Burun ameliyat uzun dnem sonuclar

ben 2008 yıda olmuştum cok buyuktu ve kemerliydi bide yağlı ve kalın deriliyim.doktorum da proftu ben doğal olsun ıstemiştim o kadar doğal olmuski sadece kemrini almış ve biraz kaldırmıştı haliyle sewmedim.ama genel olarak burunun son halı altı ayın sonunda belli oluyor.ve buyuk oldu.tekrardan revize olucam küçülmesi için .aslıda cok duzgun burnum var ama hala yüzüme göre buyuk.sişlik falan gidiyor bır senenın sonunda iyice ama her sabah uyanırım yıne burnum şişmiş vazıyette olur ve hep oluyor maalesef.....
5 6 senelik dönemde olupta burnuyla ilgili bilgi verebilcek kimse yokmuki acaba sürekli korumak zorunda kalıcakmıyım mesela burnumu öyle hayat yaşanmaz çünkü

doktorumla başka bir nedenden dolayı tanısmısıtm önemli bir proftu kendisi.piyasa da 2000 tlye yapılıyordu ben hiç terddut etmeden3500 verip oldum.doktorum bir tane bile agrı kesici kullanmayacaksın dedi ve gerçekten o acaip kemerli burunu bi de kapalıameliyatla yaptı ve hiç morarma olmadı işin en güzel tarafı buydu.alcıda iken cok güzel görnüyordu ama alçı cıktı buyu bozuldu kocaman bır buru ve şişti.tabi tam bir hayal kırıklıg doktorum sabırlı o dedi oldum iki ay geçti hala buyuk 3,4,5,6 drken hala buyuktu.ben ilk halin görünce bile buyuk olduğunu anlamıştım.sonra doktorum da ewet doğal olsun derken bıraz korkak davrandım dedi küçültmedim dedi.tekrar yapalım dedim o d tamamded.tabiben tekrar ameliyatın da yenidern para demek olduğunu duyunca cok sinirlendim.bir de özel hastane olunca para hersey.olmadım doktoruma tekrar ama şimdi olucam revizyon.doktor buldum onunla görüşücem ....
ameliyat sürecini ve sonrası yaşadıklarınızı paylaşırmısınız

asla korkulacak bir ameliyat degıl ama kesinlikle doktor seçim en öneli şey prof falmus olmamış hiç önemli degıl işini bilen biri olması gerekiyor.bir de doktora nasıl bir burun istediğiniz anlatmanız gerkiyor.cünkü her burun heryuze olmuyor oyuzden doktor burda aslında yön vericci.bir de tahlil yapıldıktan sonra zaten süreç çok hızlı bir bakmışsın soğuk odaya bile varmadan uyums bi de bakmışsın yatağındasın yüzünde ameliyat elbiseleri ile..kesinlikle korkulacak bir şey degıll.
ameliyat sürecini ve sonrası yaşadıklarınızı paylaşırmısınız

bende amliyat olalı 1 sene oldu hiçbir problemim olmdı çok şükür yaptırdığıma pişman değilim:)merak ettiğiniz birsey varsa yardımcı olabilirim :)
benim ameliyatımın 2.haftası.burnum çok kalkık.sen de ilk zamanlarda bu tarz problemler yaşadın mı?ne kdr zaman sonra düzelmeye başladı?

merhaba
ben burnunu çok beğendim maaşallah
ben de yarın sabah ameliyat olacağım burnumun ucunu senin gibi istiyorum bazıları topidik oluyor ya onlardan istemiyorum eski burnunu da merak ettim. ben biraz panik oldum şu saatlerde. Sabah tahlillerim yapıldı. EKG çekildi bir de. Benim de doktorum Opr.Dr. Meryem Gülümser . umarım iyi bir burun yapar ve sorunsuz çıkarım ameliyattan

merhaba bende Meryem gülümserliye ameliyat olmak istiyorum ama biraz endişeliyim daha öncede burun ameliyatı yaptım ve başarısız oldu başka bir doktordu tabi sende Meryem hnm yaptırdıysan nasıl olduğunu memnun kaldınmı bilgi verebilirmisin?

benim ameliyatımın 2.haftası.burnum çok kalkık.sen de ilk zamanlarda bu tarz problemler yaşadın mı?ne kdr zaman sonra düzelmeye başladı?
herkesin dediği gibi klasik olarak tam 1 sene tam anlamıyla burun.ama soyle diyebilirim şişkinlikten dolayı ben de çok kalkık oldugunu düşünüyordum.kalkık ve buyuk geliyordu bana.yaptıralı çok oldu ama hatırladığım kadarıyla 3-6 ay içinde burnum şimdiki haline benzemeye başlamıştı.benim burnum ilk gunkinden daha asagi inmedi,inenler var heralde o burun yapısı ve burnunla ilgili ne kadar işlem yapıldığıyla da ilgili.sabret eminim güzel olmustur :)

Uzun zamandir forumlara bakmıyordum,ben yaptıralı 7 sene olacak.eski burnum hafif kemerliydi ve beni çok rahatsız ediyordu fakat onden bakınca kalkık kıkırdak goruntusu olan bir burnum vardı.Etli bir burnum olmadıgından sadece kemerin gitmesi beni rahatlatmaya yetecekti.ameliyat sonrası herkes gibi hiç begenmedim çok pişman oldum yaptırdıgıma kalkık kocaman bir burun vardı çünkü yüzümde.Ödemler inmeye basladıktan sonra burnum ufalmaya başladı yani normale dondu.Size onerim doktorunuza güvenin ve korktugunuz ve istemediğiniz şeyleri mutlaka başından söyleyin.Çok fazla doktorun işine karışmamanızı öneririm.Merak ettiğiniz bişiler olursa eger cevaplamaya hazırım :)

merhaba
ben burnunu çok beğendim maaşallah
ben de yarın sabah ameliyat olacağım burnumun ucunu senin gibi istiyorum bazıları topidik oluyor ya onlardan istemiyorum eski burnunu da merak ettim. ben biraz panik oldum şu saatlerde. Sabah tahlillerim yapıldı. EKG çekildi bir de. Benim de doktorum Opr.Dr. Meryem Gülümser . umarım iyi bir burun yapar ve sorunsuz çıkarım ameliyattan
Merhaba meryem gülümserden memnun kaldınızmı acaba

Back
X