Arkadaşlar bu yüzden mutsuz olunur mu, bu yüzden mutsuzum.nefes sorunları vs. Diye girdiğim ameliyatta doktor farklı sorunlarla da karşılaşmış ve problemli bir kemiği almak zorunda kalınca burnum kaymış ve ucunu yukarı kaldırıp estetik yapmak zorunda kalmış doktorum. Devlette herkesin altı ay öncesinde randevu alıp ameliyat oldugu bir başarılı bir doktora ameliyat oldum. Kesinlikle ucu havada bir burun ve estetik asla istemediğimi net bir şekilde bir kaç kez belirttim. Sorun yoktu. Bugün çıktım ameliyattan çok şükür. Zor bir ameliyat olmuş. Ama doktor resmini gösterdi. Böyle ucu havada, daralmış küçülmüş bir burun. O ben değilim kesinlikle. Şimdi başka biri oldum
. Ben eski burnumu çok seviyordum. Karakteristik özelliğimdi sanki. Oğlumun burnu da benimkinin aynısıydı. Şimdi nasıl çıkıp gezicem insanların arasında. Herkese açıklama yapmam gerekecek. İş yoğunluğu arasında acil diye ameliyata gelip estetik olup çıktım bildiğiniz. Siz normal karşılar mısınız böyle bir durumu?ne yapayım, nasıl hissedeyim