BÜRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİNDE 1. OLUMSUZ OLUP 2. TRANSFER YAPTICAKLAR

Minimalbiri

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
87
155
43
37
Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen yardım edin.Bürüksel Tüp Bebek merkezi Yücel Karaman'nın Hastasıyım.

Rahim yapışıklığı nedeniyle Histeroskobi oldum. Histeroskobi esnasında yumurtam toplandı. 3 adet yumurtam donduruldu.

Mayıs 2019 da Dondurulmuş 1adet 6. Gün embriyosu ile transfer yapıldı. Ama malesef negatif sonuç aldım😔

Şimdi 2 ay zoledex kullanıyorum. Ağustosta tekrar transfer yapılacak. 2 adet dondurulmuş emnriyo transfer edilecek. Transfer edilecek embriyolar 6 BA 4 BA mış.

Ben çok korkuyorum bu da negatif olur diye. Benim gibi Brüksel de tedavi görüp 2. Transferi yapılacak olanlar. Ya da 2. Transfer olup tutanlar desteğinizi rica ediyorum.

Ben yıllar önce orada aşılama yaptırmıştım. İlki Yücel Karaman'ın asistanı yapmıştı ve tutmamıştı, 2. Yücel Karaman yapınca tutmuştu.
Belki ilkinde tutardı o zaman, çok genctim itiraz da etmemiştim.
Sizde transferi Yücel Karaman mı yaptı ?

Maşallah çocuğunu Allah bağışlasın. Evet canım Yücel Karaman yaptı ama nasip olmadı. Şimdi ben 2. De tutmaz diye çok korkuyorum.

Maşallah çocuğunu Allah bağışlasın. Evet canım Yücel Karaman yaptı ama nasip olmadı. Şimdi ben 2. De tutmaz diye çok korkuyorum.
Olumlu düşün bakarsın ilkinde olmaz ikincisinde olur.
Bu konuda en iyi kliniklerden birini secmissin, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

Brüksel de bir sürü hasta görüyorum benim gibi yok mu benim süreçlerden geçen gelin dertleşelim bu dönemleri ancak yaşayan anlar

Back
X