Bursalı anneler bebek doktorunuz kim

bende çekirge doruk ATıLLA GÜRAYA götürüyorumm
yanlız çok paracı bir hastanee ama mecbur kalıyorum
kaç doktor gezdim hiçbişi anlmadılar
ATıLLA BEY ıŞıNıN EHLı
şöyle söyliyim oğlum bronşit oldu 10 gün şurublar verdi felan yarım yamalak içirebildik 10 gün sonra kontrole gel dedi
gittik
şurublar tam manasıyla alınamadığı için iyileşme tam olmamış iğneye döndü eve buhar makinesi verdi 1 hafta böle tedavi dedi
1 hafta sonra kontrole gelin dedi
götürcektim 10 günü geçmiş tekrar muyane olarak kabul ediyoruz dedi
bizde doktora sorun dedik sordular evet muayene olarak gelincekmişş
yani benim anlamadığım çocuğum henüz tedavisi bitip iyileşmedi tekrar muayene parası istemesi sinirlerimi bozdu ama pazartesi götürcem mecburenn
demek istediğim başka hastalık veya kyefi muayane gelmiyom tedaviyi değiştirdi onun kontrolünü yapması gerekiyo
haklı deilmiyim
tabi doktora sorsan presüdür der ki
hastanenin sahibi
bu arada muayene ücreti:70 tl

evet atilla bey 70 tl diğer dr.lar daha ucuz başhekim diye sanırım ama iyi bir dr.

ben de oğlumun çok sık hastalanması ve bir türlü kalıcı bir çözüm bulamadığımdan birçok doktor gezdikten sonra Atilla Güray'a gittim. çok ilgili, bilgili ve sabırlı bir doktor gerçekten. herşeyi açıklıyor, okadar hasta beklemesine rağmen acele etmiyor. yalnız biz bir kez ücret ödedik ve tedavi bitene kadar 3-4 kez gittik ve başka ücret ödemedik...

Herkese merhabalar, Ben Bilecikte oturuyorum.2.5 aylık kızım var.Sanırım gaz sancıları var.Kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı.Birde uykusuzluk huzursuzluk var günde 16-17 saat uyuması gereken çocuk okadar uykusuz kalıyor.Doktorumuz Eskişehirde MEHMET KUŞKU aslında çok kaliteli ve iyi bir doktor ama bize yaramadı.Şuan bebeğimi sakinleştirmede Paranox fitil vererek biraz rahatlıyorum.Eşimde bende kafayı yemek üzereyiz.Ne olur bana Eskişehir Yada Bursadan Özel hastanede çalışan,tüm tetkik ve tahlilleri yaptırabileceğim konusunda uzman bir çocuk doktoru önerin..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Biz dün kızımı Jimer'de Arif Canan'a götürdük. Yeni başlamış orda sanırım, çok memnun kaldık, cok ilgili, güler yüzlü, güvenilir bir doktor. herkese tavsiye ediyorum.:34:

ben oğlumu çekirge doruk ta erdoğan yüzükollar a götürüyorum.ilgili ve bilgili bir dr.sizi sıkılmadan dinleyip cevap veriyor.ben memnunum herkesede tavsiye ederim.

bizim doktorumuz da yıldırım doruk ta Fatih Gök çok iyi bi doktor.ve verdiği ilaçlar birebir geliyor çok memnunuz 9 aydır gidiyorum sürekli..

Back
X