Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 6 senelik dönemde olupta burnuyla ilgili bilgi verebilcek kimse yokmuki acaba sürekli korumak zorunda kalıcakmıyım mesela burnumu öyle hayat yaşanmaz çünkü
ameliyat sürecini ve sonrası yaşadıklarınızı paylaşırmısınız
ameliyat sürecini ve sonrası yaşadıklarınızı paylaşırmısınız
benim ameliyatımın 2.haftası.burnum çok kalkık.sen de ilk zamanlarda bu tarz problemler yaşadın mı?ne kdr zaman sonra düzelmeye başladı?bende amliyat olalı 1 sene oldu hiçbir problemim olmdı çok şükür yaptırdığıma pişman değilim:)merak ettiğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim :)
merhaba
ben burnunu çok beğendim maaşallah
ben de yarın sabah ameliyat olacağım burnumun ucunu senin gibi istiyorum bazıları topidik oluyor ya onlardan istemiyorum eski burnunu da merak ettim. ben biraz panik oldum şu saatlerde. Sabah tahlillerim yapıldı. EKG çekildi bir de. Benim de doktorum Opr.Dr. Meryem Gülümser . umarım iyi bir burun yapar ve sorunsuz çıkarım ameliyattan
herkesin dediği gibi klasik olarak tam 1 sene tam anlamıyla burun.ama soyle diyebilirim şişkinlikten dolayı ben de çok kalkık oldugunu düşünüyordum.kalkık ve buyuk geliyordu bana.yaptıralı çok oldu ama hatırladığım kadarıyla 3-6 ay içinde burnum şimdiki haline benzemeye başlamıştı.benim burnum ilk gunkinden daha asagi inmedi,inenler var heralde o burun yapısı ve burnunla ilgili ne kadar işlem yapıldığıyla da ilgili.sabret eminim güzel olmustur :)benim ameliyatımın 2.haftası.burnum çok kalkık.sen de ilk zamanlarda bu tarz problemler yaşadın mı?ne kdr zaman sonra düzelmeye başladı?
Merhaba meryem gülümserden memnun kaldınızmı acabamerhaba
ben burnunu çok beğendim maaşallah
ben de yarın sabah ameliyat olacağım burnumun ucunu senin gibi istiyorum bazıları topidik oluyor ya onlardan istemiyorum eski burnunu da merak ettim. ben biraz panik oldum şu saatlerde. Sabah tahlillerim yapıldı. EKG çekildi bir de. Benim de doktorum Opr.Dr. Meryem Gülümser . umarım iyi bir burun yapar ve sorunsuz çıkarım ameliyattan