• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursaya gitme sorunu..

Arabayla gitmek iyi olur ama arabasız da gezmek kolay .bursa çok güzel bir şehir.. Cumalıkızık da kahvaltı hoş olur pirinç handa kahve keyfi kültür parkta eğlence.. Hayvanat bahçesi var Göl yazı mukemmel...Doğa Köy için araba şart çok güzel köyleri vardır... Bursa eşsiz güzeldir.. Osmanlının başkentidir.. Mudanya Trilye harikadır.. Şelalede balık keyfi alabalık harika...

Söylendi mi bilmiyorum ama Mudanya'ya bilet bulamadiysaniz Yenikapıdan Yalovaya yine idonun feribotuyla arabayla geçebilirsiniz. O seferler çok daha sık diye biliyorum. Yalova Bursa arası 1 saat sürer. Gezme amaçlı gidiyorsanız Bursa'da arabasız zorlanabilirsiniz. Şehir içi neyse ama diğer güzellikleri görmek için vaktiniz yetmeyebilir. Iyi yolculuklar..

İstanbul'un neresindesin?
Çekmeköydeyim canım topçular aslında bana daha yakın kalıyor sanırım..

Arabayla gitmek iyi olur ama arabasız da gezmek kolay .bursa çok güzel bir şehir.. Cumalıkızık da kahvaltı hoş olur pirinç handa kahve keyfi kültür parkta eğlence.. Hayvanat bahçesi var Göl yazı mukemmel...Doğa Köy için araba şart çok güzel köyleri vardır... Bursa eşsiz güzeldir.. Osmanlının başkentidir.. Mudanya Trilye harikadır.. Şelalede balık keyfi alabalık harika...

Ay bahsettiğiniz yerleri öyle güzel anlatmışsınız ki görmek için sabırsızlanıyorum..

Söylendi mi bilmiyorum ama Mudanya'ya bilet bulamadiysaniz Yenikapıdan Yalovaya yine idonun feribotuyla arabayla geçebilirsiniz. O seferler çok daha sık diye biliyorum. Yalova Bursa arası 1 saat sürer. Gezme amaçlı gidiyorsanız Bursa'da arabasız zorlanabilirsiniz. Şehir içi neyse ama diğer güzellikleri görmek için vaktiniz yetmeyebilir. Iyi yolculuklar..
teşekkür ederim evet dediğiniz gibi yapacağım inşallah

Çekmeköydeyim canım topçular aslında bana daha yakın kalıyor sanırım..

Ay bahsettiğiniz yerleri öyle güzel anlatmışsınız ki görmek için sabırsızlanıyorum..
Eşim bursalı Bursalılara Gelin Geldim bende Bursalı oldum çok seviyorum....istanbulda yaşıyorum... Eşim bursada iş bulsa kalkar giderim :)

otobüsle git 30tl bilet gidiş dönüş 60tl en fazla 3 saat yol

Arabasız gidilmez oralara perişan olursunuz..
Feribotla gitmek istemiyorsanız atlayın arabanıza 4-4,5 saat Bursa.

Arabasız gidilmez oralara perişan olursunuz..
Feribotla gitmek istemiyorsanız atlayın arabanıza 4-4,5 saat Bursa.
yok yok feribotla gıdıcem
dediğin gibi topçular 60 lira çokta iyi
yayan gitsek 90 tl ye çıkıyoruz kendimi yormam hiççç

Back
X