Burun 2 sene sonra değişir mi

Shadygirl054

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
106
43
48
27
Burun ameliyatı sonrası 2 sene olacak. Sanki son bir aydır burun ucum biraz düştü gibi hissediyorum. Psikolojik mi acaba 2 seneden sonra burnun değişme ihtimali var mı? Değişen oldu mu burdan.

Iyi yönde değişmez, kötü yönde değişir. Uzar ,düşer,yayılır,çöker hepsi birer ihtimal.Estetikli her burun zaman icin de kotulesebilir

Iyi yönde değişmez, kötü yönde değişir. Uzar ,düşer,yayılır,çöker hepsi birer ihtimal.Estetikli her burun zaman

Iyi yönde değişmez, kötü yönde değişir. Uzar ,düşer,yayılır,çöker hepsi birer ihtimal.Estetikli her burun zaman icin de kotulesebilir
Doktorlar bir buçuk iki seneden sonra değişmez diyorlardı kötüleşme ihtimali var mı yani, korkuyorum bu durumdan.

Yaş faktörü burna gelen darbeler ameliyat sonrası bazı komplikasyonlar her şey burnun değişmesine sebep verebilir. Estetikli mükemmel bi burun yoktur eskisinden daha iyi bir burun vardır

Burun ameliyatı sonrası 2 sene olacak. Sanki son bir aydır burun ucum biraz düştü gibi hissediyorum. Psikolojik mi acaba 2 seneden sonra burnun değişme ihtimali var mı? Değişen oldu mu burdan.
Aman aman fark olmasa da bence değişiyor. Burun sonuçta büyümesi hiç durmayan bi organ, zamanla yer çekiminin etkisiyle ve mimiklerle de düşüyor ya da değişiyor bence🤔

Back
X