Ben de 14 şubatta Prof. Dr Onur Erol'a ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ne midem bulandı ne de öyle çok ağrım oldu. Sadece burnumda hafif bir sızı şeklinde bir ağrı vardı. O da ağrı kesicilerle geçti. 3 saat sonra evime geldim. Bence doktor seçimi ve hastane de önemliArkadaşlar kardeşimin eşi 4 5 sene önce bürüne ameliyatı geçirmiş çorluda . Öyle anlattı ki çok korktum .kan kusmuş ağrıdan mahvolmuş yüzü balon gibi olmuş vs .. Ben emre ilhana amelıyat olmak istiyorum.acaba artık böyle acı çekılıyormu.randevu alıcakyım vazgeçtim bır anda yardım.herkes başından geçenı yazsa..
Canım gerekli önlemleri alırsan sanmıyorum böyle oldugunu ki günümüzde slikon tampon kullanıldığı için pek problem olmuyor burun ameliyatlarında.Ben ameliyat günümde devamlı buz yaptım.Sonra 2 hafta 2 yastıkla yattım ve allaha şükür ağrısız geçti yüzüm de morarıp şişmedi.doktorun dediklerini uygularsan sorun olmaz.Estetik ameliyatta agrı sadece oldugun gün oluyor sonrasında olmuyor.Arkadaşlar kardeşimin eşi 4 5 sene önce bürüne ameliyatı geçirmiş çorluda . Öyle anlattı ki çok korktum .kan kusmuş ağrıdan mahvolmuş yüzü balon gibi olmuş vs .. Ben emre ilhana amelıyat olmak istiyorum.acaba artık böyle acı çekılıyormu.randevu alıcakyım vazgeçtim bır anda yardım.herkes başından geçenı yazsa..
merhabalar ben 20 gün önce burun ameliyatı oldum. aynı şeyleri yaşadım. yanaklarım alnım ve gözlerim çok şişti ancak ağrı sızı olmadı.kan kusmaya gelince ameliyat esnasında burundan akan kanın bir kısmı mideye gidiyor uyanıncada anestezinin etkisi ile mide bulanıyor ve kusuyorsun. evet anlatınca korkunç gelebilir ancak çok ta korkunç değil ve her insanda aynı olacak diye bir şey yok. şişlikler buruna yapılacak işleme göre, vücut yapına göre ve ameliyatın açık veya kapalı olmasına göre az yada çok olur bunun doktorla alakası olduğunu sanmıyorum. bence korkmana gerek yok olmak istiyorsan iyi bir doktor şeç ve ameliyatını ol. mutlu olacaksınArkadaşlar kardeşimin eşi 4 5 sene önce bürüne ameliyatı geçirmiş çorluda . Öyle anlattı ki çok korktum .kan kusmuş ağrıdan mahvolmuş yüzü balon gibi olmuş vs .. Ben emre ilhana amelıyat olmak istiyorum.acaba artık böyle acı çekılıyormu.randevu alıcakyım vazgeçtim bır anda yardım.herkes başından geçenı yazsa..
Onerdigim yok ama en azinda mustafa yilmaz dokuz eylulden prof kendisini onermiyorum. Ekol kbbye gidin bence birkac doktor var heralde orda.Arkadaşlar İzmir'den doktor önerisi var mı? Doktor araştırıyorum, burun estetiği için.
Ekol diyorsunuz yani, araştırayım bakayım, teşekkürler.Onerdigim yok ama en azinda mustafa yilmaz dokuz eylulden prof kendisini onermiyorum. Ekol kbbye gidin bence birkac doktor var heralde orda.
Tavsiyeniz üzerine Ekol KBB de Dr.Cem Karas'a randevu alıp gittim. Çok ilgilendi, biraz cesaretimi topladım sayılır. 1 hafta sonra ameliyat olucam, gelişmeleri aktarırım size, yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar İzmir'den doktor önerisi var mı? Doktor araştırıyorum, burun estetiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?