Burun ameliyatı diye girip estetik olup çıkmak

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
Arkadaşlar bu yüzden mutsuz olunur mu, bu yüzden mutsuzum.nefes sorunları vs. Diye girdiğim ameliyatta doktor farklı sorunlarla da karşılaşmış ve problemli bir kemiği almak zorunda kalınca burnum kaymış ve ucunu yukarı kaldırıp estetik yapmak zorunda kalmış doktorum. Devlette herkesin altı ay öncesinde randevu alıp ameliyat oldugu bir başarılı bir doktora ameliyat oldum. Kesinlikle ucu havada bir burun ve estetik asla istemediğimi net bir şekilde bir kaç kez belirttim. Sorun yoktu. Bugün çıktım ameliyattan çok şükür. Zor bir ameliyat olmuş. Ama doktor resmini gösterdi. Böyle ucu havada, daralmış küçülmüş bir burun. O ben değilim kesinlikle. Şimdi başka biri oldum :( . Ben eski burnumu çok seviyordum. Karakteristik özelliğimdi sanki. Oğlumun burnu da benimkinin aynısıydı. Şimdi nasıl çıkıp gezicem insanların arasında. Herkese açıklama yapmam gerekecek. İş yoğunluğu arasında acil diye ameliyata gelip estetik olup çıktım bildiğiniz. Siz normal karşılar mısınız böyle bir durumu?ne yapayım, nasıl hissedeyim :(

Bu yüzden mutsuz olunur tabi,çok haklısınız kafaya takmaya.

Estetik istemediğinizi belirtmenize rağmen sonuç tam tersi olmus.

Nefes sorununu düzelteyim derken burunda deformasyon oluşturup estetik yapmak zorunda kalmak o doktorun hatasi bence.

Revizyonla duzelmez mi acaba,sordunuz mü?

Çok geçmiş olsun

Şok oldum okuyunca dert ermeyin artık nasılsa yapacak bişey kalmamış belki çok hoşunuza gidecek değişim öyle düşünün sonuçta 1 yıl elinizden bişey gelmiycek boşuna üzülmüş olursunuz eski halinizi merak ettim özelden fotg atarsanız daha rahatlatıcı yorumlar yapabiliriz

Teşekkür ederim çok kötüyüm zaten. Henüz ateller falan açılmadı ama şeklini görmek bile istemiyorum gerçekten sorunlu bir burnum vardı ama , yarasıniyileşmiyordu, nefes alamıyordum. İnşallah doğal bir burun olmuştur. Ucundaysan iner de biraz normal görünür

Teşekkür ederim çok kötüyüm zaten. Henüz ateller falan açılmadı ama şeklini görmek bile istemiyorum gerçekten sorunlu bir burnum vardı ama , yarasıniyileşmiyordu, nefes alamıyordum. İnşallah doğal bir burun olmuştur. Ucundaysan iner de biraz normal görünür
Geçmiş olsun!öncelikle daha çok erken kendinizi üzmeyin.Sağlık için olmuşsunuz insanlara açıklama yapmayı dert etmeyin nefes alamayıp sıkıntı çeken sizsiniz kimse sizin yerinize sıkıntı çekmiyor.Ayrıca burun ameliyatlarının estetik ve sağlık problemlerinin bir bütün olduğunu çoğu kişi bilmiyor o yüzdende estetik diyince aklımıza sadece güzelleşmek için ameliyat olan ünlüler geliyor.Benim ilk ameliyatım neredeyse 6 yıl önce sadece deviasyon içindi doktorumda tam iyileşme için estetik olmam gerektiğini söylemeyince estetik olmadım aslında büyük bir burnum vardı ama insanlar ne der estetik günah diye düşünüp olmadım sonrasında burun deliklerimdeki asimetri artmaya,içden kıkırdak alınınca desteksiz kalan burun ucum yana doğru kaymaya başladı yine aynı düşüncelerle doktoruma doğal olsun belli olmasın diye diye ameliyat oldum doktor burnumu küçültmedi sadece asimetriyi düzeltip hafif dokunuşlar yaptı kalın derili olduğum için ödem oluştu ve 5. ayımda hala inmedi doktorum bir yılı beklemem gerektiğini söylüyor.Tüm yaşadıklarımdan sonra sağlık sorunu olmayıp küçük şeyler için kimsenin bu kadar sıkıntıyı çekmemesini tavsiye ediyorum fakat buna rağmen sizin gibi sağlık sorunundan dolayı ameliyat olan kişilerin tam iyileşme için estetik olması gerekiyorsa bir ameliyatta olmasının çok daha iyi olduğuna inanıyorum ki doktorlarda bunu söylüyor simanızın değişmesinden de korkmayın çok fazla değişme olmuyor okuduklarımdan öğrendiğim siz farkettiğiniz için ilk zamanlar alışma süresi oluyor ama burnunuz güzelse farklı da olsa zamanla seviyor ve benimsiyorsunuz velhasıl kendinizi boşuna üzmeyin olmanız gerekiyordu oldunuz Rabbim şifa versin

