Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende çokkk kararsızım. Hala karar vermedim. Dokor secimi ne kadar zormuş ya.Ben de çok kararsız kaldım.Açık mı kapalı mı var birde kafamı karıştıran.
Listemde ki doktorlar ise:
Ali Murat Akkuş
Muhammet Dilber
Mustafa Karaca
Süleyman Taş
Emre Üregen
Mesut Kaya
Aykut Özpur
Eren Taştan
Reşit Burak Kayan
Barış Keklik
Volkan Kahya
Offffffff çok zor karar vermek,yardım edin lütfen(((
Ben de çok kararsız kaldım.Açık mı kapalı mı var birde kafamı karıştıran.
Ali Murat Akkuş
Muhammet Dilber
Mustafa Karaca
Süleyman Taş
Emre Üregen
Mesut Kaya
Aykut Özpur
Eren Taştan
Reşit Burak Kayan
Barış Keklik
Volkan Kahya
Offffffff çok zor karar vermek,yardım edin lütfen(((
Merhaba,neden sil dediniz merak ettim,cunki ona ameliyat olmayi dusunuyordum?Muhammed dilbere bence listeden sil
Merhaba,neden sil dediniz merak ettim,cunki ona ameliyat olmayi dusunuyordum?
Ameliyat oldunuzmuMerhaba canım,
bende ameliyat olmak istiyorum ve uygun, güvenilir doktor arıyorum. İki doktor arasında kaldım ama 1. Tercihim Muhammet dilber. Büyük ihtimalle ona olucağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor secimi çok önemli. İnşallah pişman olmayız.
Merhaba Aralık ayında Mustafa beye yaptıracağım burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz açık teknik mi deriniz nasıldı kafamda deli sorularIstanbulda benim dr um var Prof dr Murat Sarı , baska isimlerde var begendigim bayan olarak Op.dr. Eda Aydin cok seker bi bayan hic gormesemde cok sicak geldi bana karekteristik burunlarda yapiyor istege bagli da 3.su yine dogal burun yapan dr Baver Şimsek aklima bunlar geldi hem hesaplilar hemde guzel is cikariyorlar bence.Ama Ahmet alp te cok guzel.burunlar yapiyor iyi ki arastirma yapmamisim kendi dr umu secmisim kafam cok karisirdi yoksa :)
Merhaba Murat Sarı sanirim dr unuz elbette memnunum hemde cok orta kalin deriliydim acik teknikti ciddi anlamda kuculdu sayfadaki en buyuk degisim benim instagramda sapkali olan benim en son paylastiklari arasindaMerhaba Aralık ayında Mustafa beye yaptıracağım burnunuz ne durumda acaba memnun musunuz açık teknik mi deriniz nasıldı kafamda deli sorular![]()
Ameliyat oldunuz mu?Ben de çok kararsız kaldım.Açık mı kapalı mı var birde kafamı karıştıran.
Ali Murat Akkuş
Muhammet Dilber
Mustafa Karaca
Süleyman Taş
Emre Üregen
Mesut Kaya
Aykut Özpur
Eren Taştan
Reşit Burak Kayan
Barış Keklik
Volkan Kahya