T tugceek Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2015 8 0 16 8 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tugceek #1 meraba kızlar benim ameliyatımın 5. Günü ve burun alçım kendisi çıktı bu çok ciddi bi sıkıntı olur mu sizce
meraba kızlar benim ameliyatımın 5. Günü ve burun alçım kendisi çıktı bu çok ciddi bi sıkıntı olur mu sizce
U Uysal Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2011 73 20 98 8 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tugceek #2 tekinin .!.: meraba kızlar benim ameliyatımın 5. Günü ve burun alçım kendisi çıktı bu çok ciddi bi sıkıntı olur mu sizce Genişletmek için tıkla... Bu konuyu acil olarak doktorunuza danışmanız gerekiyor bence.
tekinin .!.: meraba kızlar benim ameliyatımın 5. Günü ve burun alçım kendisi çıktı bu çok ciddi bi sıkıntı olur mu sizce Genişletmek için tıkla... Bu konuyu acil olarak doktorunuza danışmanız gerekiyor bence.
scodelario Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 280 138 53 8 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tugceek #3 Benim doktorum ameliyattan sonra demişti bunu, şişlerin inebilir bu yüzden boşluk oluşur alçı çıkabilir sıkıntı olmaz duş bile alabilirsin demişti.
Benim doktorum ameliyattan sonra demişti bunu, şişlerin inebilir bu yüzden boşluk oluşur alçı çıkabilir sıkıntı olmaz duş bile alabilirsin demişti.
amore_donna Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2015 294 363 23 8 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tugceek #4 Benimde 1 hafta sonra kendiliğinden çıktı darbe almamaya dikkat et
T tugceek Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2015 8 0 16 9 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi tugceek #5 Teşekkür ederim doktoruma da sordum erken biraz daha 5. Gün kontrole gel dedi bugün gidemedim ama yarın gideceğim inşallah daha şimdiden beğendim burnumu gerçi Şiş oldugu için tam belli etmiyor ama :)
Teşekkür ederim doktoruma da sordum erken biraz daha 5. Gün kontrole gel dedi bugün gidemedim ama yarın gideceğim inşallah daha şimdiden beğendim burnumu gerçi Şiş oldugu için tam belli etmiyor ama :)