Geçmiş olsun!öncelikle daha çok erken kendinizi üzmeyin.Sağlık için olmuşsunuz insanlara açıklama yapmayı dert etmeyin nefes alamayıp sıkıntı çeken sizsiniz kimse sizin yerinize sıkıntı çekmiyor.Ayrıca burun ameliyatlarının estetik ve sağlık problemlerinin bir bütün olduğunu çoğu kişi bilmiyor o yüzdende estetik diyince aklımıza sadece güzelleşmek için ameliyat olan ünlüler geliyor.Benim ilk ameliyatım neredeyse 6 yıl önce sadece deviasyon içindi doktorumda tam iyileşme için estetik olmam gerektiğini söylemeyince estetik olmadım aslında büyük bir burnum vardı ama insanlar ne der estetik günah diye düşünüp olmadım sonrasında burun deliklerimdeki asimetri artmaya,içden kıkırdak alınınca desteksiz kalan burun ucum yana doğru kaymaya başladı yine aynı düşüncelerle doktoruma doğal olsun belli olmasın diye diye ameliyat oldum doktor burnumu küçültmedi sadece asimetriyi düzeltip hafif dokunuşlar yaptı kalın derili olduğum için ödem oluştu ve 5. ayımda hala inmedi doktorum bir yılı beklemem gerektiğini söylüyor.Tüm yaşadıklarımdan sonra sağlık sorunu olmayıp küçük şeyler için kimsenin bu kadar sıkıntıyı çekmemesini tavsiye ediyorum fakat buna rağmen sizin gibi sağlık sorunundan dolayı ameliyat olan kişilerin tam iyileşme için estetik olması gerekiyorsa bir ameliyatta olmasının çok daha iyi olduğuna inanıyorum ki doktorlarda bunu söylüyor simanızın değişmesinden de korkmayın çok fazla değişme olmuyor okuduklarımdan öğrendiğim siz farkettiğiniz için ilk zamanlar alışma süresi oluyor ama burnunuz güzelse farklı da olsa zamanla seviyor ve benimsiyorsunuz velhasıl kendinizi boşuna üzmeyin olmanız gerekiyordu oldunuz Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim haklısınız. Sonra da burundaki eğriliklerden dolayı uğraşıp duracaktım belki de. Zamanla alışırım inşallah. Bugün yakınlarım ziyaretime geldi. Bu şilkin yüzümle farklı biri olmuşum değişik geldim. Zamanla şişlikler inince düzelecektir inşallah

aynı seyleri yasadım nefes sorunu için gidip havada ve kavıslı bir burunla cıkmıstım hasteneden yalnız degılsınız ve bır cok kişi vardır bu problemi yasayan revızyonla sukur kurtuldum bu gırdaptan eger gercek anlamda memmun degılsenız sızede revizyon kapısı gorunuyor malesef

aynı seyleri yasadım nefes sorunu için gidip havada ve kavıslı bir burunla cıkmıstım hasteneden yalnız degılsınız ve bır cok kişi vardır bu problemi yasayan revızyonla sukur kurtuldum bu gırdaptan eger gercek anlamda memmun degılsenız sızede revizyon kapısı gorunuyor malesef
Ben henüz sadece estetik beklemezken estetik olmamla yüzleşmekteyim aslında. Ümit ediyorum ki revizyona gerek kalmayacaktır

sonuç iyiyse sorun yok bence . bende göğüs estetik oldum konuşulmamasına rağmen doktor kollarımın yan kısımlarındaki yağları farkedip onları alayım bonus olsun demiş şimdi göğüsten kol kanadına kadar çizgileri görüyorum ameliyat sonrası çok kızdım ve ben böyle bişey istemedim dedim ama olan olmuştu

Back
X