Burun Ameliyatı (çok kötüyüm)

yarın fatih beyle görümeye gideceğim büyük bir ihtimalle.
bu okuduklarımdan sonra bütün hevesim kaçtı açıkçası. doktor ameliyattan sonra hastasıyla hiç görüşmez mi canım
naci bey herhalde hasta-doktor ilişkisi olarak bakıldığında bir numaradır diye düşünüyorum. henüz ameliyat olmadım ama görüştüğüm doktorlar içinde hastayla en çok ilgilenen arayıp soran kendisi.
fatih bey, naci bey ve maillerime cevap alamadığım barış çakır arasında gidip geliyorum aylardır. ve hala bir karar verebilmiş değilim

yarın fatih beyle görümeye gideceğim büyük bir ihtimalle.
bu okuduklarımdan sonra bütün hevesim kaçtı açıkçası. doktor ameliyattan sonra hastasıyla hiç görüşmez mi canım
naci bey herhalde hasta-doktor ilişkisi olarak bakıldığında bir numaradır diye düşünüyorum. henüz ameliyat olmadım ama görüştüğüm doktorlar içinde hastayla en çok ilgilenen arayıp soran kendisi.
fatih bey, naci bey ve maillerime cevap alamadığım barış çakır arasında gidip geliyorum aylardır. ve hala bir karar verebilmiş değilim

Ben Fevzi yavas`i tavsiye ederim. Bagdat caddedinde muayenesi

bende salı günü ameliyat oldum. doktoru ilk ne zaman gördüm biliyomusunuz ameliyattan çıktım uyandım yanıma geldi dediki çok güzel oldu burnun çok iyi geçti dedi ve gitti. ve burnumu nasıl istediğimi nasıl yapcağı hakkında kimse hiç birşey demedi. girdim çıktım karambole ve nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. ameliyattan sonra 2. gün heryerim şişti gözlerimin altı ve üstü morardı. 3 . gün kalktığımda kendimi tanıyamadım. bugün 5. günü morluklar sararmaya başladı şişlikler inmeye başladı. ve burnumun nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok :( bugün tamponlarım alındı birazolsun rahatladım. pazarteside alçı alınacak. bu arada morluklar için ozon yağı diye birşey verdiler sadece kliniklerde satılıyormuş. burnun içinede uygulanacakmış. doktor seçimi çok önemli gerçekten ben çok araştırdım herkes bu doktoru tavsiye etti fakat ameliyattan önce hiç görüşmemesi ve burun hakkında bi ön konuşma yapmaması çok garip ve korku verdi bana.

Nasıl yani canım ben anlıyamadım .Doktoru ameliyat öncesi görmedin mi ? Nasıl olacağı hakkında hiç konuşmadın mı? Doktoru hiç görmediysen nasıl ameliyat oldun ?

fatihiyi insandır ama psikopattır..

piskopat derkne??? Bu ne demek şimdi??? Evet 3500 almayı biliyor ama hastasıyla nasıl ilgilenecek ya hiç fikri yok yada artık işine gelmiyor önemsemiyor!!!! Tamponlarımda asistanı çıkardı yine göremedim kendisini!!! Okadar pişmanımki ona yaptırdığım için...

Bakalım sonuç nasıl olacak salı alçı çıkacak ümidim kalmadı.. dikişlerde alınacak

Arkadaşlar bende şaşırdım okuduklarıma, yani bi doktor ameliyat öncesi ve sonrasında hastasını görmeli ilgilenmeli, böyle şey olmaz. Ama bence korkuya kapılmayın kötü olucak diye çünkü doktorlar gerçekten artık aşmışlar yani, bize çok zor gelen bişey onlara çok basit geliyo yada yoğun oluyolar bu yüzden belki böyle davranıyorlar. Sonuç kötü olucak anlamına gelmez.
Masal_değil bence sonuç güzel olmuştur hiç endişe etme sen..Gerçi ben böyle diyorum ama alçım değişti bi sefer bakmak istemedim, 2.sinde bakıcaktım bu sefer doktorum hemen değiştirdi bakamadım:)
Bende merak ediyorum sonuç haftaya benimde..Fotoları paylaşırız, seninkini merak ettim çok.

