Burun ameliyatı doktor seçimi.

Malmo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
1
0
1
38
Arkadaşlar burnumun sağ tarafında kemik var ve nefes almamı engelliyor. Sol tarafında et var zor nefes aldığım için burun kenarlarım içe doğru göçtüü. Beni çook zor oluyor. Hangi doktora gitsem kesin ameliyat diyor. Kıkırdak alıp göçen yerlere ekleme yapılacak. Fakat ben doktor konusunda karar veremiyorum. İstanbulda kulak burun boğaz da uzman hemde doğal burun yapan bildiğiniz doktorlar varsa yardımcı olur mununuz. Teşekkürler.

Ben 3 yıl 3 ay önce ameliyat oldum aslında burnum çok güzeldi profilden farklı duruyor diye gittim dedim iki taraf aynı olsun adam benim güzelim burnumu kesmiş biçmiş havaya kaldırmış gören herkes şok yaşadı ne yaptın sen kendine diye! Bir Allah'ın kulu beğenmedi tabibven bunalıma girdim ne yapacağımı bilemeden yaşadım mutsuz mutsuz işim gereği ekrana çıkmak zorundaydım o zaman dahada bunalıma giriyordum çünkü monitörden burnumu gördükçe çöktüm işimi Nil'e tam anlamıyla yapamıyordum işimden bile ayrıldım kendimi görmemek için o kadar vahim di durumum anlayacağınız. Neyse geçen hafta revizyon oldum şu an alçılı tabii o dr a değil yanına Nike gitmedim ama hergün lanet okudum. Buraya üye olmadaki sebep onu deşifre etmek ki kimse ona gidip hayatını karartmasın. Dr un adı NEVZAT DEMİRBİLEKKBB UZMANIYMIŞ SÖZÜM ONA!!! Bana göre kasap Fatih kıztaşında muayenehanesi medilife Çapa'da yaptı yapmaz olaydı. Ondan uzak durun. Hayatımı kabusa çevirdi kimse benim yaşadığımı yaşamasın diye yazmayı borç bildimkendime.
Ben 2.ameliyatımı oldum alçılı olduğu için bişey diyemiycem ama beğenirsem herkese tavsiye edeceğim. Çok da uygun 2 saat sürdü dr um zaten dünya tatlısı birisi isim vermiyorum şimdilik kimsenin kanına giremem ama güzel olursa gözüm kapalı tavsiye ederim. NEVZAT DEMİRBİLEK DEN uzak durun ve çok ama çok iyi araştırın. Yaşayan biri olarak psikolojinizi en iyi anlayanlardan biriyim. Allah herkese sağlık versin.

merhaba ben 3 kez aynı 1 kezde farklı bir doktora burun ameliyatı oldum.en son ameliyatım kıkırdak konuldu ama yinede sonuç hiç istediğim gibi olmadı ilk 1 veya 2 ay görüntü iyi fakat sonrasında burun düştü egildi vs.vs. Ama sonuç sorunlu olunca Dr ilgi ve alakaları da boyut değiştiryor maalesef sonra eşim KBB uzmanına nefes ve ses telleri için ameliyat oldu estetik amaçlı değil fakat ameliyat oldugu dr 'un yaptıgı estetik ameliyatları gördüm sonuçlar çok iyi ve benim burnum maalesef tekrar bir ameliyatı kaldıramayacagı için yapma imkanım yok fakat kendisi benim de burnuma bir iki güzel dokunuşla(enjeksiyon yaparak)daha iyi bir duruma getirdi.Ben hep estetik dr araştırdım ama şimdi anladım ki burnu en iyi tanıyanlar KBB uzmanları. DOKTOR YUSUF ORHAN UÇAL ameliyat olmayı isteyen arkadaşlar bence bu hocayı bir araştırıp instagramda yaptığı ameliyatlara bir baksınlar bu naçizane benim tavsiyemdir.

N Nazcan12 canım sosyal medyada hesabın var mı söyler misin merak ettim fotoğraflarını

Yusuf Orhan Uçal üstüne bu alanda hekim tanımıyorum. Kendisi revizyon rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi. Alanına oldukça hakim ve sizi çok iyi anlayan bir hekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…