Gebeliğe Hazırlık Şişli Memorial Tüp Bebek tedavisi görenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nuresya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
126
Puanlar
103
Merhaba bayanlar böyle bi konu başlığında toplanıp birbirimize destek olalım istedim açıkcası biliyosunuz ki bu tarz konuları rahatlıkla arkadaş akraba vs konuşulamıyor çünkü karşınızdakide aynı durumda değilse aynı şeyleri yaşamadığı için sizi anlayamıyor bu sebeple burda birbirimizi anlayıp paylaşıp biraz kafamızı dağıtmamıza ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum☺️
Ben ilk olarak kendimden bahsedeyim 10 senelik evliyim 2019 da bu merkezde 2. Tüp bebek dememde çok şükür 1 oğlum oldu darısı isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻 sonrasında dondurulmuş embriyo transferi yapıldı olumsuz sonuçlandı ve şu an sil baştan sürece tekrar başlamış bulunmaktayız. İlk muayeneye ptesi günü gittik ilaçlarımı aldım ve yumurta büyütme serüveniyle başladık. Sizde durumlar nedir?

Kimse yok mu ya😒

Merhaba canım 💐 en son laporoskopi önerildi diye yazmışsın. Naptın güvenilir bir doktor bulabildim mi? Birde histeroskopi laporoskopi gibi işlemleri Semra hanım yapmıyor mu başka doktor önermiş

Merhaba canım 💐 en son laporoskopi önerildi diye yazmışsın. Naptın güvenilir bir doktor bulabildim mi? Birde histeroskopi laporoskopi gibi işlemleri Semra hanım yapmıyor mu başka doktor önermiş
Merhaba evet henüz yaptırmadım semra hoca yapmıyor sanırım direk cihangir bey yapıyo dedi ona yönlendirdi ama dediğim gibi bi kaç kötü yorum okuyunca ondan da soğudum açıkçası Gaziosmanpaşa YeniYüzYıl hastanesinde bi dr buldum onunla görüşeceğim bakalım ona göre karar vermeyi düşünüyorum hala araştırıyorum yani.. Benim yumurta toplama oldu çok erken adet kanamam geldi 5. Gün bu sayılmaz bi sonraki adetinizden 1 hafta geçsin sonra ameliyat programı düzenlensin denildi o yüzden beklemedeyim

Merhaba evet henüz yaptırmadım semra hoca yapmıyor sanırım direk cihangir bey yapıyo dedi ona yönlendirdi ama dediğim gibi bi kaç kötü yorum okuyunca ondan da soğudum açıkçası Gaziosmanpaşa YeniYüzYıl hastanesinde bi dr buldum onunla görüşeceğim bakalım ona göre karar vermeyi düşünüyorum hala araştırıyorum yani.. Benim yumurta toplama oldu çok erken adet kanamam geldi 5. Gün bu sayılmaz bi sonraki adetinizden 1 hafta geçsin sonra ameliyat programı düzenlensin denildi o yüzden beklemedeyim
O aradada doktor araştırma fırsatım olur hem umarım sıkıntısız iyi geçer

O aradada doktor araştırma fırsatım olur hem umarım sıkıntısız iyi geçer
Evet bi dr buldum Prof onunla görüşcem ptesi artık karar vericem bu ameliyat beni çok geriyo ya sizin durum nedir

Back
X