Burun Ameliyatı 2. Ayım

Kedi annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
124
31
48
28
burun deliklerimden birisi milimlik yukarda masajla yada bekleyerek geçen kişi oldu mu acaba ben 2 ayımdayım ve yukarda olan burun içimden kıkırdak alındı nefes problemim olduğu için orada hafif şiş ve ince deriliyim ameliyat olup böyle başına gelen var mı aranızda acaba

Eklentiler

• 2FFA832E-5A2F-4143-B271-A2584541A570.webp
    2FFA832E-5A2F-4143-B271-A2584541A570.webp
    5 KB · Görüntüleme: 145
Bence cok güzel ve hc bır sey yok nıye ufak seylerı kuruntu edıorsn bnımkını görsen aman cok sukur bnm burnm süper mıs dersin hc de senınkınde sıkntı yok var olsada ödemdır kesnlkle

Ben kafaya takılcak bi asimetri görmedim hatta hiç yok gibi aynada başka görünüyorsa bilemiyorum.

burun deliklerimden birisi milimlik yukarda masajla yada bekleyerek geçen kişi oldu mu acaba ben 2 ayımdayım ve yukarda olan burun içimden kıkırdak alındı nefes problemim olduğu için orada hafif şiş ve ince deriliyim ameliyat olup böyle başına gelen var mı aranızda acaba
Canım fotoğrafını gördüm bu durum düzeliyor merak etme burun ödemi inip burun kendini aşağı saldıkça geçiyor, eşitleniyor.

Bence de ciddi bir sorun yok. Çok güzel görünüyor. Bir de benim burnumu görseniz. Eski hali ile neredeyse aynı, büyük, uzun ve eğri... 4000 Euro harca, günlerce acı çek, zaman kaybet ve buna rağmen hala aynı burna sahip ol. Beterin beteri var. Hiç üzülecek bir durumunuz yok.

Bence de ciddi bir sorun yok. Çok güzel görünüyor. Bir de benim burnumu görseniz. Eski hali ile neredeyse aynı, büyük, uzun ve eğri... 4000 Euro harca, günlerce acı çek, zaman kaybet ve buna rağmen hala aynı burna sahip ol. Beterin beteri var. Hiç üzülecek bir durumunuz yok.
Üzülmekten ziyade takıntı sanırım

Ben takıntı yaptığınızı da düşünmüyorum. Neticede estetik dahi olsa ameliyat ameliyattır. Siz de doğal olarak böyle bir ameliyat geçirince mükemmel olsun istiyorsunuz ama gerçekten burnunuz şekil olarak çok hoş görünüyor.

Back
X