Burun Ameliyatı Günlüğüm (Resimli)

IremAk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
53
0
48
35
İstanbul
Yarın saat 12 gibi bölge hastanesinde KBB uzmanı Dr. Hakan Akçine ameliyat olacağım,gerçekten çok heycanlı ve endişeliyim,birkaç yıl önce burnumu yatağa çarparak kırmıştım,o zamandan beri de 18'imi doldurmayı bekledim,18'ime girer girmez de ameliyat olmaya karar verdim,kırığım düzeltilirken aynı zamanda şekli de düzeltilicek,aşağıya burnumun şuan ki halini atıyorum,ameliyattan sonra da her gün gelişmeleri yazarak fotoğraf paylaşıcam,böylece ameliyat olmayı düşünen fakat olmaya çekinen arkadaşlarımıza da yardımcı olmayı planlıyorum :46: :46: $2013-12-27-3582.webp$2013-12-27-3593.webp bu şimdiki burnum,burun ucunda düşme,kemer var ve uç kısmın biraz fazla büyük olduğunu düşünüyorum umarım istediğim bir buruna kavuşabiliriiiim :1:

Son düzenleme:
​Şimdiden geçmiş olsun, istediğin gibi bir buruna kavuşman dileğiyle :)

ya bu sabah gayet sevinçli bi biçimde hemde hiç korkmadan heyecanlanmadan hastaneye gittim sabah kan tahlili yapıldı tam ameliyat sırası bana gelmişti hemşire karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için ameliyata şuan giremeyeceğimi 1 hafta sonra tekrar gelmemı,o zaman kı yapılıcak kan tahlılıne gore amelıyat olcabılecegımı soyledı,moralim çok bozuk bütün gün ağladım,umarım haftaya bi problem çıkmaz,yedıklerıme dıkkat edıyorum ki enzimler biraz düşsün :(

$DSC_1.webp$1_2.webp$2_1.webp
İlk fotoğraf 5. gün , ikinci fotoğraf ilk gün , üçüncü fotoğraf da 2. günümden , görüldüğü üzere şişliklerim ve morluklarım büyük ölçüde azaldı , perşembe günü de tamponlar ve alçı çıkıcak 1 tane de o zaman koyarım :D

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 962840 Eki Görüntüle 962841 Eki Görüntüle 962846
İlk fotoğraf 5. gün , ikinci fotoğraf ilk gün , üçüncü fotoğraf da 2. günümden , görüldüğü üzere şişliklerim ve morluklarım büyük ölçüde azaldı , perşembe günü de tamponlar ve alçı çıkıcak 1 tane de o zaman koyarım :D

ah canım, gecmiş olsun. morlukların sararmaya başlamış bile.:46: inşallh alçın çıkınca istediğin burnişi görürsün aynada..:54: ağrıların var mı?

Ağrım biraz ilk gün oldu ama şuan hiç yok çok şükür,sadece nefes almak biraz zor :D

şükür.. zaten yüzün bebek gibi, yeni burnunla tüm güzel hatların ortaya çıkar inşllh.
iyileşme sürecinin resmlerini paylaş, tatlım, benim gibi tırsanlara da morel olsun :1:

şükür.. zaten yüzün bebek gibi, yeni burnunla tüm güzel hatların ortaya çıkar inşllh.
iyileşme sürecinin resmlerini paylaş, tatlım, benim gibi tırsanlara da morel olsun :1:

Ah çok teşekkür ederim,ben de paylaşmayı düşünüyordum,perşembe alçı tampon hepsi çıkıcak,çıkartılırken ağrım sızım oldu mu hepsini detaylı anlatıcam ki ameliyat olmayı düşünenlere cesaret olsun :D

Ben haftaya cars olucam tamponlarka yasamak urkutuyo bıraZ tam olarak kacıncı gun cıkıcak tamponlar yami persembe kacıncı gununuz cok cok gecmis olsun darısı basıma

Ben haftaya cars olucam tamponlarka yasamak urkutuyo bıraZ tam olarak kacıncı gun cıkıcak tamponlar yami persembe kacıncı gununuz cok cok gecmis olsun darısı basıma

perşembe tam 1 hafta olacak,korkacak bir şey yok ilk 2 gün hafif bir baskı oluyor burnunuzda,o biraz rahatsız edebilir ama sonra alışıyorsunuz,hatta ben o kadar alıştım ki şuan hiç tampon yokmuş gibi hissediyorum,yarın çıktıktan sonra resimleri atacağım bakabilirsiniz :D

perşembe tam 1 hafta olacak,korkacak bir şey yok ilk 2 gün hafif bir baskı oluyor burnunuzda,o biraz rahatsız edebilir ama sonra alışıyorsunuz,hatta ben o kadar alıştım ki şuan hiç tampon yokmuş gibi hissediyorum,yarın çıktıktan sonra resimleri atacağım bakabilirsiniz :D

Canım benim tamponum çıktı ama hala nefes alamıyorum çok şiş galiba içi

Tskler cok cok gecmis olsunn

Canım benim tamponum çıktı ama hala nefes alamıyorum çok şiş galiba içi

evet öyledir,alçı ve tampon varken şişmesi engelleniyo ama burun serbest kalınca yani alçıyla tampon çıkınca birden şişmeye başlıyor,benim şuan çok şiş değil ama yarın taponlar çıkınca benim de şişer nefes alamam herhalde,size de çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda şişlikleriniz iner :D

Bugün tampon alçı dikiş hepsi alındı,aşırı rahatladı burnum :D alçı ve dikişlerin alınması hiç acı vermiyor,korkulacak bir şey yok fakat tamponlar alınırken biraz acıyor doğrusu,boyle sanki içinizden bir parça alınıyormuş gibi,ama o da 2-3 sn ye bitiyor zaten,tamponlar alındıktan sonra vakumlu bir hortum sokuyor doktor burnunuzun içine mukus ve kan pıhtılarını temizlemek için o da biraz rahatsız edici açıkcası,ama tüm bu işlem en fazla 5 dk ya bittigi icin şöyle düşünün 5dk sonrasında tüm hayatınız boyunca rahatsınız ;) :)
$IMG-20140206-WA0003_1.webp$IMG-20140206-WA0002_1.webp burnumun şuan önden ve yandan görünüşü,7.günüm

Bugün tampon alçı dikiş hepsi alındı,aşırı rahatladı burnum :D alçı ve dikişlerin alınması hiç acı vermiyor,korkulacak bir şey yok fakat tamponlar alınırken biraz acıyor doğrusu,boyle sanki içinizden bir parça alınıyormuş gibi,ama o da 2-3 sn ye bitiyor zaten,tamponlar alındıktan sonra vakumlu bir hortum sokuyor doktor burnunuzun içine mukus ve kan pıhtılarını temizlemek için o da biraz rahatsız edici açıkcası,ama tüm bu işlem en fazla 5 dk ya bittigi icin şöyle düşünün 5dk sonrasında tüm hayatınız boyunca rahatsınız ;) :)
Eki Görüntüle 966222 Eki Görüntüle 966223 burnumun şuan önden ve yandan görünüşü,7.günüm

Bende ameliyat olmak istiyorum cesaaret aldım resmen haziran sonu gibi okullar kapanmasına yakın düşünüyorum umurım güzel oolur :)

Back
X