Arkadaşım ben valla şaşırdım senin işine :) Ailenden kimsedemi yoktu yanında? Nasılsa olan olmuş ama doktorlara yinede güvenmek lazım, paylaşırsan fotoları sevinirim, merak ettim sonucunu.
Bende pek bi meraklı oldum ameliyattan sonra, daha kendiminkini göremedim gerçi:)
Kendimde koyucam çıktıktan sonra..

Arkadaşlar bende şaşırdım okuduklarıma, yani bi doktor ameliyat öncesi ve sonrasında hastasını görmeli ilgilenmeli, böyle şey olmaz. Ama bence korkuya kapılmayın kötü olucak diye çünkü doktorlar gerçekten artık aşmışlar yani, bize çok zor gelen bişey onlara çok basit geliyo yada yoğun oluyolar bu yüzden belki böyle davranıyorlar. Sonuç kötü olucak anlamına gelmez.
Masal_değil bence sonuç güzel olmuştur hiç endişe etme sen..Gerçi ben böyle diyorum ama alçım değişti bi sefer bakmak istemedim, 2.sinde bakıcaktım bu sefer doktorum hemen değiştirdi bakamadım:)
Bende merak ediyorum sonuç haftaya benimde..Fotoları paylaşırız, seninkini merak ettim çok.

founda ve masal değil
umarım ikinizin de burunları çok güzel ve yüzünüze uyumlu olmuştur.

doktorunu ilk kez ameliyattan sonra gören arkadaşa çok şaşırdım doğrusu!böyle birşeyi nasıl kabul edebildin canım?olacak şeymi,yüzünü tamamen değiştirebilecek bir operasyon geçiriyorsun ve kendini emanet edeceğin doktoru hiç görmüyorsun.fatih bey konusunda da çok şaşkınım gerçekten,hastanın biraz toparlanmasını bekleyip geçmiş olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?insanlık ölmüş başka hiçbirşey demiyorum.iki doktoruda tanımam etmem ama bu deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.eskiden doktorların bu olumsuzluklarını bilemeden gidip masaya yatıyordu hastalar,ama artık öyle değil,kadınlar yüzü gözü şiş halde,daha bandajları açılmadan internetin başına geçiyorlar ve herşeyi olduğu gibi anlatıyorlar.internetin gücünü görsün herkes.:enbuyukkk:

Ben de Fatih Dağdelene ameliyat oldum,sonuçtan memnunum ama arkadaşın tüm dediklerini doğruluyorum.Benim de tamponlarımı asistanı Gül çıkardı.Sanırım nişanlısıymış.Fatih Bey günde 5-6 ameliyat yapıyor.Sabah 9'dan akşam 18'e kadar ameliyathanede.Hastaneden çıkıp Bağdat Caddesindeki muayenehanesine geliyor.Bir yandan pansuman,tampon,kontrol yapıp bir yandan ameliyat ön görüşmeleri yapıyor.Ordan çıkması 21-22'yi buluyor.Henüz 38 yaşında ama dünyada en çok ameliyat yapan estetikçi olduğunu bana bizzat kendisi söylemişti.Açıkcası başarılı (şimdilik?)ama bence kendini fazla yoruyor ve yanlış bir strateji uyguluyor bu şekilde.Hastalarla diyalogda çok başarısız kalıyor bu nedenle.Bence uzun vadede bu çalışma temposu onu hayallerinden uzaklaştırabilir.Yanlış yolda diyorum ben.
Saygılar

