Burun ameliyati endisem 😕

yapa_yalniz

Mevzu derin karışmamak lazım...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
1.824
3.942
333
Sanirim cocuklugumdan beri benim en buyuk takintim burnum!Dort cocuk dogurdum,vucudum da deformelerim de oldu,ama hic bir sey beni burnum kadar rahatsiz etmedi.Ozellikle fotograf cekilmek benim icin bir iskence...
Bu yuzden bu sene ciddi ciddi ameliyat olmaya karar verdim,hatta bir kac doktordan fiyat aldim,gerek maddi gerek mantiken icime sinen doktor Ahmet Alp oldu. Asistaniyla gorustum,ameliyat tarihini belirledik bir kac gun icinde belirli bir miktar depositoda vericem hatta;ama ben burdaki yorumlarda cok ciddi etkilendim!Acilan konularin buyuk cogunlugu burnundan sikayetci,bir cogu revizyon,hatta nefes alamadigi halde "keske yaptirmasaydim"diyen uyeler mevcut!
Gercekten hic bulasmamali mi?Suanki burnumdan da cok sikayetciyim gulmesi,fotograf cekilmesi dert kilo verdim yuzum.kuculdu iyice belirginlesti.Insanlar kilo verir guzellesir bende cirkinlesiyorum nolur bana iyi seyler yazin,"ben oldum memnunum" deyin...kafamda delir sorular bana yardimci olun!Bu arada asagiya resimlerimi koyuyorum sekil semal bu...

Eklentiler

• Screenshot_20190402-164910_Gallery.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 104
  • Screenshot_20190402-164928_Gallery.webp
    13 KB · Görüntüleme: 100
Doktorunuza güveniniz tam mı ? Daha önce yaptığı operasyonları gördünüz mü ? Doktorunuzdan yana içiniz rahatsa bence olun ameliyatınızı . Yakın zamanda bende düşünüyorum nasipse . Burada konu açanların çoğu zaten madur ve çaresiz durumda olduklarından açıyorlar. Ameliyat olup burnundan çok memnun olanların aklına bile gelmiyor birdaha buralara yazmak :) o yüzden olumsuz şeyleri pek okumamaya bakın . Sadece doktorunuz konusunda çok ama çok itinalı seçim yapın

Internette doktor hakkinda yapilan her yorumu hatim ettim neydeyse,hatta yaptigi burunlardan cok hastalarina olan yaklasimi,ilgisi vs cok fazla begeniliyor,insagramda yaptigi burunlarda gayet guzel,kendisiyle henuz gorusmedim asistaniyla kontak kuruyorum (yurtdisinda oldugim icin) ama yinede nedense bu doktor icime sindi.Dediginiz dogru amaliyat sonrasi problem yasayan insanlar cozum odakli yaziyorlar ama yine de bilinc altimda bende problem yasicam olmayacak diye dusunceler yer aldi,cok sagolun bu arada yorumunuz icin...

39 yasindayim 3 cocuk annesiyim yillardir hayalimfi ve simdi 10. Gunu devirdim ameliyatimin cook mutluyum eski burnum gitti sis su anda ama yinede cook guzel bir Duygu yaptir kiz kendimiz icin olsun birsey yapalim

39 yasindayim 3 cocuk annesiyim yillardir hayalimfi ve simdi 10. Gunu devirdim ameliyatimin cook mutluyum eski burnum gitti sis su anda ama yinede cook guzel bir Duygu yaptir kiz kendimiz icin olsun birsey yapalim
Cok sevindim sizin adiniza sislikleri insin cok daha begeniceksinizdir,dis gorunus cok da muhim degil denilse bile, kisinin mental sagligini gercekten cok etkiliyor,kendini guzel bulan kadinlarin gulusu,durusu,hali tavri bile degisiyor bu bir gercek...

