• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal burun mu?Kaydırak burun mu?

Bence 4. Bana kaydırak gibi burun o kadar itici geliyor ki anlatamam ama onun da seveni var burnum güzel Allahtan :) ama yaptıracak olsaydım düz inen doğal görünümlü bir burun yaptırırdım

Aynen yüzüm bence de baya bir değişecek küçük yaşta yaptırmayı aslında oek istemiyordum ama yeni üniversiteye geçeceğim o yüzden yaptırmak istiyorum aslında
Sen doktoruna guveniyor musun? Bunun cevabini kendine ver durustce. Ben sandim ki alternatiflere baktin, aradin taradin icine sinen doktora karar verdin. Doktor sana sadece iki secenek mi sundu sekil olarak? Simulasyon yapti mi/yapacak mi?

Buraya yazmak zorunda degilsin ama soyle dusun; icine sinmediyse bu ameliyati ertelemelisin. Cunku yapma amacin universiteye yeni bi burunla gitmek. Bu onemli degil ki. Yok mu sana etrafinda dur bekle falan diyen.

maalesef bu estetik isi paraya bakan bi sey. Parani biriktirsen ileride icine sinen birine yaptirsan daha iyi olmaz mi?

Cok uzuluyorum yasadigimiz cagin igrenc estetik kaygilarina. Burnun estetik yapilmasi gereken bir burun, evet, ama senin yuzun de bir burundan ibaret degil yani. Bir butun olarak bakildiginda valla guzel gozuken her turlu gozukuyor.

Estetik ameliyatlarla ve doktorlarla ilgili yorum ve youtubedan videolar izlemenizi oneririm. Ozellikle 1 aylik surec 6 aylik surec gibi videolardan kacinmalisiniz. Cunku doktorlar cogu zaman istediginiz gibi degil kendi kafasina gore yapiyor. Yaparim istedigin gibi olacak diyen doktorlardan uzak durmanizi tavsiye ederim. Cogu yaparim diyor ve sonuc kendi bildigi gibi yapip kenara atiyor. Sonra engelliyorlar. Siz de bu psikolojiyle nasil yasayacagim diye doktor doktor gezip psikolojik tedavi aliyorsunuz. Bu estetik cok tehlikeli. Fenomenler, influencerlar neyi ne kadar dogru soyluyor arastirmak gerekiyor. Surec dusundugunuz gibi maalesef olmuyor. Doktorlarin cogu yalanla manipulasyonla hastalari kandirip, yuksek egoyla her seyi yaparim ben cok iyiyim gibi dusuncelere kapilmis durumdalar. Yerinizde olsam hic bulasmam. Ozellikle kanat daraltma olayi cok tehlikeli bunu kac doktor dogru duzgun yapabilir inanin bir elin 5 parmagini gecmez. Mahvedip birakiyorlar.
siz kime ameliyat oldunuz?

Back
X