Burun ameliyatı olan arkadaşlar?

Burnuma nasıl alışıcam bilmiyorum ya. 17.gün olacak nerdeyse önden şekilsiz birşey var yüzümde

of cok moralim bozuk bandajı cıkardım çokkk çirkinimmmm cok şiş burnum bugün 10. günüm ne zmn iner. eski burnum dudaklarıma degecek kadar upuzundu ama inceydi. bu kısa ve şiş. inecek biliyorum ama ne zmn bu sekilde insan içine cıkmaya utanırımmm. AVATAR GİBİYİM BENDE .hiç alışamadım kendime. bida mı banta koysam ne. görmeyince iyi oluyorum bari

Burun estetigi yaptıran biri olarak söylüyorum asla yaptırmayın hayatınızın hatasını yaparsınız hele ki birde kasap bir doktora düşerseniz nefesinizi çok ozleyeceksiniz Emin olun tabi burunla ilgili nefes vb. Problem yoksa...

Burun estetigi yaptıran biri olarak söylüyorum asla yaptırmayın hayatınızın hatasını yaparsınız hele ki birde kasap bir doktora düşerseniz nefesinizi çok ozleyeceksiniz Emin olun tabi burunla ilgili nefes vb. Problem yoksa...
o kadar merak ettim ki foto var mi öncesi ve sonrası

Merhaba...
Size yardimci olabilirim...Ben burun ameliyati oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.
var mi acaba öncesi ve sonrası fotoğraf ?

Back
X