Burun ameliyatı için doktor tavsiyeniz??

debur1503

elysium
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
82
15
88
Merhaba hanımlar kemal ekberoğlunun muayenehanesine gittim bugün burnumda çok hafif bir kemer ve ucunda genişlik var fazla bir işlemden geçmeyecek ucu zaten kalkık doktor bey de anlattı zaten gayet tatlı bir bey ama konu sağlık görünüm psikoloji olunca insan ince eleyip sık dokuyor başka tavsiyeleriniz varsa eğer dinlemeye hazırım ücret konusunda da gayet makuldü kendisi ama çok uçuk olmamak kaydıyla pahalı uygun öyle çok bir derdim yok şimdiden teşekkürler bu arada bu kış yaptırmak istiyorum burnumu kemal bey zaman konusunda da gayet müsaitti

o kadar şans bir olay ki 2 kere burun ameliyatı oldum doğal bir görüntüye sahip daha iyisi olabilir miydi, daha kötüsü olabilir miydi evet, kim olursa olsun doktorun çok iyi odaklanması gerekli.

o kadar şans bir olay ki 2 kere burun ameliyatı oldum doğal bir görüntüye sahip daha iyisi olabilir miydi, daha kötüsü olabilir miydi evet, kim olursa olsun doktorun çok iyi odaklanması gerekli.
Evt doğru diyorsun merak ettim neden iki kere oldun canım? Bekir sivriden de randevu aldım bakalım muayene için ben de araştırıcam baya :)

Evt doğru diyorsun merak ettim neden iki kere oldun canım? Bekir sivriden de randevu aldım bakalım muayene için ben de araştırıcam baya :)
canım birincisinde estetik ve deviasyon olmasına rağmendeviasyon problemim çözülemedi üstüne lazer ile yaktılar baktım koku mukozalarım zarar görüyor 2. ameliyatım tamamen deviasyon için oldum ama hala sorunumun çözüldüğünü söyleyemem. İki doktorda İzmir'de gayet iyi tanınan doktorlardı. Bol şanslar :)

Anladım canım geçmiş olsun inşallah tamamen çözülür sorun morun kalmaz :) teşekkür ederim

kesinlikle katiliyorum sans mevzusuna! ben de Ankaradaki doktor tavsiyelerinizi bekliyorum lutfen :)

Haklısın canım, bu konu çok hassas bir konu. Ben Şişli’de Kadıoğlu Hastanesinde olmuştum. Çok memnun kalmıştım. Baki Çokneşeli yapmıştı. Bazı doktorlar çok abartı yapıyolar bence, önemli olan doğal gözükmesi canım.

Nihayet aynalarla barisabildim
Sevgili doktorum Zülfikar Ulaş Bali sayesinde yüzüm artık gülüyor.
Ben ağrı devlet hastahanesinde amelyatimi oldum . doktorum çok yakında izmirde özel bir hastahanede işe başlıyor bu yüzden biz ağrılı hastaları olarak onun gibi işini seven özellikle hastalarının isteklerini göz ardı etmeyen bir hekimi kaybettiğimiz icin mutsuz ama doktorumuzun geleceği için bir o kadar mutluyuz. Kendisine şükranlarımı bir borç bilirim.

kizlar Huseyin SEVEN e burun estetik ameliyati olan var mi? istanbul medipolde kendisi? olan varsa bana bilgi verirseniz cok sevinirm..

Ben Süleyman Taş a ameliyat oldum. Gerek ilgisi gerek bilgilendirmesi açısından çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrası resmimi cekti. Yarın atelim çıkacak açıldığında da insallah memnun kalırım. IG de sayfası da var. Yaptığı ameliyatlari paylaşıyor. Ameliyat sonrası morlugum çok az oldu. Ikinci gün sabah sisligim oldu fakat aksama kadar neredeyse geçti. Kan hiç akmadi diyebilirim bile. Çünkü bütün ameliyatlarini kapalı teknikle zarı ayirmadan atravmatik olarak yapıyor. Sayfasını incelerseniz detaylı bilgileri görebilirsiniz. gop medical park hastanesinde çalışıyor.

Op.Dr. Betul Cengiz tavsiye ederim.. Ben oldum cok memnunum.. Guleryuzlu ilgili samimi.. Ameliyat bitiminde hemen resimleri cekiyor.. Bandajlarin acilmadan nasil bir burnun olacagini goruyorsun.. Kesinlikle tavsiye ederim..