Son düzenleme:
Ben de Fatih Dağdelene ameliyat oldum,sonuçtan memnunum ama arkadaşın tüm dediklerini doğruluyorum.Benim de tamponlarımı asistanı Gül çıkardı.Sanırım nişanlısıymış.Fatih Bey günde 5-6 ameliyat yapıyor.Sabah 9'dan akşam 18'e kadar ameliyathanede.Hastaneden çıkıp Bağdat Caddesindeki muayenehanesine geliyor.Bir yandan pansuman,tampon,kontrol yapıp bir yandan ameliyat ön görüşmeleri yapıyor.Ordan çıkması 21-22'yi buluyor.Henüz 38 yaşında ama dünyada en çok ameliyat yapan estetikçi olduğunu bana bizzat kendisi söylemişti.Açıkcası başarılı (şimdilik?)ama bence kendini fazla yoruyor ve yanlış bir strateji uyguluyor bu şekilde.Hastalarla diyalogda çok başarısız kalıyor bu nedenle.Bence uzun vadede bu çalışma temposu onu hayallerinden uzaklaştırabilir.Yanlış yolda diyorum ben.
Saygılar

Ben de kendisine 5 gün önce ameliyat oldum; ancak arkadaşlara katılıyorum hasta doktor ilişkisi çok çok zayıf. Beni de ameliyattan sonra görmeye kendisi değil asistanı geldi. Bugün kendisiyle randevum var, bandajlarım alınıcak. Aklıma takılan bütün soruları sormayı düşünüyorum, hatta bayaa bir terleticem gibi gözüküyor. Sonuçta aldığı paranın hakkını vermek zorunda. Neyse başlığı açan arkadaş umarım şu an burnundan memnunsundur.

bende salı günü ameliyat oldum. doktoru ilk ne zaman gördüm biliyomusunuz ameliyattan çıktım uyandım yanıma geldi dediki çok güzel oldu burnun çok iyi geçti dedi ve gitti. ve burnumu nasıl istediğimi nasıl yapcağı hakkında kimse hiç birşey demedi. girdim çıktım karambole ve nasıl olduğunu hiç bilmiyorum. ameliyattan sonra 2. gün heryerim şişti gözlerimin altı ve üstü morardı. 3 . gün kalktığımda kendimi tanıyamadım. bugün 5. günü morluklar sararmaya başladı şişlikler inmeye başladı. ve burnumun nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok :( bugün tamponlarım alındı birazolsun rahatladım. pazarteside alçı alınacak. bu arada morluklar için ozon yağı diye birşey verdiler sadece kliniklerde satılıyormuş. burnun içinede uygulanacakmış. doktor seçimi çok önemli gerçekten ben çok araştırdım herkes bu doktoru tavsiye etti fakat ameliyattan önce hiç görüşmemesi ve burun hakkında bi ön konuşma yapmaması çok garip ve korku verdi bana.
slm bihter84,
bence ameliyattan önce seni hiç görmeyen druna dava bile açabilirsin. ne demek ya? gerçekten çok şaşırdım. çok güzel bi burun bile yapmış olsa o burnu istediğini nerden biliyo ki? ya burun ameliyatı yerine başka bi ameliyat yapsaydı? son günlerde böyle haberler malesef izliyoruz tvlerde. çok geçmiş olsun ama haklarını araştırman lazım bence. tamam çok meşgul olabilirler ama hastaların hayatları ve memnuniyetleri söz konusu.

merhaba arkadaşlar Salı günü ameliyat oldum cuma günü tamponlaca çıkacakmış ve dikişler ama okadar kötüyüm ki buz tuttuğum halde okdar şişti vbe morardı ki yüzüm gözlerim iyice küçüldü önümü klavyeş zor gmruyom meşhur doktor beye de ulaşamıyorum ve düşünün dün sabah emliyat olduktn sonra yanıma bile uğramadı hemşirden öğrendm kliniğe gitmiş. Cuama günü arayp randevu alcakmşm tamponlar için Ya şok oldum doktor hastasının yanına uğramazmı yaaa bu normal mi??? Tamam yoğun bir doktor ama itina göstermesi gerekiyor yinede Berbat haldeyim cumaya kadar nasıl duracağm böyle bilmiyorum ayrıca 5kez üst üste hapşırdım Sİzce bukadar morluk şişlik normal mi????:bbo:

