Doğuma Hazırlık Bursalı anneler !!!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yamo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
44
1
86
49
Bursa
bebek alışverişi en çok nerede uygun fiyatlar ve beğenebileceğimiz....bilgisi olanlar lütfen paylaşalım.....

bakırcılar çarşısı ÖZLEM bebe.
resmen bedava,bebe kıyafetleri tulumları kısacası herşey.çok ekonomik.
biraz daha pahalı dersen hemen ilerisinde bebeler sarayı var.bakarsın olmazsa yaz yine yardımcı olmaya çalışırım.aklıma gelen bunlar.

canim bakircilar carsisinda bebeler sarayi var... herseyi bulabilirsin orada

aslında foruma şehirlerin başlıkları açılmalı

arkadaşlar bende herşeyi bebeler saraından aldım herşeyin en fazla çeşiti orada var.

bebeler sarayına giderken bebetto diye bir yer var orası çok güzel, fiyatlar da uygun. ayrıca cumhuriyet caddesinde akdem de uygun.

Merhabalar,
Biz de artık bebişimizin odasını hazırlamaya başladık. Bursa'da bebek mobilyası ve diğer ürünlerini bulabileceğim mağazalar hakkında tecrübeli anneler önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar,
Biz de artık bebişimizin odasını hazırlamaya başladık. Bursa'da bebek mobilyası ve diğer ürünlerini bulabileceğim mağazalar hakkında tecrübeli anneler önerilerinizi bekliyorum.

merhaba mudanya yolunda moremo var bız ordan aldık sımdıde bebegımızı beklıyoruz

ben bebeğimin nerdeyse tüm kıyafetlerini özlem bebeden aldım çarşıdakinden bebeler sarayındanda mevlütlüğü almıştım herşey orada çok uygun ve çok cicili bicişli kıyafetler varr :))

Bebeler sarayi pahali diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum kalitesinide bilmiyorum.bende onumuzdeki ay baslicam nerden alacagim kararsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…