Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm cnm aman işh da olmaz bı sıkıntın.benım de sırtım agırmaya basladı artık.allaha sukur benım de bebıs konusunda bı sıkıntım yok.hangı hastaneye gıdıyosun nesla
slm cnm aman işh da olmaz bı sıkıntın.benım de sırtım agırmaya basladı artık.allaha sukur benım de bebıs konusunda bı sıkıntım yok.hangı hastaneye gıdıyosun nesla
selam kızlar :)) bende 26.haftama girdim bugün Bursadayım bende. Hamileliğim iyi gitti şu ana dek. Ama artık hafif hafif ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum:)) zaman yaklaşıyo mezun olmaya az kaldı:)))
merhaba bursalı hamişler nasılsınız bakalım benimde pek bi sıkıntım olmadı geçen aya dek geçen sene ben bel fıtığı olmuştum ilaç tedavisine başlamıştım geçti sandım ama geçmemiş( meğer şuan 21. haftanın içindeyiz 2. ye oğlum olucak ve sezeryanla olucak ilk oğlumda öyle olmuştu bende medicalparkka gidiyorum azu öcal ünsal drum sizin bebişlerinizin cinsiyeti ne hanımlar....
Bursa zafer plazada 28 temmuz perşembe bebeğim&ben hamile destek ve danışmanlık merkezinin düzenlediği ''yenidoğan bebek bakımı '' adlı seminere herkes davetlidir... Yer zafer plaza 1.çarşı katı aktivite salonu saat:18 :00-20:00 saatleri arasında.sizleride bekliyoruz
3agustosta bebeğim&ben hamile destek ve danışmanlık merkezinde ''ücretsiz emzirme etkinliği düzenlenecektir'' katılmak isteyenler lütfen rezervasyon yaptırsınlar teşekkürler...
Iletişim için 0541 6271719 0224 4535513 0530 287 0448