Burun Alçısı Düşmesi

jelikis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2
0
34
Merhaba herkese öncelikle ben 26 Şubatta estetik ameliyatı oldum dikişlerim falan alındı ancak yarın alçılarım alınacaktı ki 1 saat falan önce burnumdaki alçı durduk yere düştü doktoruma ulaşamıyorum yarını bekleyeceğim korkudan bakamadığım için tekrar kapattım anında çok korkuyorum gerçekten

hiç bişey olmaz cnm. zaten kritik bişey olsa alçı çıkarma süresi sabit olurdu atıyorum ameliyattan 72 saat sonra lınırdı herkesin...ama öyle bir durum yok kimi doktor 3 gün sonra kimi doktor 5 gün sonra kimi doktor 1 hafta sonra kimi doktor 10 gün sonra çıkarttırıyor alçıları..ki seninki 1 gün kala düşmüş...zaten hemen yerine koymussun sıkıntı yok....alçının görevi darbele karşı korumak ve şişliği engellemek...anında taktıysan bir sıkıntı yok cnm için rahat olsun

Hiç korkma zaten yarın çıkacakmış. Ha 12 saat önce ha 12 saat sonra. Eğer 12 saat bu kadar fark yaratacak olsaydı tüm alçılar daha uzun süre kalırdı burunda.

burnunuzun kaymaması için..burnunuzu idarelikten 3 yerden batlayın..en azından uyurken bir şey olmaz..geçmiş olsun..

X