Burun Ameliyatı (çok kötüyüm)

masal_degil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
4
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar Salı günü ameliyat oldum cuma günü tamponlaca çıkacakmış ve dikişler ama okadar kötüyüm ki buz tuttuğum halde okdar şişti vbe morardı ki yüzüm gözlerim iyice küçüldü önümü klavyeş zor gmruyom meşhur doktor beye de ulaşamıyorum ve düşünün dün sabah emliyat olduktn sonra yanıma bile uğramadı hemşirden öğrendm kliniğe gitmiş. Cuama günü arayp randevu alcakmşm tamponlar için Ya şok oldum doktor hastasının yanına uğramazmı yaaa bu normal mi??? Tamam yoğun bir doktor ama itina göstermesi gerekiyor yinede Berbat haldeyim cumaya kadar nasıl duracağm böyle bilmiyorum ayrıca 5kez üst üste hapşırdım Sİzce bukadar morluk şişlik normal mi????:bbo:

Canım çok normal morarması, hatta ağrı da olabilir. Biraz daha dayan. Ben de ameliyattan 3 gün sonra doktora kontrole gitmiştim. Anormal bir durum yok durumunda.

geçmiş olsun...ne kadara yaptı doktor...birde krem falan varmıs morluk için adını bilmiyorum ama formda bir yerlerde okumustum onu sür istersen....

Çok geçmiş olsun canım.Ben kardeşimin burun ameliyatından hemen sonra görmüştüm ve gözlerime inanamamıştım.Çok fena oluyor gerçekten.Morluklar, gözlerin içinde kızarıklık, ödem..Dayan biraz daha.Dr.luk acil bi durumun yoksa boşver sinir yapma.

0 kadar şişlik ve morluk çok normal.Özelllikle cildi ince olanlarda bu durum daha fazla olur.Zaten 3.gun çok fazla şişer ,ama merak etmeyin 3.gunden sonra hızla iyileşmeye başlar.Dr nuzun yanınıza uğramaması hiç hoş değil.Onlar alışmış olabilir kesip biçmeye ,ama karşısındaki her gün ameliyat olmuyor.Gittiğinizde lafınızıı esirgemeyin.Hasta o an dr na o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki...kaydirigubbakcemile4

Panik yapmaya gerek yok canım yaaaa, bende morarmıştım çok, şişmiştim..
ilk 4 gün hızlı ve korkunç şişmiştim ama aynı hızla hatta daha da hızlı bi şekilde azalmıştı şiş ve morluklar... buz koymayı sakın ihmal etme ve mümkün olduğunca az yat!
Bide aynalara fln bakma :) ben bakmamıştım hiç, bütün aynaları kapatmıştım :)

Psikolojini sakın bozma, buda bi dönem, bu da geçicek...

İyi düşün iyi olsun...a.s.

merhaba arkadaşlar Salı günü ameliyat oldum cuma günü tamponlaca çıkacakmış ve dikişler ama okadar kötüyüm ki buz tuttuğum halde okdar şişti vbe morardı ki yüzüm gözlerim iyice küçüldü önümü klavyeş zor gmruyom meşhur doktor beye de ulaşamıyorum ve düşünün dün sabah emliyat olduktn sonra yanıma bile uğramadı hemşirden öğrendm kliniğe gitmiş. Cuama günü arayp randevu alcakmşm tamponlar için Ya şok oldum doktor hastasının yanına uğramazmı yaaa bu normal mi??? Tamam yoğun bir doktor ama itina göstermesi gerekiyor yinede Berbat haldeyim cumaya kadar nasıl duracağm böyle bilmiyorum ayrıca 5kez üst üste hapşırdım Sİzce bukadar morluk şişlik normal mi????:bbo:

