Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün ameliyatımın 9 günü 1 hafta sonunda bantlar açıldı ama ben şoka girdim.Kütük gibi bir burnum oldu.Kafayı yemek üzereyim nolur bunun bana değişeceğini söyleyin.
Kızlar bugün ameliyatımın 9 günü 1 hafta sonunda bantlar açıldı ama ben şoka girdim.Kütük gibi bir burnum oldu.Kafayı yemek üzereyim nolur bunun bana değişeceğini söyleyin.
Ameliyatı kime oldunuz? Şu anki hali daha çok yeni olduğu içindir. Ödemler indikten sonra daha kibar görünecektir ameliyat olan bir çok kişinin yaşadığı bi durum. Bu zamanlarda sabretmek gerekiyor. İnş en sonunda içinize sinen bir burun olur.
Bende ameliyat oldun, olalı 9 gün oldu o kadat cok ödem var ki, benimkidr su anki görüntüsü güzel degil doktor inecek dedi,, hala bantlı bende begenmedim
benim 1.5 yıldan sonra tam seklini aldı ondan önce ben niye oldun ki hicbi fark yok diyordum hatta revizyonu kafaya takmıstım ama gercekten degisti ve sunu unutmayın mükemmel burun yok eskisinden daha iyi bi burun var
benim 1.5 yıldan sonra tam seklini aldı ondan önce ben niye oldun ki hicbi fark yok diyordum hatta revizyonu kafaya takmıstım ama gercekten degisti ve sunu unutmayın mükemmel burun yok eskisinden daha iyi bi burun var