• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyat sonrası ödem, ağrı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xMeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki yaptırmayabilirim gerçekten, şu an benim sorunum kemer görüntüsü değil ödem kesinlikle bunun için de sabretmem lazım
aynen öyle törpülemeden sonra yine ödemin olacak onuda düşün oda bir süreç sonuçta ellenmiş olacak iyileşmesi uzun sürüyor senin.

Merhaba ben burun ameliyatı oldum devlet hastanesinde bugün 3. Gün bitti ama hala kanamam devam ediyor normal mi acaba hastaneye gittim aktif bi kanama var pıhtı olmuş dediler içeriyi temizlediler ufak süngerler koydular tampona iğne ile ilaç sıktılar ama hala devam ediyor kanama korkmalımıyım

Merhaba ben burun ameliyatı oldum devlet hastanesinde bugün 3. Gün bitti ama hala kanamam devam ediyor normal mi acaba hastaneye gittim aktif bi kanama var pıhtı olmuş dediler içeriyi temizlediler ufak süngerler koydular tampona iğne ile ilaç sıktılar ama hala devam ediyor kanama korkmalımıyım
İlk 1 ay kanamam oldu kardeşimde hiç olmadı kişiden kişiye değişir korkma

son durumunuz nedir acaba, çok merak ettim.
Bana sorduysanız eğer kanamam yok denecek kadar az silince geliyor 2 gün önce bitti diyebilirim, bugün tampon alınacaktı ama doktor il dışına çıktığı için pazar günü alacaklarını söylediler maalesef kurtulamadım tampondan çok az ağrım kaldı çıkarırken acımaz inşallah 🙈

Back
X