BURUN AMELİYATI 5.AY RESİMLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani münakaşa yasaktı kendine bi gün ceza ver bence kazen😂😂😂

Abla münakaşa asla yok ben burada konu sahibine bir mesaj verdim bunlar daldı konuya. Bu arada çok güzel burunlar için çok iyi bir revizyoncu biliyorum.

Körler sağırlar ...
sizin canınız birşeye mı sıkkın ? bir problem mi var ? umarım en kısa sürede çözülür eğer varsa ,çünkü epey gergin ve mutsuz görünüyorsunuz yorumlarınıza bakılırsa.

sizin canınız birşeye mı sıkkın ? bir problem mi var ? umarım en kısa sürede çözülür eğer varsa ,çünkü epey gergin ve mutsuz görünüyorsunuz yorumlarınıza bakılırsa.

Çok kaba olacak ama size ne? Sizi tanımam etmem sizde beni tanımazsınız. Konuda da yoksunuz dediğim gibi benim mutsuzlugumdan size ne? Cevap hakkınızı kullanmayın sonuçları hoşunuza gitmez.

Bi' kere sen çoğ gizilsinnnn. Burnun da gizil, en azından hotak diil 😁

Sen çok güzelsin ve hotak değilsin :KK70: manda, domuz ve zenci de değilsin :KK70:
:KK36:birbirini destekleyen güzel şeyler söyleyen mesajlara körler sağırlar! deniliyorsa grubunuza bende katılıyorum , konu sahibinin burnu da burada gördüğümüz birçok buruna göre güzel ,sizlerinde burnu güzel kızlar. kafanızdaki mükemmel buruna uymamış olabilir belki sonuç ,ama bunun yüzde yüz garantisi imkansız olmazmıydı ...kendinize sıkıntı yapmayın

:KK36:birbirini destekleyen güzel şeyler söyleyen mesajlara körler sağırlar! deniliyorsa grubunuza bende katılıyorum , konu sahibinin burnu da burada gördüğümüz birçok buruna göre güzel ,sizlerinde burnu güzel kızlar. kafanızdaki mükemmel buruna uymamış olabilir belki sonuç ,ama bunun yüzde yüz garantisi imkansız olmazmıydı ...kendinize sıkıntı yapmayın
Teşekkürler, biz gerçekten körler ve sağırlar diye nitelendirilecek insanlar değiliz.
Eğer bu forumda insanların birbirleriyle samimiyet kurması, birbirlerine güzel şeyler söylemesi, birbirleriyle şakalaşması suç ise ve "körler sağırlar" algısı yaratıyorsa bunca zaman burada boşa kalmışız demektir. Şimdi sen, sırf cevap yazdın diye banlandın öyle mi? Pes!

yanlış anlama ama burnun hotak gibi olmuş, çok başarısız bir operasyon gibi duruyor. Haaa doğal durmasın 50 metreden estetik burun diye anlaşılsın diyorsan olmuş ama. Bu arada burun delikleri inanılmaz orantısız biri nohut büyüklüğünde diğeri ceviz ve yuvarlak değiller.
Şok oldum.
Gerçekten bunu neden bu şekilde yazdınız ?
Sebebi neydi.
Bu şekilde yazmak ne bileyim ya aşırı onur kırıcı

Şok oldum.
Gerçekten bunu neden bu şekilde yazdınız ?
Sebebi neydi.
Bu şekilde yazmak ne bileyim ya aşırı onur kırıcı

Yok be ablacım konu sahibi mail adresinde biraz dalga geçmiş bende ona kendi yaptığı oyunla cevap verdim yoksa ben ne anlarım burundan, burun deliğinden.

Çok kaba olacak ama size ne? Sizi tanımam etmem sizde beni tanımazsınız. Konuda da yoksunuz dediğim gibi benim mutsuzlugumdan size ne? Cevap hakkınızı kullanmayın sonuçları hoşunuza gitmez.
Çok kaba olmayı sizden öğrenerek diyorum ki,site yöneticisiniz diye kendinizi ne sanıyorsunuz,ben de sizi tanımam etmem herkese açık bir platformda yazdığınız keskin ve eleştirel bir yoruma yanıt verdim,bunun akabinde siz kimsinizki,körler sağırlar diye tanımlama yapıyorsunuz,yazdığınız saygısız yoruma bakılacak olursa doktora görünüp beynini ve yazdıklarınızdan yola çıkarak gözlerini kontrol ettirmesi gereken sizsiniz,çünkü yazılanları anlamak istemeyecek kadar kör ve sağır duruyorsunuz

Yok be ablacım konu sahibi mail adresinde biraz dalga geçmiş bende ona kendi yaptığı oyunla cevap verdim yoksa ben ne anlarım burundan, burun deliğinden.

Yine de körler sagirlar birbirini ağırlar demen de fazlaca küçümseyici bir tavır.
Site sahibisin evet ama bu şekilde olmamaliydi bu sebepten dolayı gitmeleri aşırı moral bozucu.
Gerçekten bu durumda yazdığın yazi ile başladı her şey kazen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X