Bende pazartesi olmayı düşünüyorum ama şans faktörü canımı sıkıyor,ısımı şansa bırakmayı sevmem zira pek şanslı oldugum soylenemez,cevremdekı herkes gerek olmadığını söylüyor ama ben taktım bir kere,burun ucumun düşük ve tombalak olduğunu dusunuyorum,cok Dr gezmeyi sevmem,zamanım da yok bide gezdıkce kafam karışacak biliyorum burnum resimdeki gıbı,burnu bana benzeyıp tıpplastı olan arkadaş arıyorum.

S sedaseren selam cok guzel ozetlemissin ben de sans olayina ayni nedenden pek guvenemiyorum :) 4 tane dr gezdim ve bezdim hic biri kafama yatmadi, cidden yorucu bi surec biraz ara vermistim ama zamanimda az hemen olmam lazim..sen pazartesi kime olmayi dusunuyorsun?

Merhaba Arkadaşlar,

Samatya Hastanesi Op. Dr. Serdar Ceylana ameliyat olmayı düşünüyorum.
Olanlar paylaşımda bulunulabilir mi?

1 sene sonra burunda çökme yaşayanlar oluyomuş.

Serdar Ceylana güvenebilir miyim?
Yardım edin lütfen

Op.Dr. Betul Cengiz tavsiye ederim.. Ben oldum cok memnunum.. Guleryuzlu ilgili samimi.. Ameliyat bitiminde hemen resimleri cekiyor.. Bandajlarin acilmadan nasil bir burnun olacagini goruyorsun.. Kesinlikle tavsiye ederim..
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,çok zaman olmuş,burnundan memnun musun sorun var mı?Dr.Betul Cengiz hangi hastanede çalışıyor,muayenehanesi nerede ve fiyat ne kadar istiyor?
Çok teşekkür ederim

Bekir sivri :4,5 yada 5 bin
Salih emre uregen : 9500
Baris cakir : 18 bin
Muhammet dilber : 9-10 bin
Guncel özturk: 12 bin
Emre ilhan: 12 bin
Selcuk inanli: 14 bin
Huseyin Altun: 5-6 bin
Volkan kahya : 5 bin

Buyuk sorunlu bir burnun varsa : Bekir sivriyi tavsiye ederim.
Daha Kadinsi sexy bir görunum istersen Salih emre uregeni tavsiye ederim.
Daha dogal hatta estetik oldugumu ben bile unutayim kimsecikler anlamasin diyorsan Guncel Özturk u tavsiye ederim.
Cocuksu masum ucu kalkik burnum olsun diyorsan Emre ilhani tavsiye ederim.
Ucu kalkmasin kemeri alinsin yeterli dersen Volkan kahyayi tavsiye ederim.

Muhammed dilberden memnun kalan cok hasta var. Ama memnun kalmayanalrda olmus.
Salih emre uregenin Simdiye kadar hicbir hastasinin olumsuz yorum yaptiini görmedim.

Baris cakir, Emre ilhan, Muhammet dilber ve özellikle Guncel özturk ilk burun estetigi basarisiz gecince bukadarini yapabildik diyebiliyorlar zaten Guncel özturk 2. Ameliyati yapmaya yanasmiyormus öyle okudum. Emre ilhan Muhammed dilber zor kalin derili burunlari yapmaya pek yanasmiyorlar sebebine gelince hem iyilesme suresi uzun hemde en zor kuculen burunlardir kalin derili olanlar. Oyuzden kabul etmemeleri iyi birsey
Tabi Allah degiller herkes hata yapabilir kusursuz bir burunu ancak Allah yaratabilir oyuzden mantikli olalim.

Ben genel olarak Salih emre uregenin Emre ilhanin muhammet dilberin volkan kahyanin yaptigi burunlari begendim Istanbula gittigimde bu doktorlarla görusmeyi istiyorum.

Arkadaşlar fiyatlar arasında neden bu kadar uçurum var ücreti makul olan doktorların da başarılı olduklarını duyuyoruz bu arada dua edin bu hafta sonunda gün alablicem :) ilginiz için de teşekkürler uzun süredir giremiyordum

Salih Emre uregeni tavsiye ederim. Teyzemde kendisine ameliyat oldu cok begendik. Bende 3 ay sonra olucam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…