Evt doğru diyorsun merak ettim neden iki kere oldun canım? Bekir sivriden de randevu aldım bakalım muayene için ben de araştırıcam baya :)o kadar şans bir olay ki 2 kere burun ameliyatı oldum doğal bir görüntüye sahip daha iyisi olabilir miydi, daha kötüsü olabilir miydi evet, kim olursa olsun doktorun çok iyi odaklanması gerekli.
canım birincisinde estetik ve deviasyon olmasına rağmendeviasyon problemim çözülemedi üstüne lazer ile yaktılar baktım koku mukozalarım zarar görüyor 2. ameliyatım tamamen deviasyon için oldum ama hala sorunumun çözüldüğünü söyleyemem. İki doktorda İzmir'de gayet iyi tanınan doktorlardı. Bol şanslar :)Evt doğru diyorsun merak ettim neden iki kere oldun canım? Bekir sivriden de randevu aldım bakalım muayene için ben de araştırıcam baya :)
Anladım canım geçmiş olsun inşallah tamamen çözülür sorun morun kalmaz :) teşekkür ederimcanım birincisinde estetik ve deviasyon olmasına rağmendeviasyon problemim çözülemedi üstüne lazer ile yaktılar baktım koku mukozalarım zarar görüyor 2. ameliyatım tamamen deviasyon için oldum ama hala sorunumun çözüldüğünü söyleyemem. İki doktorda İzmir'de gayet iyi tanınan doktorlardı. Bol şanslar :)
Merhaba hanımlar kemal ekberoğlunun muayenehanesine gittim bugün burnumda çok hafif bir kemer ve ucunda genişlik var fazla bir işlemden geçmeyecek ucu zaten kalkık doktor bey de anlattı zaten gayet tatlı bir bey ama konu sağlık görünüm psikoloji olunca insan ince eleyip sık dokuyor başka tavsiyeleriniz varsa eğer dinlemeye hazırım ücret konusunda da gayet makuldü kendisi ama çok uçuk olmamak kaydıyla pahalı uygun öyle çok bir derdim yok şimdiden teşekkürler bu arada bu kış yaptırmak istiyorum burnumu kemal bey zaman konusunda da gayet müsaitti
Haklısın canım, bu konu çok hassas bir konu. Ben Şişli’de Kadıoğlu Hastanesinde olmuştum. Çok memnun kalmıştım. Baki Çokneşeli yapmıştı. Bazı doktorlar çok abartı yapıyolar bence, önemli olan doğal gözükmesi canım.
kesinlikle katiliyorum sans mevzusuna! ben de Ankaradaki doktor tavsiyelerinizi bekliyorum lutfen :)
Merhaba,Op.Dr. Betul Cengiz tavsiye ederim.. Ben oldum cok memnunum.. Guleryuzlu ilgili samimi.. Ameliyat bitiminde hemen resimleri cekiyor.. Bandajlarin acilmadan nasil bir burnun olacagini goruyorsun.. Kesinlikle tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?