Hamılelıkte idrar yolu enfeksiyonu

Iroo10

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
63
28
8
26
Arkadaslar merhaba 21 haftalık hamıleyım. İdrarda bakterı degerı 355 değerınde çıktı. Doktorum monurol kullan dedı. Daha önce kullanmış bırı var mı? Ya da gecmesı ıcın sızın doktorlarınız ne yazdı. Sadece merak ettıgım ıcın soruyorum. Endıselenıyorum enfeksıyondan dolayı

Kullandım geceden içip sabaha kadar tuvalete çıkmazsanız işe yarayabilir

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyen yok heralde 😂🤦🏻‍♀️ aynı ilacı ya da benzerini kullandık merak etme, bol su içmeyi de ihmal etme, geçmiş olsun, sağlıcakla büyüt 😊

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyen yok heralde 😂🤦🏻‍♀️ aynı ilacı ya da benzerini kullandık merak etme, bol su içmeyi de ihmal etme, geçmiş olsun, sağlıcakla büyüt 😊
Çok teşekkür ederim. Hamılelıgın basından berı süreklı bir şeylerle mücadele edıyorum. Karaciğer degerlerı yukseklıgı, erken haftalarda düşük tehlikesi yaşadım. Sımdıde idrar yolu enfeksıyonu. Çok morelımı bozdu açıkcası. Süreklı ilaçlar. Aminnn

Çok teşekkür ederim. Hamılelıgın basından berı süreklı bir şeylerle mücadele edıyorum. Karaciğer degerlerı yukseklıgı, erken haftalarda düşük tehlikesi yaşadım. Sımdıde idrar yolu enfeksıyonu. Çok morelımı bozdu açıkcası. Süreklı ilaçlar. Aminnn
Merak etme dişi bile agrimadan gebelik geçiren sayısı bı elin parmaklarını geçmez, takibini yaptır birşey olmaz inşallah sağlıcakla atlatırsın, dinlenmene bak 😊

Back
X