Geçmiş olsun!öncelikle daha çok erken kendinizi üzmeyin.Sağlık için olmuşsunuz insanlara açıklama yapmayı dert etmeyin nefes alamayıp sıkıntı çeken sizsiniz kimse sizin yerinize sıkıntı çekmiyor.Ayrıca burun ameliyatlarının estetik ve sağlık problemlerinin bir bütün olduğunu çoğu kişi bilmiyor o yüzdende estetik diyince aklımıza sadece güzelleşmek için ameliyat olan ünlüler geliyor.Benim ilk ameliyatım neredeyse 6 yıl önce sadece deviasyon içindi doktorumda tam iyileşme için estetik olmam gerektiğini söylemeyince estetik olmadım aslında büyük bir burnum vardı ama insanlar ne der estetik günah diye düşünüp olmadım sonrasında burun deliklerimdeki asimetri artmaya,içden kıkırdak alınınca desteksiz kalan burun ucum yana doğru kaymaya başladı yine aynı düşüncelerle doktoruma doğal olsun belli olmasın diye diye ameliyat oldum doktor burnumu küçültmedi sadece asimetriyi düzeltip hafif dokunuşlar yaptı kalın derili olduğum için ödem oluştu ve 5. ayımda hala inmedi doktorum bir yılı beklemem gerektiğini söylüyor.Tüm yaşadıklarımdan sonra sağlık sorunu olmayıp küçük şeyler için kimsenin bu kadar sıkıntıyı çekmemesini tavsiye ediyorum fakat buna rağmen sizin gibi sağlık sorunundan dolayı ameliyat olan kişilerin tam iyileşme için estetik olması gerekiyorsa bir ameliyatta olmasının çok daha iyi olduğuna inanıyorum ki doktorlarda bunu söylüyor simanızın değişmesinden de korkmayın çok fazla değişme olmuyor okuduklarımdan öğrendiğim siz farkettiğiniz için ilk zamanlar alışma süresi oluyor ama burnunuz güzelse farklı da olsa zamanla seviyor ve benimsiyorsunuz velhasıl kendinizi boşuna üzmeyin olmanız gerekiyordu oldunuz Rabbim şifa versin