Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ecemali ben bu burnun düzeleceğini sanmıyorum artık,çünkü kıkırdak falan kalmadı burnumda,zaten dıştan bile yamalı gibi duruyor ,içteki kıkırdak eksiklikleri,ilave edilen alınan şeylerin yeri falan belli dıştan böyle nasıl desem tırtık tırtık.düz bir yüzeyi yok zaten,girintili çıkıntılı.

iki tarafta da kıkırdaklar eridi bence,içe göçük duruyor burnumun yanları.ve bu görüntü insanın yüzüne böyle tuhaf bir ifade veriyor ya hiç sevmem bu görünümü.mesela songül öden diye bir kadın var umutsuz ev kadınları dizisinde oynuyor bilirsin belki, onun burnu gibi işte mesela.onunki de çok kötü görünüyor,estetik yapıla yapıla kemik diye bir şey kalmamış yanlardan çökük duruyor.o kadının da hep burnunun kendisini çirkinleştirdiğini düşünürdüm mesela,en sonunda kendisine benzedim:( eskiden mesela hiç duymamıştım o kadına benzediğimi falan,bu ameliyattan sonra benzetenler oldu:(

ecemali ben bu burnun düzeleceğini sanmıyorum artık,çünkü kıkırdak falan kalmadı burnumda,zaten dıştan bile yamalı gibi duruyor ,içteki kıkırdak eksiklikleri,ilave edilen alınan şeylerin yeri falan belli dıştan böyle nasıl desem tırtık tırtık.düz bir yüzeyi yok zaten,girintili çıkıntılı.

iki tarafta da kıkırdaklar eridi bence,içe göçük duruyor burnumun yanları.ve bu görüntü insanın yüzüne böyle tuhaf bir ifade veriyor ya hiç sevmem bu görünümü.mesela songül öden diye bir kadın var umutsuz ev kadınları dizisinde oynuyor bilirsin belki, onun burnu gibi işte mesela.onunki de çok kötü görünüyor,estetik yapıla yapıla kemik diye bir şey kalmamış yanlardan çökük duruyor.o kadının da hep burnunun kendisini çirkinleştirdiğini düşünürdüm mesela,en sonunda kendisine benzedim:( eskiden mesela hiç duymamıştım o kadına benzediğimi falan,bu ameliyattan sonra benzetenler oldu:(

ben songül ödenin burnunu çok beğeniyorum hele topuz yaptığı zaman. kabul farklı ama hem doğal hem çok şirin duruyor . siz neler yaptınız doktor araştırmaya devam mı?

cesaret edemiyorum biraz cesaret etsem düşünücem :(

İnan hiç korkulucak bi tarafı yok hiç ağrı sızı olmuyo nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ve sonuçu görünce herşeyi unutuyosun ben valla yine olsa yine yaptırırım iyi ki yaptırmışım eski burnum da kötü değildi benim iyi bi doktor bulduktan sonra gerisini düşünme bırak kendini sonunda çok mutlu oluyosun aynalar elimden düşmüyo ama doktorunu iyi araştır canım:)

Kızlar şu alçımda yüzüme acayip baskı yapıyor çok bunaldım offf:5: İki gün kaldı çıkmasına çıkınca yüzümdeki bu ağırlık hissi kalkacakmı yoksa burunda oluşan şişlik nedeniyle yine böyle ağırlık hissedicekmiyim:26:

Bende ameliyat 2011 de oldum 2 yıl oldu. Müthiş başağrısıyla uyandım. Ameliyat 2,5 saat sürdü. Hemen göz altı morlukları için göz altınıza amleiyatın ardından buz koyuyu-osunuz. Burnuumdan 1 hafta sonra açıldı. Hemen şekli yerine gelmiyo.3 hafta dikkat et yolculuk yok .

kızlar ben okmeydanındaki kbb ve plastik cerraha mait attım burnun üst kısmandaki çıkıntı gibi duran kıkırdağın alınması istediğimi söyledim ikisi de bu konunun kendilerini ilgilendirdiğni söylediler , gel muayene edelim dediler, kafam çok karıştı bu konuda ben plastik cerraha mı yoksa kbb ye mi gitmem gerekir?

arkadaşlar regl iken ameliyat olunur mu? 6 haziranda ameliyatım, reglim çok düzensiz 2 ay olacak daha yok. ameliyat gününü bulacak meret :37:

Ben de cuma günü ameliyat oluyorum ve regliyim olabiliyor arkadaşım safra kesesi ameliyatını regl iken oldu doktoruna sordu sorun yok demişler

ama bende heyecan had sahfada

yaşasın o zaman :) teşekkürler rahatlattınız. 6 hazirandı 5ine çekildi.

cuma günü demek.dilediğince bir buruna kavuşup çabucak dönersin inşallah :)

Kızlar alçım bugün çıktı ama burnumun üzerinde hala alçı varmış gibi hissediyorum bir ağırlık ve baskı söz konusu.Sanki sağa sola bakarken burnum kayıp düşecek gibi hissediyorum:17: Bu durum nezaman geçecek tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum:31:

arkadaşlar regl iken ameliyat olunur mu? 6 haziranda ameliyatım, reglim çok düzensiz 2 ay olacak daha yok. ameliyat gününü bulacak meret :37:

Canım bende özellikle ameliyatımı ona göre ayarlamaya çalıştım doktor ve ameliyat için sorun olmaz ama zaten ameliyat stresi olcak benim ağrım olmadığı halde ben dedim hepsini aynı anda çekemem regl da çok sıkıntılı bişey olmasan daha iyi olur tabii hepsi aynı anda sana sıkıntı olur :(

Back
X