kmse varmıııı????????
bn varım tatlım nerde bu mıllet ya :))
Bende geldim kizlaaar siz yoktunuz bende girmedim napiosunuz bakim varmi gelismeler kizcelerim....
anca bulaşık çay servisi derken.yavaş yavaş gelirler.nasılsın bakalım.test yaptın mı naptın.
yapmadm korkuom ya beklıcm zaten 15 gtcem yıne
bugün bnde karbonat yaptım.deneme amaçlı köpürmedi.
ya bnm camasr suyu ıkıkz yaptım kopurdu
bnm çamaşır suyu bitmişti ya bugünde alamadım annemdeydim.eve gelince aklıma geldi.bnm 9 gün var bat'a
bnmde 10 gun var
sen iğne oldun mu bu ay
yok bu ay ıgne vermedı doktr 15 gtcm yumoslara bakcak ıste
anladım canım çatlatınca hamilelik oluşursa sıvı oluyomş galba doktorda bana öle demişti.ya bnm anlamadığım bişi var.şimdi bnm geçen ay yumurta çatlamıştı iğneyle sonradoktora gittim çtlamış evet adt beklicez dedi.ultrasondada gösterdi.bnmde adetim 4 gün geçince gittim zübeydeye.baktı ultrasonla 3 tane folikü var dedi.o çatlayan yumurtaya ne oldu anlamadım onu.kana bakalım dedi.belki görünmüyoda olabilir dedi kan alırdık negatif çıktı.
bu ay nezaman adet olcn valla bn sevket yılmaza gdıorum murat kadıoglu doktrum pek ılgılı dedgnı anlamadım floıkul ne 15gtcm gel beraber gdelıom :)))))))))) zubeyde pek ılgılı deıl
ben özel muayenehaneye gidiyordum canım bıraktım.folikül yumurtaymış.zübeydeye detaylı bakarlar blki diye gittim.gittiğim doktordan pek memnun klmadım.
bnde ozele gttm ama orasıda aynı bu doktru onerrım bak bnde polıp varmıs doktr arastrdı buldu sımdı 3 ay falan bırakmıstım bu doktru ozele falan gttm sımdı tekrr aynı doktara gdıom unutmams bnı bısmıllah deyıp baslıyalım bu sefer bırakmcn dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?