bursalı hamileler yardımcı olabilirler mi ?

SiBeLaDeMveeGe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
12
0
1
32
merhaba kızlar ben yeni 35.haftama girdim.Canakkale geliboluda yaşıyorum bu hafta sonu ailemin yanina yani bursaya gidecegim dogum icin burda kimse olmadigi icin orada dogum yapmak istiyorum..Şevket yilmaz hastahanesine gitmeyi dusunuyorum aileme en yakin hastahane orasi..diyecegim şu ki kizlar sevket yilmazda dogum yapan yada kontrole gidenler var mi ? Var ise hangi doktora gidiyorsunuz tavsiyeleriniz nelerdir ?

Ablam o hastanenin müdürü delimisin gözün kapalı git yemekleri doktorları herşeyi ile Bursa'nın devlet olup özele benzeyen hastanesi

Bende dogum yaptim dort bucuk ay oldu mayis 16 da oldu..ufuk demir i tavsiye ettikleri icim ona oluyordum kontrollerimi ama dogumum normal oldu ve baska bir doktor yaptirdi dogumumu bir erkek ama ismini hatirlayamiorum coo iyi ve cok guzel bir dogum yaptim ordaki ebe doktor hemsire hepsinden Allah razi olsun cok yardimci oldular ve gecktende ozel hastahanelerden kat kat daha ozenli temiz bir yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…