Merhabalar 2.ayima 2 haftam kaldi :) bende iki cocuk annesi genc bir bayanim burnusum disinda guzel yuz hatlari olan biriydim hatta zayifladikca ve cocuk falan yaptiktan sonra sanki burnum daha da irilesti sebebi suna yordum kikirdaklarin zamanla asaagi inmesi gibi sanirim suan memnunum mutluyum hokka burunlu nefesi yeni yeni alan fistik hatun oldum korkma ahmet alp e sitede ameliyat olmus bi bayan var ozelden foto atti coook guzel burun yapmis kizcagiz nefeste aliyor ama iyi dusun ve kendin icin biseyler yap biz anneler gucluyuz benim dr um baska lakin iisini iyi yapan drlarin da hakkini yiyemeyiz

Ne kadar guzel!insan aynalara bakmaya doyamaz degil mi?eminim gercekten cok yakismistir Ahmet Alp hoca da dalinda iyi bir hocadir ozellikle kisilik olarak,internette hic olumsuz bir cumle okumadim,burunlarindan memnun olmayanlar bile gercekten cok iyi bir insan diyor,her insanin burun yapisi farklidir,elbette basarisiz ameliyatlar olur,ama hastanin doktora yaklasimi,keza doktorunda hastaya olan ilgisi,alakasi,yaklasimi cok cok onemli,hatta bana gore doktor hasta iliskisi estetik sonrasi ortaya cikacak goruntuden daha muhim...bende buradan bu doktora ameliyat olan bir arkadasla gorustum cok memnun,sagolsun bana cok yardimci oldu,icimi rahatlatti...

Umarım herşey gönlünüzce olur :)
Sizden önce ameliyat olursam tecrübelerimi paylaşırım sevgiler :)

Merhaba.
Ben de otuzbes yaşında iki çocuk annesi bir bayanım.
Beş ay önce hem sağlık hem estetik amaçlı burun ameliyatı oldum.
Çok şükür çok rahat nefes alıyorum eskiye göre.
Fakat yeni goruntume alışmam bir kaç ayimi aldi.ilk başlarda sürekli kusur aradım burnumda.Takinti haline gelmişti bu durum ben de.
Gelgelim son bir aydır aynaya bakmaya doyamıyorum,ödemler indikçe istediğim doğal ve güzel burna kavuştum.
Eski burnum oldukça düşük ve kemerliydi, şu anda fotoğraf cekinmeye doyamıyorum,kendime güvenim geldi.
Daha mutluyum,iyi ki olmuşum diyorum.
Doğru doktoru buldugunuza inaniyorsaniz gönül rahatlığıyla girin o ameliyata.
İnşallah istediğiniz burna kavusursunuz.

Ne mutlu size darisi bana insallah...

Bu sabah oldum ama inan ameliyat kismi en kolay olanmis kalbim duracakdi anestezi almadan once. Kacmak istedim artik cok gec dediler

Bende yillardir burnumdan sorunu olup bi turlu cesaret edemeyenlerdendim. Yaptir bence
Doktor isi Tamamen sans isi
Cok iyi adi duyulmus berbat ameliyatlar yapand var
Suan burnumu hic gormemis olmama ragmen mutluyum iyiki oldum eskisinden ne kadar kotu olabilirki diye dusunuyorum

Hadi yaaa cok gecmis olsun nasilsin peki agrin varmi?

Hadi yaaa cok gecmis olsun nasilsin peki agrin varmi?
Tesekkur ederim Yok canim ameliyatimin uzerinden yaklasik 20 saat gecdi simdiye kadar agrim olmadi hala hastanedeyim belki aldigim serum ilaclardan dolayidir. Umarim eve gidincede olmaz

Tesekkur ederim Yok canim ameliyatimin uzerinden yaklasik 20 saat gecdi simdiye kadar agrim olmadi hala hastanedeyim belki aldigim serum ilaclardan dolayidir. Umarim eve gidincede olmaz
Insallah bu donemi kolay atlatanlardansin...kisiden kisiye cok farkediyor "agridan gunlerce agladim"diyen de var "ameliyat olmamis gibiyim" diyen de insallah surecin tez zamanda biter sisliklerin iner,aynalara bakmaya doyamazsin

Insallah bu donemi kolay atlatanlardansin...kisiden kisiye cok farkediyor "agridan gunlerce agladim"diyen de var "ameliyat olmamis gibiyim" diyen de insallah surecin tez zamanda biter sisliklerin iner,aynalara bakmaya doyamazsin
Agzin bal yesin insallah canim darisi basina korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…