burun ameliyatı/ 2 ay sonrası

son durumunuz nedir nasıl oldunuz lapine

7-8 ay gecti uzerinden, bahsettiğim iz azaldı, uzaktan bakınca gorulmuyor ama tamamen geçti de diyemem.. bir de burun kanatlarındaki keseler tam kaybolmayacak sanırım.. ama yine de genel olarak memnunum.

7-8 ay gecti uzerinden, bahsettiğim iz azaldı, uzaktan bakınca gorulmuyor ama tamamen geçti de diyemem.. bir de burun kanatlarındaki keseler tam kaybolmayacak sanırım.. ama yine de genel olarak memnunum.

aman ıyı ol maşşallah:)

begenip begenmemenize zaten karışamam da, yazış şekliniz sarkastik gelmişti, hani "şurası şöyle, burası böyleyse hala yine de beğeniyorsan ne deyim, maşallah" deyip üstüne ":))" kahkaha işareti koymuşsunuz gibi .. yanlış anlamışım demek, internet üzerinde oluyor böyle.. kusura bakmayın..

begenip begenmemenize zaten karışamam da, yazış şekliniz sarkastik gelmişti, hani "şurası şöyle, burası böyleyse hala yine de beğeniyorsan ne deyim, maşallah" deyip üstüne ":))" kahkaha işareti koymuşsunuz gibi .. yanlış anlamışım demek, internet üzerinde oluyor böyle.. kusura bakmayın..

yok canım ben cok begendım ,cümle sonuna mutlu ıfade gulucuk koyuyorum hemen hemen yorumlarda sizlık bırsı dıl ben yanlıslıga mahael vermısım . ( cok begendım ben )

Son düzenleme:

burun kanatlarında ki keseler derken.. hani burun kenarı yanaklarıyla birleşen yerlerde ki şişliklerden mi bahsediyorsunuz ?

benim bir ay oldu ameliyat olalı. kanatlar hala çok şiş. sanki perde varmış gibi. senin 7 ay olmuş hala geçmedi mi bu şişlikler. yoksa böyle mi kalacak :(

bir de benim burnumda sizinkine çok benziyor. yandan tam belli olmuyor. ön profilden baktığınız da burun ucu yavarlaksı mı duruyor sizinde ? benim burun ucu yavarlak hala da.

Herkese merhaba;

Burun ameliyatıma ilişkin hem öncesi ve tasarım fotoğrafımı hem de 2 ay itibariyle resmini ekledim. Burun kanatlarının kesildiği yer hala kızarık ve de burnuma takılan alçının bir taraftaki izi hala geçmedi ama bekliyorum bakalım umarım düzelir. (tasarımla pek alakası yok gibi henüz:)

Eki Görüntüle 874461
Eki Görüntüle 874462
Eki Görüntüle 874495
Eki Görüntüle 874502

çok guzel olmuş nerde hngi doktor canım? bide ücreti :(özelden yazamıyrm yazarmısn lutfen

burun kanatlarında ki keseler derken.. hani burun kenarı yanaklarıyla birleşen yerlerde ki şişliklerden mi bahsediyorsunuz ?

benim bir ay oldu ameliyat olalı. kanatlar hala çok şiş. sanki perde varmış gibi. senin 7 ay olmuş hala geçmedi mi bu şişlikler. yoksa böyle mi kalacak :(

Burun kanatlarındaki "kesi"ler olacaktı.. burun deliklerini küçültmek için kenerlara kesi atıyorlar ya, onun dikiş izleri kalıyor. ön tarafında pek yuvarlaklık yok benim. Kapalı teknikle yapılmıştı ve alttan baktığım zaman (daha doğrusu alt taraftan fotoğrafını çektiğimde:)) hafif bir asimetri var ama önden bakınca belli olmuyor

hayırlı olsun ben çok beğendim . inanaır mısın tasarım hiç güzel değil senin burnun kat be kat güzel . uzuuuun ömürlü kullanmalar canım

Back
X