- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.310
- 78
YaaaaaSeninki şunun yandan yemişi
2. resim de ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaaSeninki şunun yandan yemişi
2. resim de ben.
Ben? Ben niye yokum? O kadar eşşiz bir burnum var ki görselini bile bulamadın değil mi köftehor?Seninki şunun yandan yemişi
2. resim de ben.
Seninki aramızdaki en normal ve sıradan burun bence, bir kusuru yokBen? Ben niye yokum? O kadar eşşiz bir burnum var ki görselini bile bulamadın değil mi köftehor?![]()
Sorun da bu zaten, sıradan olmasıSeninki aramızdaki en normal ve sıradan burun bence, bir kusuru yok![]()
Benimkinden güzel bence. En azından doğalSorun da bu zaten, sıradan olması![]()
Bi' kere sen çoğ gizilsinnnn. Burnun da gizil, en azından hotak diilBenimkinden güzel bence. En azından doğal![]()
Sen çok güzelsin ve hotak değilsinBi' kere sen çoğ gizilsinnnn. Burnun da gizil, en azından hotak diil![]()
Hani münakaşa yasaktı kendine bi gün ceza ver bence kazenKörler sağırlar ...
Hani münakaşa yasaktı kendine bi gün ceza ver bence kazen![]()
sizin canınız birşeye mı sıkkın ? bir problem mi var ? umarım en kısa sürede çözülür eğer varsa ,çünkü epey gergin ve mutsuz görünüyorsunuz yorumlarınıza bakılırsa.Körler sağırlar ...
sizin canınız birşeye mı sıkkın ? bir problem mi var ? umarım en kısa sürede çözülür eğer varsa ,çünkü epey gergin ve mutsuz görünüyorsunuz yorumlarınıza bakılırsa.
Bi' kere sen çoğ gizilsinnnn. Burnun da gizil, en azından hotak diil![]()
Sen çok güzelsin ve hotak değilsinmanda, domuz ve zenci de değilsin
![]()
Teşekkürler, biz gerçekten körler ve sağırlar diye nitelendirilecek insanlar değiliz.birbirini destekleyen güzel şeyler söyleyen mesajlara körler sağırlar! deniliyorsa grubunuza bende katılıyorum , konu sahibinin burnu da burada gördüğümüz birçok buruna göre güzel ,sizlerinde burnu güzel kızlar. kafanızdaki mükemmel buruna uymamış olabilir belki sonuç ,ama bunun yüzde yüz garantisi imkansız olmazmıydı ...kendinize sıkıntı yapmayın
Şok oldum.yanlış anlama ama burnun hotak gibi olmuş, çok başarısız bir operasyon gibi duruyor. Haaa doğal durmasın 50 metreden estetik burun diye anlaşılsın diyorsan olmuş ama. Bu arada burun delikleri inanılmaz orantısız biri nohut büyüklüğünde diğeri ceviz ve yuvarlak değiller.
Cevap vermiş işe, nedeni bu. Demek ki susup oturmamız lazım.
Şok oldum.
Gerçekten bunu neden bu şekilde yazdınız ?
Sebebi neydi.
Bu şekilde yazmak ne bileyim ya aşırı onur kırıcı
Çok kaba olmayı sizden öğrenerek diyorum ki,site yöneticisiniz diye kendinizi ne sanıyorsunuz,ben de sizi tanımam etmem herkese açık bir platformda yazdığınız keskin ve eleştirel bir yoruma yanıt verdim,bunun akabinde siz kimsinizki,körler sağırlar diye tanımlama yapıyorsunuz,yazdığınız saygısız yoruma bakılacak olursa doktora görünüp beynini ve yazdıklarınızdan yola çıkarak gözlerini kontrol ettirmesi gereken sizsiniz,çünkü yazılanları anlamak istemeyecek kadar kör ve sağır duruyorsunuzÇok kaba olacak ama size ne? Sizi tanımam etmem sizde beni tanımazsınız. Konuda da yoksunuz dediğim gibi benim mutsuzlugumdan size ne? Cevap hakkınızı kullanmayın sonuçları hoşunuza gitmez.
Yok be ablacım konu sahibi mail adresinde biraz dalga geçmiş bende ona kendi yaptığı oyunla cevap verdim yoksa ben ne anlarım burundan, burun deliğinden.