ameliyattan kalktıktan sonraa hemen aynayaa koştum :D ve şok gözlerimin pınarıı sivrilicekk kadar şişmişş :D bide mor değil bildiğin siyahh :D bölee gözümün pınarından sonunaa kadar renk açılıyoo :D :D 2 haftadan fazla sürdüü morartının gecmesii o ilk zamanlarda gözlerin şişmesii cok normal ama ilk iki günde cok hızlıı iniyoo yavaş yavaş normalleşiyo şiş de normal morluktaa :) gerci doktorum bende biraz daha fazla şiştiğinii söyledii morluklarda normalden fazlaymış bendee o yüzden 2 hafta sürmüştürr ama asıl şok alcıı cıkınca kendinizi hazırlayınn hayal edilebilicek gibi bir şişlik değil bambaşkaa

Arkadaşım ben valla şaşırdım senin işine :) Ailenden kimsedemi yoktu yanında? Nasılsa olan olmuş ama doktorlara yinede güvenmek lazım, paylaşırsan fotoları sevinirim, merak ettim sonucunu.
Bende pek bi meraklı oldum ameliyattan sonra, daha kendiminkini göremedim gerçi:)
Kendimde koyucam çıktıktan sonra..

doktor ameliyattan sonra mutlaka gelir görür ama narkozdan haberiniz olmazz onun dışında hastaneyee gittiğinizde hemşireye söyleyin doktoruu görmek istiyorum diyee sonucta giderkendee teşekkür etme bahanesiylee yanına gidebilirsiniz :) sonucta onlar ilgilenmiyolar diyee tepkisiz durmakk olmaz madem ilgilenmiyolar ozaman dayatın

arkadaslar sacmalamayın bende yaptırdım yakup avsara morarmanın m olmadı ve tanpon kacıncı yy kaldı yazık bukadar acı cekmenıze deger mı ben bıde ıçını yaptırdım estetiğn dısnda apranax bıle vermedı agrı olmuyo amelıyatan cıktım gozumu actığımda yanımdaydı doktorum baska bı amelıyata grmede hastası geldı kız benden cesaret alıp grdı amelıyata aksa da eve gıtmeden yanıma geldı ılgı alak aamelıyatan sonrada devam edıyo kızlar şiddetle tavsıye edıyorum hepınıze.googldan este yazın bulursunz.. esra kılıç:CüvCüv:

yakup avşara ne kadara ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim?

Çok yanlış kızlar ya :( doktorum beni kendisi ameliyathaneye soktu kendisi çıkardı sabah akşam yanıma geldi ve kendisi söyledi hep şu gün gel tampon alalım şu gün gel alçıyı çıkaralım diye. Sürekli motive etmeye çalıştı şükürler olsun sayesinde çok kolay atlattım.
Ameliyatı yapan doktor hastası iyileşene kadar hastanın herşeyiyle kendisi ilgilenmeli sürekli takip etmeli. Ameliyattan sonra hepimizin psikolojisi allak bullak oluyo biza yardımcı olucak bir numaralı insan doktorumuz.
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olmuştur.

arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???

arkadaşlar bende ameliyat oldum dr tamer yavaş a herşey çok çabuk gelişti hatta ameliyat öncesi sadece foto çekildi pc de göremedim burnumun nasıl olacağını. açıkçası süpriz di benim için şimdi 8. gün kendimi çok acayip hissediyorum hala alışamadım yeni kendime. sürekli söyle olsa nasıl olurdu falan diyorum. 2 gün sonra alçı çıkacak inş kendimi kötü hissetmem. burnumun şekli güzel oldu fakat yüzüme yakıştımı bilemiyorum???

bende pcde resmimi görmemiştim canım

Back
X