Bursalı annelerrr

kızlar bir sorum olucak... medical parkta Ahmet Yılmazda doğum yapan varmı ?????

canım bende Ahmet Yılmaza gidiyorum. çok araştırdım Ahmet Beyde karar kıldım. ama bende senin gibi Ahmet Yılmazda doğum yapanların yorumlarını çok merak ediyorum. Bu benim 2.hamileliğim ilk doğumumu Acıbademde yaptım.kızım henüz 7.5 aylık ama bu doğumumu Acıbademde yapamam kızımı özel sigorta ile doğurmuştum.sigortam bitti ve ben ödemedim hemen olmaz 2.bebek diye. 12 milyardan bahsediyolar uçmuş fiyatlar Acıbademde

evet acıbademde çok ykın bir arkadasım daha yeni doğum yaptı 10.000.00 tl ye bende ahmet yılmazı çok araştırdım ve onda karar kıldım

evet acıbademde çok ykın bir arkadasım daha yeni doğum yaptı 10.000.00 tl ye bende ahmet yılmazı çok araştırdım ve onda karar kıldım

forumda araştırdım çok herkes çok memnun kalmış. ben daha 1 kere gittim zaten muayenehanesine çok memnun kaldım. çok kibar efendi ve bilgilendirici bir doktor. sen hastaneyemi gidiyorsun muayenehanesine mi

ben hastahaneye gidiyorum medicalparka.. ilk başta jimere cenk beye gittim kendisi çok iyi bir doktor fakat ultrason kalitesi falan pek iyi gibi gelmedi bana daha sonra ahmet beyden randevu aldım ve ona gittim hastahneye ultrasonnu mükemmel birde araştırdım yurtdışında falan eğitim almış amerikada ultrason için doğumundada eli çok hafif diyorlar ama bilmiyorum bakalım.

ben hastahaneye gidiyorum medicalparka.. ilk başta jimere cenk beye gittim kendisi çok iyi bir doktor fakat ultrason kalitesi falan pek iyi gibi gelmedi bana daha sonra ahmet beyden randevu aldım ve ona gittim hastahneye ultrasonnu mükemmel birde araştırdım yurtdışında falan eğitim almış amerikada ultrason için doğumundada eli çok hafif diyorlar ama bilmiyorum bakalım.

cenk beyi de çok duydum ama doktor olan bir tanıdığımıza sordum kesinlikle Ahmet Bey dedi.Bursanın 1 numaralı doktorlarındandır dedi.ne kadarlık hamilesin sen

ultrason kalitesi gerçekten çok mükemmel.Acıbademden çok daha kaliteli cihazları.özelindeki cihazlar süper demekki hastanedeki cihazıda öyle.

evet canım bursada ileri gelen doktorlardanmış.. ben 8 haziranda gitmiştim şimdi 1 temmuzda çağırdı beni kısmetse gidicez bebeğimiz dahada belirginleşmiş olucak :) evet senden önce doğum yapıcam ben :) peki sen özeline gidiyorsun ya ama yine medicalparkta doğum yaptırıyor demi ?

evet canım bursada ileri gelen doktorlardanmış.. ben 8 haziranda gitmiştim şimdi 1 temmuzda çağırdı beni kısmetse gidicez bebeğimiz dahada belirginleşmiş olucak :) evet senden önce doğum yapıcam ben :) peki sen özeline gidiyorsun ya ama yine medicalparkta doğum yaptırıyor demi ?

evet canım doğum gene medicalparkta yaptırıyor. Ahmet beyin doğum yaptırdığı hastaları denk gelip bizi aydınlatsa çok iyi olur aslında.bende 1 temmuzda gidicem kontrole inşallah.salı günü gittiğimde kalbi hafif hafif atmaya başlamıştı bebişimin ama 2-3 gün sonra daha net belli olur dedi.15 gün sonra tekrar çağırdı.zaten seminere gidicekti sanırım.

aynen canım dğum yapanlar denk gelse aydınlatsa çok iyi olur... bende 6+1 günlükken gittiğimde kalbini çok hafif dinleyebilmiştik ama ultrasonda kalp atışları görünmüştü 1 temmuzda gittiğimizde daha net belli olucak herşey kısmetse.. evet iki yerede aynı ilgiyi göstermesi çok güzel ben çalıştıgım için zaten bazen özelinede gidicem kendisinede söyledim oda oranında kartını verdi bana ama gelebilirsen burayada gelebilirsin ultrasonlar aynı demişti. benim halamın gelini onda doğum yaptı çok memnun eli çok hafif diyor

eğerki bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum canım .. sen nasıl düşünüyorsun birde hangi ilaçları kullanıyorsun ne verdi sana ?

aynen canım dğum yapanlar denk gelse aydınlatsa çok iyi olur... bende 6+1 günlükken gittiğimde kalbini çok hafif dinleyebilmiştik ama ultrasonda kalp atışları görünmüştü 1 temmuzda gittiğimizde daha net belli olucak herşey kısmetse.. evet iki yerede aynı ilgiyi göstermesi çok güzel ben çalıştıgım için zaten bazen özelinede gidicem kendisinede söyledim oda oranında kartını verdi bana ama gelebilirsen burayada gelebilirsin ultrasonlar aynı demişti. benim halamın gelini onda doğum yaptı çok memnun eli çok hafif diyor

hayırlısıyla inşallah alalım sağ salim yavrularımızı kucağımıza. hayırlı haberlerle ikimizde 2 temmuzda paylaşalım burada.ilerleyen günlerde mutlaka denk gelir bence Ahmet beyin eski hastaları

eğerki bir aksilik çıkmazsa normal doğum düşünüyorum canım .. sen nasıl düşünüyorsun birde hangi ilaçları kullanıyorsun ne verdi sana ?

benim ilk doğumum sezeryan olduğu için buda mecbur sezeryan olcak canım.bana sadece folik asit verdi.ilk 3 ay folik asit yeterli dedi.sana verdimi canım başka ilaç

Back
X