anneler buyurun sohbete

diillaayy

missss kokulummm geliyooo
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
1.612
0
116
Bursa
merhaba kızlar ben bursada oturuyorum buyrun hemileler anneler sohbete

gel tabiki canım zaten baksana bizden başka kimsecikler yok herhalde

şaka yapmıstım zaten:))) ben hamıle deılım su an ama tedavı goruyorum.bır dusugum var gecen ocak ayında olmustu.denıyoruz ama daha kısmet olmadı.sen 33 haftalık hamılesın herhalde.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah arkadasım.

evet canım allah sanada tüm isteyen herkesede nasip etsin inşallah sen ne zamandır bebek düşünüyosun

valla henuz bır senelık evlıyım.hemen ılk ay hamıle kaldım zaten.sonra malesef dusuk yaptım.ocak ayında.sonra bır kac ay korundum.6 aydır sanırım korunmuyorum ama olmadı bır daha.klomen ıcıyorum bu 3. ayım.hayırlısı artık ınsallah bu ay olur.bıraz umıtsızım ama gorcez bakalım.

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah baksana bi ikimiz varız koskoca sitede bursalı herhalde :))

merhaba canım valla bide sen varsın galiba kimseden başka ses seda yok boşuna açtım konuyu galiba kimsecikler yazmıyo

selam bende varım
32 haftalık hamıleyım
22 aylıkta bır oğlum var :)
rabbım herkezı hayırlısıyla kurtarsın

selam bende varım
32 haftalık hamıleyım
22 aylıkta bır oğlum var :)
rabbım herkezı hayırlısıyla kurtarsın

Mrb bende varım 36 haftalık hamileyim ve de 1,5 yaşında kızım da var.doğma büyüme bursalıyım

maşallah kızlar siz ikincileri sıralamışsınız benim daha ilk bebişim bu allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…