Burun Ameliyatı Konusunda Yardım Edermisiniz

dilarannprofili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
4
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar benim burnum et ve kırık var ben ameliyat olmak istiyorum bunun için devlet hastaneleri özel hastaneler den hep görüş aldım kafamda bazı yerler var ama genede kararsız kaldım.sizin bana önerebilceğiniz yerler varmıdır? yardım ederseniz sevinirim

merhabalar benim arkadaşım dr.abdülkadir göksel 'e ameliyat oldu ve çok memnun . hatta görüşmeye birlikte gitmiştik doktor ne dedıyse amelıyat sonrasında hersey dediği gibi çıktı aşırı şişme morarma olmadı ağrı hele hiç olmadı :) gönül rahatlıgıyla abdülkadir göksel beyi önerebilirim hem harika bi doktor hemde insanı çok konusmalarıyla anlattıklarıyla çok rahatlatıyor. daha önceden yaptıgı burunları da gördük sonuçlar mükemmel

bu arada doktorun muaynehanesinin yerini yazmayı unutmusum :))) dr.abdülkadir göksel bey istanbul bağdat caddesinde özel muaynanesinde çalışıyor.

merhabalar benim arkadaşım dr.abdülkadir göksel 'e ameliyat oldu ve çok memnun . Hatta görüşmeye birlikte gitmiştik doktor ne dedıyse amelıyat sonrasında hersey dediği gibi çıktı aşırı şişme morarma olmadı ağrı hele hiç olmadı :) gönül rahatlıgıyla abdülkadir göksel beyi önerebilirim hem harika bi doktor hemde insanı çok konusmalarıyla anlattıklarıyla çok rahatlatıyor. Daha önceden yaptıgı burunları da gördük sonuçlar mükemmel

canm yaaaaaaaaaaa süpersin bana öyle moral verdin ki anlatamam 2 gün sonra göksel beye ameliyat oluyorumm ilaç gibi geldin yaaa :) ekliyorum bi mahsuru yoksa detayını öğrenmek isterimm???:69:

Evet canımm aynen öyle çok tatlı dilli.. Onun yanında terapide hisediyorum kendimi.
Bakalım son 24 saat :)
bana önermek istediğin şeyler olabilir canm varmııı_???

sana önerim hiç telaş yapma ve ameliyat saatini heyecanla bekle çünkü değişim eminim çok güzel olacaktır :) kendini ve burnunu dr.abdülkadir göksel ' in ellerine bırak sonucun mükemmel olacagına eminim :)

sana önerim hiç telaş yapma ve ameliyat saatini heyecanla bekle çünkü değişim eminim çok güzel olacaktır :) kendini ve burnunu dr.abdülkadir göksel ' in ellerine bırak sonucun mükemmel olacagına eminim :)

ca yaa süpersin çok sağol. ameliyat sonrası fotolarımı ekliyeceğim yorumlarını bekliyorum ok :) :51:

Back
X