- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
peki nerden bindiniz?Evet canım biz İstanbul'da yaşıyoruz,feribotla gittik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki nerden bindiniz?Evet canım biz İstanbul'da yaşıyoruz,feribotla gittik..
Giderken Topçulardan bindik 45 dk sürdü..peki nerden bindiniz?
peki gidiş geliş ne kadara mal oldu?Giderken Topçulardan bindik 45 dk sürdü..
Dönüşte yenikapı dan döndük 1:20 dk..
Topçular 60,yenikapı 140 tuttu canım..peki gidiş geliş ne kadara mal oldu?
Çekmeköydeyim canım topçular aslında bana daha yakın kalıyor sanırım..İstanbul'un neresindesin?
Arabayla gitmek iyi olur ama arabasız da gezmek kolay .bursa çok güzel bir şehir.. Cumalıkızık da kahvaltı hoş olur pirinç handa kahve keyfi kültür parkta eğlence.. Hayvanat bahçesi var Göl yazı mukemmel...Doğa Köy için araba şart çok güzel köyleri vardır... Bursa eşsiz güzeldir.. Osmanlının başkentidir.. Mudanya Trilye harikadır.. Şelalede balık keyfi alabalık harika...
teşekkür ederim evet dediğiniz gibi yapacağım inşallahSöylendi mi bilmiyorum ama Mudanya'ya bilet bulamadiysaniz Yenikapıdan Yalovaya yine idonun feribotuyla arabayla geçebilirsiniz. O seferler çok daha sık diye biliyorum. Yalova Bursa arası 1 saat sürer. Gezme amaçlı gidiyorsanız Bursa'da arabasız zorlanabilirsiniz. Şehir içi neyse ama diğer güzellikleri görmek için vaktiniz yetmeyebilir. Iyi yolculuklar..
Eşim bursalı Bursalılara Gelin Geldim bende Bursalı oldum çok seviyorum....istanbulda yaşıyorum... Eşim bursada iş bulsa kalkar giderim :)Çekmeköydeyim canım topçular aslında bana daha yakın kalıyor sanırım..
Ay bahsettiğiniz yerleri öyle güzel anlatmışsınız ki görmek için sabırsızlanıyorum..
AA NE GÜZELEşim bursalı Bursalılara Gelin Geldim bende Bursalı oldum çok seviyorum....istanbulda yaşıyorum... Eşim bursada iş bulsa kalkar giderim :)
Bursa istanbuldan daha güzel herşeyi de var :) farkı yok pekAA NE GÜZEL
ben İstanbul dan kopamıyorum maalesef..
Ben Bursa dan gelin geldim İstanbul'a,Bursayı çok özlüyorum..Bursa istanbuldan daha güzel herşeyi de var :) farkı yok pek
EVET ama hani araba olmadan zor olur diye düşündüm..otobüsle git 30tl bilet gidiş dönüş 60tl en fazla 3 saat yol
Bursam Güzeldir Havası Yeter.. Köyleri bile harikadır ben seviyorum :)Ben Bursa dan gelin geldim İstanbul'a,Bursayı çok özlüyorum..
Çok güzel bir şehir..
Kopması zor şehir..Bursam Güzeldir Havası Yeter.. Köyleri bile harikadır ben seviyorum :)
yok yok feribotla gıdıcemArabasız gidilmez oralara perişan olursunuz..
Feribotla gitmek istemiyorsanız atlayın arabanıza 4-4,5 saat Bursa.