Burun ameliyat sonrası ödem, ağrı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xMeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim ama lütfen canınızı sıkmayın. Zamanla oturdukça gözünüz alışacaktır 🙁 revizyon da burun daha fazla şişiyor, ödem topluyor

Benim gibi burundan kortizon iğnesi olacak arkadaşlar için güncelleme yapayım. Ameliyat sonrası - 1. ay ve 2 ay olmak üzere sırasıyla burnumun geçirdiği değişim bu şekilde. Kortizon iğnesi ne yazık ki derimde incelme yaptığı için çöküklük oluştu. Hala aşırı fazla ödemliyim. Kemer görüntüsü gibi gözüken yer bile ödem. 4. Ay duruma göre tekrar ne yapacağımıza karar vereceğiz 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_4039.webp
    IMG_4039.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_4036.webp
    IMG_4036.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 118
Burnun aynı benim burnum gibi çok ödem olmuş benimde kalın derili maalesef çok uzun sürdü gitmesi.doktora kortizon iğnesi olup olamayacağını sormuştum ama çökme yapabilir deyip kabul etmemişti.

Cok guzel olmus. Neden bu kadar acele ediyorsun, ilginc doktor da igneyle mudahale ediyor falan sasirdim. Akisina niye birakmamis anlamadim. Dogal, guzel bir burun cok begendim

Cok guzel olmus. Neden bu kadar acele ediyorsun, ilginc doktor da igneyle mudahale ediyor falan sasirdim. Akisina niye birakmamis anlamadim. Dogal, guzel bir burun cok begendim
Göz altlarımda biriken ödem kendi kendine dağılacak gibi değildi, biraz mecbur kaldık. Sertleşip kemikleşmişti. Burun kenarlarına yaptı hatta o yüzden. Şimdi sürece bıraktık bekliyoruz 🙏🏻🫶🏻

IMG_9449.webp
Göz altlarımda biriken ödem kendi kendine dağılacak gibi değildi, biraz mecbur kaldık. Sertleşip kemikleşmişti. Burun kenarlarına yaptı hatta o yüzden. Şimdi sürece bıraktık bekliyoruz 🙏🏻🫶🏻
Takviye kullanıyor musunuz böyle?
Gerçekten çok faydası oluyor.

Ameliyat olalı neredeyse 5 ay olacak. Burun ucumdaki ödem azalmak yerine giderek arttığı için burun sırtımda çöküntü görüntüsü oluştu. Acaba daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Bu ödem gider mi? Gelecek ay 6. ay kontrolüm var. Ameliyattan önce burun görüntümü bu kadar takmıyordum kafama gerçekten. Burun sırtımda da hafiften kemer gibi çıkıntı var ama kemik değil o da ödem 😞

Eklentiler

• IMG_5826.webp
    IMG_5826.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Ameliyat olalı neredeyse 5 ay olacak. Burun ucumdaki ödem azalmak yerine giderek arttığı için burun sırtımda çöküntü görüntüsü oluştu. Acaba daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Bu ödem gider mi? Gelecek ay 6. ay kontrolüm var. Ameliyattan önce burun görüntümü bu kadar takmıyordum kafama gerçekten. Burun sırtımda da hafiften kemer gibi çıkıntı var ama kemik değil o da ödem 😞
Geçer umarım bakalım doktorun ne diyecek 🙁

Back
X