Tüp Bebek Merkezleri Bürüksel tüp bebek merkezinde tedavi görenlerin sonucu ve sonuç bekleyenler

daisy44

herşeyimle seninim
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
176
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar inş bana katılan olur.bürüksel tüp bebek merkezinde prof.dr yücel karamana tüp bebek yaptıranlar sonucu paylaşır mısınız.benim bugün trasnferimin 5.günü inş güzel sonuç alırım diye umut ediyorum.

Merhaba, ben de Yücel Hoca'ya gittim tedavi için, pozitif sonuç aldım, inşallah güzel haberi siz de duyarsınız. Hoca çok bilgili, ilgili ve başarılı, kesinlikle. Ekibi de çok uyumlu, hiçbir sorun yaşamadım çok şükür, acele etmeyin, idrar testlerine koşmayın hemen, ne olursa olsun ilaçlara devam edin, dinlenin ve test gününüzü bekleyin. Allah isteyen herkese nasip etsin, her gün dua ediyorum bunun için..

öncelikle cevabın için teşekkür ederim canım senin sorunun neydi kaçıncı denemendi ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi.kusura bakma biraz fazla soru sordum

Merhabalar!

Aslinda ben burada tek okuyucuyum. Ama Brükseli gördügümde icimden yazmak geldi.
Bende bu sene Nisan ayinda Brüksele karar vermistim. Ben almanyada kaliyorum, Istanbula gittim görüstük konustuk ama ben hicmi hic memnun kalmadim. Bu demek degildir orasinin kötü olmasi, cok bayanlar orada hamile kaldilar. Bir süphemde yok Yücel Karamanin bilgisinden. Ama yazdigim gibi ben hicmi hic memnun kalmadim. Oradan aglayarak ciktim dünyam yikildi. Ve ayni gün baska yere gittim. Ve simdik 1 aylik hamileyim. Iyiki memnun kalmadim ve baska yere gittim.

tedaviye başlamış mıydın orda.neden ağlayarak çıktın

Ben Yücel Karamani Brükselde tanidim bana cok sempatik geldi, bende problem olmadigini söylemisti. Kararim Brüksel tüp bebek merkeziydi. Sonra Almanyadan türkiyeye tek orayi görmeye icimin isinmasi icin gitmistim. Kararimi önceden vermistim orada yaptiracaktim. Beni yine türkiyede muayene etti, önceden Brükseldede etmisti,
bana histereskopi yapicam dedi, ben ok tamam dedim. Hemen yarina hastaneden randevu aldilar. Ve ayni gün muayne icin 300 Euro aldilar v e histeroskopi iicn 4500 Euro istediler. Ben oraya tek tanimak icin gitmistim. Histeroskopi önceden olmustum, neysede ama yinede ben ayni günde nereden 4500 Euro bulsaydim. Bana öyle geldiki tek para baska birsey degil. Simdik ise tek 2800 Tl ye hamile kaldim, allahima sükürler olsun. O yüzden
ben hic kimseye orayi tavsi etmiyorum

Mrb umarim mutlu habri alirsin.ben 2008 ilk denememde bir erkek cocugua sahip oldum yucel hoca ve husamettin hoca sayesinde.bu ayda donmuslarimi kullandim ve bes haftalik hamileyim doktorlarimdan ve merkezden cok memnunum benim dogumu da husamettin hoca yapti tum kontrollerimide dedigim gibi cok memnunum...bu arada ilk oglumda 10 gun beta..91 12.gun betam 499. Simdi ise 10 gun 385. 12.gun 1027.....pazartesi ilk ultrasonum var bakalim kismet....umarim sende pozitif sonucunu almissindir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…