Canım çok sevindim, gozun aydın
teşekkürler. umarım sende en yakın zamanda bebişine kavuşursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sevindim, gozun aydın
idilcim bebişin napıyo iyi misiniz? ben de dorukta doğum yapmayı düşünüyorum ama geçen gün iyi değil hastane dediler kim gittiyse memnun kalmadı falan dediler senin düşüncen ne? nasıldı ilgililer miydi? memnun kaldın mı? bi ara bebişten fırsat bulunca cevaplarsan çok sevinirim canım çünkü doktorumu değiştirmeyi düşünmeye başladım:26:
aslında ben çok memnunum doktorumdan ama doğum yapan bi kaç kişi olumlu konuşmadı.. doğum ücretleri de kafamı karıştırdı açıkçası.. baharda çok uygun fiyatlar hem evime de yakın ne bileyim oraya mı geçsem dedim :26: zaten askeri hastaneye de gidiyorum ya ordaki doktorum çok iyi hastanenin imkanları da çok güzel hem devlet hastanesi ama sadece sezeryan yapıyo yine de devam ediyorum sezeryan olursam kesin orda olurum normalde olursa ben seni zübeydeye sevk ederim diyo ama zübeydeden de kimse memnun değil bilmiyorum işte kafam karışık bayacanım hayırdır neden doktorunu değiştirmeyi düşünüyorsun? Kemal beydi di mi doktorun? Gerçi ben de şimdi yeni bir doktor ve hastane araştırıyorum, Bi dahaki hamileliğimde Yıldırım Doruk seçeneklerim arasında yok. Kemal beyi bir kez gördüm, iyi birine benziyordu
iyiyiz canım uykusuz geceler bi harikaben memnun kaldım hastaneden personelden.memnun olmayanlar hangi konuda rahatsız olmuşlar
aslında ben çok memnunum doktorumdan ama doğum yapan bi kaç kişi olumlu konuşmadı.. doğum ücretleri de kafamı karıştırdı açıkçası.. baharda çok uygun fiyatlar hem evime de yakın ne bileyim oraya mı geçsem dedim :26: zaten askeri hastaneye de gidiyorum ya ordaki doktorum çok iyi hastanenin imkanları da çok güzel hem devlet hastanesi ama sadece sezeryan yapıyo yine de devam ediyorum sezeryan olursam kesin orda olurum normalde olursa ben seni zübeydeye sevk ederim diyo ama zübeydeden de kimse memnun değil bilmiyorum işte kafam karışık baya
hadi yaa uyumuyo mu eyvah eyvah neyse bebişler için her şeye katlanıcaz artık![]()
Bahara çok yoğun diyorlar ama sen bilirsinarkadaım yakın zamanda doğum yapıcak orda. Bilgi veririm sana. İdilcim canım tlffdan giriyroum. Uzun cumlelerkuramıyorum. Pc den girince doruk personeli hakkında yorum tyapıcam. Bebişe iyi bak.sevgiler...
ben de yorumlarını merakla bekliyorum canım.. :26:Bahara çok yoğun diyorlar ama sen bilirsinarkadaım yakın zamanda doğum yapıcak orda. Bilgi veririm sana. İdilcim canım tlffdan giriyroum. Uzun cumlelerkuramıyorum. Pc den girince doruk personeli hakkında yorum tyapıcam. Bebişe iyi bak.sevgiler...
Canim komsumuzla ayni zamanda dogum yaptim o bahardaydi.kadinin 3.dogumu normaldi.dogum sonrasi kadinin icini temizlememisler surekli ve yogun kanama yasamis.en sonunda dusen parcalardan tuvalet tikanmis kadincagiza kurtaj yapmislar.aklinda bulunsun.
Dorukta surekli hastaysan indirim yapiyo ben 1500 odedim normal dogum daha ucuz tabi
Canim komsumuzla ayni zamanda dogum yaptim o bahardaydi.kadinin 3.dogumu normaldi.dogum sonrasi kadinin icini temizlememisler surekli ve yogun kanama yasamis.en sonunda dusen parcalardan tuvalet tikanmis kadincagiza kurtaj yapmislar.aklinda bulunsun.
Dorukta surekli hastaysan indirim yapiyo ben 1500 odedim normal dogum daha ucuz tabi
mrb idilbursa öncelikle bebeğin hayırlı olsun. bende doruğa devam ediyorum ve kısmet olursa orada doğum yapmayı düşünüyorum. biraz anlatırmısın personel doğum nasıldı neler yaşadın?
inşallah canım inşallah...Canim buyuk talihsizlik yasamissin.ben cok farkli bi muameleyle karsilasmistim.ins bundan sonra seni uzmiycek insanlarla karsilasirsin
Teşekkür ederim canım, sen de güle güle büyüt oğlunumerhabalar başlığı görünce hemen yazmak istedim bende bursadanım ve 4 aylık bir erkek bebeğe sahibim.sayfaları çok fazla okuyamadım sadece son 2 sayfaya bakabildim ve deryaw isimli arkadaşım yaşadıklarını okudum gerçekten çok acı çok çok geçmiş olsun inan okurken ben bile sinir oldum umarım en yakın zamanda bebeğine kavuşursun .Ayrıca doruk hastanesiyel ilgili blgi vermek istiyorum.Ben muaynelerimi ve doğumumu çekirge dorukta hatice taşlıya yaptırdım.spinal seeryan oldum.Hastaneden çok ama çok memnun kaldım.Ameliyatım il ilili hiç bir sorun yşamadım.Anestezi uzmanları mükemmel.Hiç bir ağrı yaşamadım.Ayrıca doktorumda çok iyi bir insandı.Çok güler yüzlü samimi ve hiç panik değil gayet sakin.Şükürler olsunki bir sorun yaşamadan hamileliğimi sonlandırıp yavruma kavuştum.Bu sayfaya gelmemdeki amaçta birbirimizle bundan sonrası için bilgi alışverişi yapmak .Mesela nerelerden alışveriş yapıyorsunuzne ile besliyorsunuz hangi doktora gidiyorsunuz gibi .Umarım bilgi akışı sağlayabiliriz.Ben 28 yaşındayım ismim seda bu arada ve namzagahta oturuyorum.Bebeğimin çocuk doktoru mustafa şendir ve medıcal hastanesinde görev yapmaktadır.
Teşekkür ederim ins hayırlısıyla sen de bebeğine kavusursun.nuray hanıma gidiyodun dimi.şimdiden soyleyeyim Allahın izniyle sahane bi doğum yaşarsın.ben çok memnun kaldım.çok kilolu olmama rağmen çok şükür rahat geçti doğum.personel iyiydi ilaçları veriyorlar sezaryen sonrası yuruttuler temizliğini yapıyorlar.doktor kontrole geliyo günde 3 kez.rahattım ben.hastane temiz.ameliyathane personeli de iyiydi.3.katta kalmani tavsiye ederim alt kat daha ucuz ama sıkıcı.gerçi senin doğum martta bakarsın bütün odalara.nuray hanım doğum sonrasında da çok ilgili.kesinlikle pisman olmayacaksın