Burun ameliyatı 7. Yıl

DuruLinda

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
302
234
303
Almanya
Burun ameliyatımı olalı bugün tam 7 yıl oldu ve öncesi sonrası yapmak istedim yaptırmak isteyenlere ödemsiz son şekli fikir verir belki bu süreçte hiç sıkıntı yaşamadım umarım istediğiniz burunlara kavuşursunuz

Eklentiler

• IMG_8840.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 278
  • IMG_2855.webp
    35 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_2703.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 274
  • IMG_8839.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 275
Çok teşekkür ederim.
Evet evet getiriyorlar hatta buzu tutsun diye annemi yanımda götürüyorum.
Babam beceremez belki diye.

Çok teşekkür ederim.
Evet evet getiriyorlar hatta buzu tutsun diye annemi yanımda götürüyorum.
Babam beceremez belki diye.
anneniz varsa süper size bebek gibi bakar doktorunuzla şekil konusunda son karara vardınız mı ? Ben istediğim burundan tamamen farklı bir burunla kalktım masadan, ameliyat öncesi net olmayan kısımlar varsa netleştirin birde sonrasında yazın lütfen

Evet konuştuk. Simülasyon yaptı.
Teşekkür ederim. Ameliyatım yarın öğleden sonra kendime gelince yazarım size mutlaka.

Hafif tırsıyorum sanırım sizde ameliyat geçirdiniz. Çok mu zor oluyor süreç?
Yoo hic zor olmuyor ama 6. Aydan sonra her şey oturmaya guzellesmeye basliyor o yuzd n kendine zaman tani dedim. Evet dışarıda ki yaralarimiz daha cabuk iyilesiyor 3 hafta sonra normallesiyorsun ama burun sekli hergun degisiyor iceride ki dokular iyilesmeye devam ediyor çünkü

Evet konuştuk. Simülasyon yaptı.
Teşekkür ederim. Ameliyatım yarın öğleden sonra kendime gelince yazarım size mutlaka.
Ban dr simülasyon yapmadı. O yüzden biraz tereddutluyum ameliyat olma konusunda

Sanirim en zoru da beklemek. Yani zamanla burun nasıl olacak diye
Evet bazen dokular sacma sapan iyilesmeyebiliyor doktor en iyi sekilde yapsada... Dikisler cekebiliyor gömük iyilesebiliyor,dikis yerinde doku olusabiliyor vs... Bu kendi yara iyilesme sürecinle alakali iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…