• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursaya gitme sorunu..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Arkadaşlar günaydınnn!!!
İstanbul dan Bursa ya gitmek istiyoruz ido ya baktım hem bilet yok hemde sanırım fiyatlar oldukça pahalı..
idobüs diye bir şey varmış onla gidiş dönüş 88tl tutuyor ama Bursa da arabasız rahat gezebilirmiyim:(
Bana bir akıl verin...

Bursaya yeni gelin geldim pek bilmiyorum burayı ama ben tek başıma metroyla ya da otobüsle gidebiliyorum hayvanat bahçesi botanik park kapalı çarşı ulu cami falan buralar gezilebiliyor ama ben en çok uludağ yolundaki çay bahcelerini seviyorum manzarası güzel diye :) oralara eşimle arabayla gidiyoruz

Bursaya yeni gelin geldim pek bilmiyorum burayı ama ben tek başıma metroyla ya da otobüsle gidebiliyorum hayvanat bahçesi botanik park kapalı çarşı ulu cami falan buralar gezilebiliyor ama ben en çok uludağ yolundaki çay bahcelerini seviyorum manzarası güzel diye :) oralara eşimle arabayla gidiyoruz
evet ama idoda sefer bulmaadım kiii:(
bide bilet fiyatlarıda yazmıyor arabalı..

evet ama idoda sefer bulmaadım kiii:KK43:
bide bilet fiyatlarıda yazmıyor arabalı..

Bende bilmiyorum onu ekim ortasında istanbula nişan için gidicez daha önce gitmedigim için bilmiyorum ama toplu taşıma araçları ile gezebilirsiniz nerelere gitmem istiyorsunuz

Bende bilmiyorum onu ekim ortasında istanbula nişan için gidicez daha önce gitmedigim için bilmiyorum ama toplu taşıma araçları ile gezebilirsiniz nerelere gitmem istiyorsunuz
valla bilmem bende ilk kez arabasız geleceğim..
arabayla çok rahat geziyorduk ama bu seferde arabasız gidelim dedik..
nereleri gezelim:)

parasız gezmek zor paran çok olursa çok rahat gezersin

valla bilmem bende ilk kez arabasız geleceğim..
arabayla çok rahat geziyorduk ama bu seferde arabasız gidelim dedik..
nereleri gezelim:)

Zaten Mudanya'da ineceksiniz biz her hafta sonu Mudanya ya gidiyoruz çok seviyorum çok dinlendirici :) onun haricinde korupark var ama zaten her taraf AVM. Hayvanat Bahçesi favorim :) botanik park da güzel dediğim gibi

nerelerdesin sen ? :)

biz bir kaç kez arabayla gittik..
ama arabasız zor olur sanki canım ya..
bir kez arabasız gittik ama orda arkadaşlar karşıladı bizi, onların arabaları vardı.. ona güvendik yani..
günübirlik falan gidiyorsan arabasız gitme zaten günün heba olur yollarda ...

Zaten Mudanya'da ineceksiniz biz her hafta sonu Mudanya ya gidiyoruz çok seviyorum çok dinlendirici :) onun haricinde korupark var ama zaten her taraf AVM. Hayvanat Bahçesi favorim :) botanik park da güzel dediğim gibi
yok avm istemiyorum canım hani köyleri falan oluyor ya..

arkadaşlar bizi bir dere üzerinde köy kahvaltısı yapılan yere götürmüşlerdi çookk güzeldi ama ismini unuttum :KK68:

nerelerdesin sen ? :)

biz bir kaç kez arabayla gittik..
ama arabasız zor olur sanki canım ya..
bir kez arabasız gittik ama orda arkadaşlar karşıladı bizi, onların arabaları vardı.. ona güvendik yani..
günübirlik falan gidiyorsan arabasız gitme zaten günün heba olur yollarda ...
Ablacım tatilden yeni geldim:)
Şimdi dedik hani bursaya gidelim 1 günlük diye
Arabayla gittik biz hep rahat oluyıordu ama biletler falan tükenmiş:((
yayan gitmekte istemiyorum ama metro varmış çok rahat edersiniz diyorlar yada taksiye falan bineriz
olurmu senceee

