cnm sen kaç liraya ameliyat oldun* ya boğaziçinde çok az bi miktar sylediler bi de o yüzden de çok şaşırdım.. ortalama 4000lira çoğu yerde ama orda 2000 lira gibi düşük bi rakam duyunca şaşırdım doğrusu..
cnm boğaziçi estetikte hangi doktorlar var eğer doktorlar iyiyse ücretin düşük olmasında sakınca yok
eluard bana da fiyat we önerdiin doktorları özelden msj atarmısın çok teşekkürler şimdiden
cnm sen kaç liraya ameliyat oldun* ya boğaziçinde çok az bi miktar sylediler bi de o yüzden de çok şaşırdım.. ortalama 4000lira çoğu yerde ama orda 2000 lira gibi düşük bi rakam duyunca şaşırdım doğrusu..
cnm fiyat bana da çok uygun eldi ama bi doktorla görüştüm filan bana yaptığı operas yonların fotolarını gösterdii sonra ewe gelip nette araştırdım o fotolar bi çok sitede kullanılmış :s şaşrdım baya endişe ettim o yüzden güwenmesem mi die..
bu arda benımde adım meltem adaşız sanırm
nasıl yaa başkalarının yaptığı estetikleri gidipde kendisininmiş gibi mi göstermiş.çok güven sarsıcı çok cnm ya ama dra sor direk bence aynı fotolara internette rastladım diye hem belki gerçekten onundur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?