Burun ameliyatı için istanbul'da önerdiğiniz doktor var mı ??

meltemm_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
58
0
86
İstanbul
slm kızlar..burun ameliyatı olmak istiyorum ama karar veremedim.yaklaşık 3gün önce özel bi hastaneye gittim ama doktor bana pek güven vermedi.o yüzden ameliyat geçirmiş arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşalr yrdımcı olbilirseniz çok sevinirim..:CüvCüv:

onerilebilecek cok fazla doktor var hem de :) doktorlar oneriler sorular kismini iyice incelemeni oneriyorum. basta kendi doktorum olmak uzere su ana kadar hastalarini gorup begendigim doktorlar: sadullah karun, emre ilhan, yakup avsar, baris cakir, naci celik, serhat tuncer.

cnm sen kaç liraya ameliyat oldun* ya boğaziçinde çok az bi miktar sylediler bi de o yüzden de çok şaşırdım.. ortalama 4000lira çoğu yerde ama orda 2000 lira gibi düşük bi rakam duyunca şaşırdım doğrusu..

cnm sen kaç liraya ameliyat oldun* ya boğaziçinde çok az bi miktar sylediler bi de o yüzden de çok şaşırdım.. ortalama 4000lira çoğu yerde ama orda 2000 lira gibi düşük bi rakam duyunca şaşırdım doğrusu..

cnm boğaziçi estetikte hangi doktorlar var eğer doktorlar iyiyse ücretin düşük olmasında sakınca yok:3:

cnm boğaziçi estetikte hangi doktorlar var eğer doktorlar iyiyse ücretin düşük olmasında sakınca yok:3:

cnm fiyat bana da çok uygun eldi ama bi doktorla görüştüm filan bana yaptığı operas yonların fotolarını gösterdii sonra ewe gelip nette araştırdım o fotolar bi çok sitede kullanılmış :s şaşrdım baya endişe ettim o yüzden güwenmesem mi die..

nişantaşında superplast estteık merkezınde dr ali duman var çok başarılı bır amlıyat gecırdım onunla yaptıkları ozel bır teknıkle gozaltında ve yuzde morarma yasamadım eger maıl yazarsan sana oncesı ve sonrası resımleırmı atabılırm maılnı bana yollarsan

cnm fiyat bana da çok uygun eldi ama bi doktorla görüştüm filan bana yaptığı operas yonların fotolarını gösterdii sonra ewe gelip nette araştırdım o fotolar bi çok sitede kullanılmış :s şaşrdım baya endişe ettim o yüzden güwenmesem mi die..

nasıl yaa başkalarının yaptığı estetikleri gidipde kendisininmiş gibi mi göstermiş.çok güven sarsıcı çok cnm ya ama dra sor direk bence aynı fotolara internette rastladım diye hem belki gerçekten onundur....

nasıl yaa başkalarının yaptığı estetikleri gidipde kendisininmiş gibi mi göstermiş.çok güven sarsıcı çok cnm ya ama dra sor direk bence aynı fotolara internette rastladım diye hem belki gerçekten onundur....

cnm zaten bu haftaiçi tekrar gidicem yanına..bende çok şaşırdım bi de ameliyat sonrası olabilcek tehlikelri de duyunnca hiç güvnm kalmadı..

Back
X