Ablacım tatilden yeni geldim:)
Şimdi dedik hani bursaya gidelim 1 günlük diye
Arabayla gittik biz hep rahat oluyıordu ama biletler falan tükenmiş:KK43:(
yayan gitmekte istemiyorum ama metro varmış çok rahat edersiniz diyorlar yada taksiye falan bineriz
olurmu senceee

işte günübirlik çok koşturmacalı geçer sanki :(
budo mu vardı bir de?
bursa deniz otobüsleri?
onu arabalı seferi var mı bilmiyorum?

bir de ne zaman gideceksiniz?
fırtınalı havaya kalıp da seferler iptal olmasın :)

Arkadaşlar günaydınnn!!!
İstanbul dan Bursa ya gitmek istiyoruz ido ya baktım hem bilet yok hemde sanırım fiyatlar oldukça pahalı..
idobüs diye bir şey varmış onla gidiş dönüş 88tl tutuyor ama Bursa da arabasız rahat gezebilirmiyim:(
Bana bir akıl verin...
Canim budoda araba yokdie biliorum. Ido da sefer bulamamis olabilirsin ama sana soyle bir tavsiyem olur. Yenikapi pendik yada kartaldan yalovaya gexip ordan bursaya baglanabilirsin özel aracla geliorsan. Yani yalova bursa arasi aracla 1 1bucuk bile surmez. Aracsiz geliorsan elbette mudanyaya in ordan daha kolay olur.
Simdi normalde Aracsiz bursa merkezi daha rahat gezersin. Ama aklinda cumalikizik inkaya falan varsa arac sana kolaylik saglar. Minibuslee cekilcek cile degil ki mesafede az değil.
Ayrıca aracsiz niyetliysen sana paran varsa sana borde halicten kalkan gemlige inen seabird u tavsiye ederim. Deniz ucagi ile 2p dkkda bursadasin gemlikten bursa
40 45 dk falan.
Varsa baska soru yardimci olim:-D

işte günübirlik çok koşturmacalı geçer sanki :KK43:
budo mu vardı bir de?
bursa deniz otobüsleri?
onu arabalı seferi var mı bilmiyorum?

bir de ne zaman gideceksiniz?
fırtınalı havaya kalıp da seferler iptal olmasın :)

bayramda gitmeyi düşünüyoruz abla
haklısın araçsız zor olur ya:(
şimdi aradım da yalovaya varmış sence öyle gitmek mantıklımı?

Canim budoda araba yokdie biliorum. Ido da sefer bulamamis olabilirsin ama sana soyle bir tavsiyem olur. Yenikapi pendik yada kartaldan yalovaya gexip ordan bursaya baglanabilirsin özel aracla geliorsan. Yani yalova bursa arasi aracla 1 1bucuk bile surmez. Aracsiz geliorsan elbette mudanyaya in ordan daha kolay olur.
Simdi normalde Aracsiz bursa merkezi daha rahat gezersin. Ama aklinda cumalikizik inkaya falan varsa arac sana kolaylik saglar. Minibuslee cekilcek cile degil ki mesafede az değil.
Ayrıca aracsiz niyetliysen sana paran varsa sana borde halicten kalkan gemlige inen seabird u tavsiye ederim. Deniz ucagi ile 2p dkkda bursadasin gemlikten bursa
40 45 dk falan.
Varsa baska soru yardimci olim:-D
onun ücreti 150 tl dimi ona verceğime yalovaya gider öyle geçerim
sonuçta arabasız zor olur..

Olmadı Yalovaya geçin feribotla oradan kara yolunda 1 saat içinde Bursaya geçebilirsiniz hatta kendi aracınızla giderseniz 45 dakkaya bile düşebilir bu mesafe.
Arabasız gitmeyin derim ben gününüz yollarda heba olur.

Gölyazıya da gidebilirsiniz çok şirin bir ada :)

Back
X