son durumunuz nedir nasıl oldunuz lapine
7-8 ay gecti uzerinden, bahsettiğim iz azaldı, uzaktan bakınca gorulmuyor ama tamamen geçti de diyemem.. bir de burun kanatlarındaki keseler tam kaybolmayacak sanırım.. ama yine de genel olarak memnunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son durumunuz nedir nasıl oldunuz lapine
7-8 ay gecti uzerinden, bahsettiğim iz azaldı, uzaktan bakınca gorulmuyor ama tamamen geçti de diyemem.. bir de burun kanatlarındaki keseler tam kaybolmayacak sanırım.. ama yine de genel olarak memnunum.
aman ıyı ol maşşallah:)
aman eksik olma inşallah!
begenip begenmemenize zaten karışamam da, yazış şekliniz sarkastik gelmişti, hani "şurası şöyle, burası böyleyse hala yine de beğeniyorsan ne deyim, maşallah" deyip üstüne ":))" kahkaha işareti koymuşsunuz gibi .. yanlış anlamışım demek, internet üzerinde oluyor böyle.. kusura bakmayın..
begenip begenmemenize zaten karışamam da, yazış şekliniz sarkastik gelmişti, hani "şurası şöyle, burası böyleyse hala yine de beğeniyorsan ne deyim, maşallah" deyip üstüne ":))" kahkaha işareti koymuşsunuz gibi .. yanlış anlamışım demek, internet üzerinde oluyor böyle.. kusura bakmayın..
Herkese merhaba;
Burun ameliyatıma ilişkin hem öncesi ve tasarım fotoğrafımı hem de 2 ay itibariyle resmini ekledim. Burun kanatlarının kesildiği yer hala kızarık ve de burnuma takılan alçının bir taraftaki izi hala geçmedi ama bekliyorum bakalım umarım düzelir. (tasarımla pek alakası yok gibi henüz:)
Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502
burun kanatlarında ki keseler derken.. hani burun kenarı yanaklarıyla birleşen yerlerde ki şişliklerden mi bahsediyorsunuz ?
benim bir ay oldu ameliyat olalı. kanatlar hala çok şiş. sanki perde varmış gibi. senin 7 ay olmuş hala geçmedi mi bu şişlikler. yoksa böyle mi kalacak![]()
çok guzel olmuş nerde hngi doktor canım? bide ücretiözelden yazamıyrm yazarmısn lutfen