Burun ameliyatı beni korkutuyor

Canım ben araştırmadan bodoslama kendimi ameliyat masasında buldum desem yeridir:) ilk 1 hafta 10 gün sıkıntılı o da görsel olarak şişlik morluk vs..agrı ilk bi kaç gün oldu tamponlar 1 haftada çıkıyor sonrası daha iyi. Şu an benim 1 ay oldu burun ucumdaki şişlik gitse diye bekliyorum her gün farklı bi şekille uyanıyorum :) birde burada bilen arkadaşlara ben de sormak isterim burun akıntısı normal mi su gibi geliyor. bazen farketmiyorum paranoya yaptım sürekli silme ihtiyacı duyuyorum geçer bu da heralde :)

Piezo tekniği ile ameliyat yapan bir doktora yaptir derim. Çünkü ameliyat sonrası şişme morluk ağrı çok çok coook az oluyor normale göre. Rahat geçiriyorsun yani.

Piezo tekniği ile ameliyat yapan bir doktora yaptir derim. Çünkü ameliyat sonrası şişme morluk ağrı çok çok coook az oluyor normale göre. Rahat geçiriyorsun yani.
Bunu ilk defa duydum hemen araştırayımm. Çok teşekkür ederim

sıkıntı zaten morluk ağrı falan değil onlar geçici ama nefes alamamak, alçı ve tampon çıktıktan sonraki aylar süren bekleme süresi oldukça zahmetli ve zor :) iyi şanslar 🍀

Back
X