Canım çoooook geçmiş olsun.yüzünün morarması dr la ilgili değilmiş.ameliyat esnasında anestezi uzmanı tansiyonun ne kadar düşük tutarsa o kadar az morarma oluyormuş.benim çok az bi morarmam vardı 4-5 gündede onlar kayboldu hiç merak etme kafana takma 10 güne kalmaz hepsi geçer.yanlız ben ameliyat olduğumda hapşırmamam için bana bir ilaç vermişlerdi.dr um özellikle 15 gün falan haşırmamı bu ilacı düzenli kullanmamı istemişti.istersen sende eczaneden al ve kullan.almazsan hapşıracağın zaman ağzını aç ki burnuna bi zarar olmasın.tekrar geçmiş olsun:teselli:

evet bence normal basına gelmiş kişiler tanıyorum morarmalar oluyor sismeler ama tabiyki doktorunun morluklar için krem vermesi ğerekiyor olmazsa sen baska bir uzmana danıs canım geçmiş olsun

ya ben hapşırdııımmmm bi sürü bi sürü hemdeee kaydirigubbakcemile3
doktorum hiç korkma ağzını iyice aç, hiçbişey olmaz dedi, hakikatende olmadı yanii yerimseniben

öncelikle geçmiş olsun,doktora danışmadan ilaç kullanılmasını önermem.bi ağrı kesici bile farklı etki yaratabilir.morluklara gelince benim 6. günüm.yüzüm halen şiş.hiç geçmeyecekmiş gibi geldi ve halende öyle geliyor ama geçen günleri düşünnüce hızla dğeiştiğimi farkediyorum.hiç bi şekilde cnaını sıkma.

ben de epey bir hapşirdim antihistaminik ilaç almama ragmen.hic tutmamak gerek sanirim.
morarma oyle ya da boyle oluyor kiminde cok kiminde az.benim bir arkadasim gozlerini acamadi sisliklerinden. ama simdi o kadar guzelki.ben de ilk basta neden yaptirdim degmez diye dusunuyordum..ama simdi unuttum acılari.umarim biran once morain duzelir...
gecmis olsun ve burnunun sekli umarim istedigin gibi olmustur-

Merhaba ,sakin panik yapma..Ben ameliyat oldugumda yüzüm taninmayacak haldeydi..Inanamazdiniz göresiniz Korkunctum..ameliyattan 10 gün sonrasi bayramdi ve ben bayrama yeni burnumla sanki hic sismmis morarmamis gibi girdim...Hic ama hic korkmayin ..cok güzel bir buruna sahip olacaksiniz, cektiklerinize degecek..Bu arada doktorun size ugramamasi onun ayibi. Takmayin kafaniza. Tamponlar ciktiktan sonra da eger begenmezseniz burnunuzu ,merak etmeyin o burununuzun son hali degil, kisa süre sonra seklini alacaktir..Gecmis olsun...a.s.

arkadaslar sacmalamayın bende yaptırdım yakup avsara morarmanın m olmadı ve tanpon kacıncı yy kaldı yazık bukadar acı cekmenıze deger mı ben bıde ıçını yaptırdım estetiğn dısnda apranax bıle vermedı agrı olmuyo amelıyatan cıktım gozumu actığımda yanımdaydı doktorum baska bı amelıyata grmede hastası geldı kız benden cesaret alıp grdı amelıyata aksa da eve gıtmeden yanıma geldı ılgı alak aamelıyatan sonrada devam edıyo kızlar şiddetle tavsıye edıyorum hepınıze.googldan este yazın bulursunz.. esra kılıç:CüvCüv:

tamponsuz da oluyormu yani??? İlk defa duyuyorum:( Bugün tamponlar alıncak bugüne kadar zor dayandım burun deliklerimde birbirinden farklı gözüküyor burun ucu bir tuhaf haftaya da alçı alınacak galiba çok kötü bir sonuşla karşılaşacağım öyle geliyor bana

Allahtan gözlerimn şişliği gitti ama bu sefer yanaklarım okadar şiş ki dudaklarım kayboldu ne garip ya bugün söyleyeceğim doktora fatih beye ..hiç aramadı birdee nasıl oldun filan diye gerçekten çok garip

Back
X